- 20 Aralık 2020
- 17.160
- En iyi cevaplar
- 2
- 76.282
- 548
Hayırlı cumalar davşanım beniiimmmmHayırlı Cumalar Bonbon şekerlerim benim.. Bütün dualarımız kabul olsun aminnn
Eki Görüntüle 3152796Tiniminimavihanim @Lna16 Jou MssPARE Minnosprenses Catlak-kurabiye @bir mucizee @ Saliha40 @Fatmazell @D u t @Ballikabak ASSOSyal Bal0ncuk @coconatt @Hogwartss @Mavi Menekse @Nau Nau ASSOSyal
Bayılırım sekere çikolataya offHayırlı Cumalar Bonbon şekerlerim benim.. Bütün dualarımız kabul olsun aminnn
Eki Görüntüle 3152796Tiniminimavihanim @Lna16 Jou MssPARE Minnosprenses Catlak-kurabiye @bir mucizee @ Saliha40 @Fatmazell @D u t @Ballikabak ASSOSyal Bal0ncuk @coconatt @Hogwartss @Mavi Menekse @Nau Nau ASSOSyal
Bayılırım sekere çikolataya off
Gecen dudaklarıma neyi yagladim. Bihterden ne eksiğim var dedim ..
Aynen kuzum yöresel yarışmayı vok beğenmiş kazenHe kız onun şansınao yıldızlar sadece bu yarışmaya mı özel acaba
Canım benim sen iyi ki varsın iyi ki buradasınBen ne kadar teşekkür etsem azdır Allaha razı olsun beni bu dönemde hiçç yalnız bırakmadınız her zaman yanimda oldunuz güç verdiniz moral verdiniz iyi ki varsınız iyi ki tanımışım sizleri rabbim sizleride hiç üzmesin hep mutlu, sağlıklı ve huzur dolu ömürler versin sevdiklerinizle bırlıkte inşallah@MssPARE Catlak-kurabiye Tiniminimavihanim @bir mucizee ASSOSyal @Nau Nau Noisy Girl @Lna16@coconatt Jou etiket yapamadiklarimda hepinize çok teşekkür ederim iyi ki varsınız iyi ki tanımışım sizleri
Yaaaaaa yerimmmHayırlı Cumalar Bonbon şekerlerim benim.. Bütün dualarımız kabul olsun aminnn
Yaaaa ben kacırmışım bunuBen ne kadar teşekkür etsem azdır Allaha razı olsun beni bu dönemde hiçç yalnız bırakmadınız her zaman yanimda oldunuz güç verdiniz moral verdiniz iyi ki varsınız iyi ki tanımışım sizleri rabbim sizleride hiç üzmesin hep mutlu, sağlıklı ve huzur dolu ömürler versin sevdiklerinizle bırlıkte inşallah@MssPARE Catlak-kurabiye Tiniminimavihanim @bir mucizee ASSOSyal @Nau Nau Noisy Girl @Lna16@coconatt Jou etiket yapamadiklarimda hepinize çok teşekkür ederim iyi ki varsınız iyi ki tanımışım sizleri
Canım benim sen iyi ki varsın iyi ki buradasıntanıştık kaynaştık iyi günde kötü gunde
Canım benimYaaaa ben kacırmışım bunuyoksa hayatta cvpsız bırakmam pek sevmem zaten
Neseki canim benimm teşekkuru kendine et tabiki kendine cok iyi baktınn maşaallahh sana o güzel kalbinle öpüyorumm hernekadar cok yanında olamasamda hep aklımdasın inan bu kız fırlama pek birakmiyo buara benii hep kucağımda sabah beri başum döney da
Hayırlı cumalar canım benimHayırlı Cumalar Bonbon şekerlerim benim.. Bütün dualarımız kabul olsun aminnn
Sende iyi ki varsın canım benimBen ne kadar teşekkür etsem azdır Allaha razı olsun beni bu dönemde hiçç yalnız bırakmadınız her zaman yanimda oldunuz güç verdiniz moral verdiniz iyi ki varsınız iyi ki tanımışım sizleri rabbim sizleride hiç üzmesin hep mutlu, sağlıklı ve huzur dolu ömürler versin sevdiklerinizle bırlıkte inşallah@MssPARE Catlak-kurabiye Tiniminimavihanim @bir mucizee ASSOSyal @Nau Nau Noisy Girl @Lna16@coconatt Jou etiket yapamadiklarimda hepinize çok teşekkür ederim iyi ki varsınız iyi ki tanımışım sizleri
Anammmmmmm biri beni bu resmin içine atsınnnnnHayırlı Cumalar Bonbon şekerlerim benim.. Bütün dualarımız kabul olsun aminnn
Aaaaaa başka yok muuu tühhhAynen kuzum yöresel yarışmayı vok beğenmiş kazen
kıs seni yerim. biz bir şey yapmadık sen kendi gücünle, sabrınla atlattın canım benimBen ne kadar teşekkür etsem azdır Allaha razı olsun beni bu dönemde hiçç yalnız bırakmadınız her zaman yanimda oldunuz güç verdiniz moral verdiniz iyi ki varsınız iyi ki tanımışım sizleri rabbim sizleride hiç üzmesin hep mutlu, sağlıklı ve huzur dolu ömürler versin sevdiklerinizle bırlıkte inşallah@MssPARE Catlak-kurabiye Tiniminimavihanim @bir mucizee ASSOSyal @Nau Nau Noisy Girl @Lna16@coconatt Jou etiket yapamadiklarimda hepinize çok teşekkür ederim iyi ki varsınız iyi ki tanımışım sizleri
amin tinim benim. o kadar ihtiyacım var ki anlatamam sana. rabbim kabul etsin inşallaaah amiiiin. Allah razı olsun kuzucumEki Görüntüle 3152641
Uzun zaman oldu dualarda buluşmayalıRabbim ne sıkıntımız varsa alsın götürsün.Hayırlı cumalar kızçelerimmm
MssPARE
ASSOSyal
@-Cookie
Catlak-kurabiye
Minnosprenses
@BlueBerry4268
@Cemoos
@yagmurdansonra
@mavikelebek34
@coconatt
Jou
@bir mucizee
@Fatmazell
@Nau Nau
Saliha40
@Lna16
@NesNa
@sebbo
Noisy Girl
@MaviMabellee
@Simurgp
@Mavi Menekse
@My_Moonlight06
@Ballikabak
@madammor
@karamel Latte
@Magnifiaque
Meral01
@Biblolitanin annesi
Bal0ncuk
@Seridina
@Nosking
@Semra12345
@LimonluAyran
@Black Light
@Tenceresiz kaldim anne
@_HALLEY_
kıs seni yerim. biz bir şey yapmadık sen kendi gücünle, sabrınla atlattın canım benimçok tatlısın sen. biz de seni iyi ki tanımışız. rabbim bundan sonrasını güzel eylesin senin için tabii hepimiz için inşallah. sağlıklı ömürler versin canımın içisiiii
Günaydın datlummmgünaydın kızlar
hepinizi çok özledim
nasılsınız
biraz moralim bozuktu meralimGünaydın datlummmnerelerdesin kuzum nasılsın özlettin kendini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?