Meral01 Kuzum daha gidecek çok güzel yollarımız var Allahın izniyle Rabbim sana yeniden bir hayat sundu ve bundan sonrası çook daha güzel olacak. Bizlerde hep senin yanındayız en güzel teşekkürü kendine et bence
bu dönemde hem pozitiftin ve kendine çok güzel baktınn kuzumm Rabbim bir daha yaşatmasın inşallah hasta olan bu illetle Savaşan bütün kardeşlerimize Rabbim ya Şafii ismi ile şifa versin aminnnn

Canım benim sen iyi ki varsın iyi ki buradasın tanıştık kaynaştık iyi günde kötü gunde

Yaaaa ben kacırmışım bunu yoksa hayatta cvpsız bırakmam pek sevmem zaten
Neseki canim benimm teşekkuru kendine et tabiki kendine cok iyi baktınn maşaallahh sana o güzel kalbinle öpüyorumm hernekadar cok yanında olamasamda hep aklımdasın inan bu kız fırlama pek birakmiyo buara benii hep kucağımda sabah beri başum döney da

Canım benim öpüyorum güzel gönlüne göre versin rabbim

Sende iyi ki varsın canım benim ben çok giremiyorum ama Bi yüzünde tebessüm oluşturduysam ne mutlu bana
Rabbim sana ve sevdiklerine en güzel en hayırlı en sağlıklı günler yazsın hep musmutlu olun
Anammmmmmm biri beni bu resmin içine atsınnnnn
Bu neeeeee
Aynen kuzum yöresel yarışmayı vok beğenmiş kazen
Aaaaaa başka yok muuu tühhh

kıs seni yerim. biz bir şey yapmadık sen kendi gücünle, sabrınla atlattın canım benim çok tatlısın sen. biz de seni iyi ki tanımışız. rabbim bundan sonrasını güzel eylesin senin için tabii hepimiz için inşallah. sağlıklı ömürler versin canımın içisiiii

Aminn bitanem Aminn hepimize rabbim güzellikler versin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…