- 27 Mart 2019
- 29.981
- 109.659
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kontrole gidince Bi sor bakalımOnlukden rahatsız oluyo ama ağzının suyu falan akmiyo kusması falanda yok ama.nedense hala geçmedi
Çok nemden sıcaktan oluyor isilik. Seli falan akıyorsa önlük takıypr musun
Gideceğim zaten Biray geçsin doktor getir dedi bakalimmne diycekKontrole gidince Bi sor bakalım
Hayırlı cumalar biricik tinicimEki Görüntüle 3152641
Uzun zaman oldu dualarda buluşmayalıRabbim ne sıkıntımız varsa alsın götürsün.Hayırlı cumalar kızçelerimmm
MssPARE
ASSOSyal
Cookiie
Catlak-kurabiye
Minnosprenses
@BlueBerry4268
@Cemoos
@yagmurdansonra
@mavikelebek34
coconatt
Jou
bir mucizee
Fatmazell
D u t
Saliha40
Lna16
@NesNa
S sebbo
Noisy Girl
@MaviMabellee
@Simurgp
M Mavi Menekse
My_Moonlight06
Ballikabak
@madammor
@karamel Latte
@Magnifiaque
Meral01
@Biblolitanin annesi
Bal0ncuk
@Seridina
@Nosking
Queen Teyze
@LimonluAyran
@Black Light
@Tenceresiz kaldim anne
@_HALLEY_
Hayırlı cumalar canım paremmEki Görüntüle 3152652 Eki Görüntüle 3152653
ASSOSyal
Cookiie
Minnosprenses
Catlak-kurabiye
@BlueBerry4268
@Cemoos
@yagmurdansonra
@mavikelebek34
coconatt
Jou
D u t
bir mucizee
Fatmazell
Tiniminimavihanim
Saliha40
Lna16
@NesNa
Noisy Girl
@MaviMabellee
My_Moonlight06
M Mavi Menekse
@karamel Latte
Ballikabak
@madammor
Meral01
Bal0ncuk
@Biblolitanin annesi
@Simurgp
@Black Light
@Seridina
@Nosking
Queen Teyze
@_HALLEY_
CanımmmBen ne kadar teşekkür etsem azdır Allaha razı olsun beni bu dönemde hiçç yalnız bırakmadınız her zaman yanimda oldunuz güç verdiniz moral verdiniz iyi ki varsınız iyi ki tanımışım sizleri rabbim sizleride hiç üzmesin hep mutlu, sağlıklı ve huzur dolu ömürler versin sevdiklerinizle bırlıkte inşallah![]()
![]()
@MssPARE
Catlak-kurabiye
Tiniminimavihanim
bir mucizee
ASSOSyal
D u t
Noisy Girl
Lna16 @coconatt
Jou etiket yapamadiklarimda hepinize çok teşekkür ederim iyi ki varsınız iyi ki tanımışım sizleri
Kuzum benim sadece kakari kukuri yapmak için bir arada değiliz tatlım hepimizin başına gelebilir hepimiz için geçerli sağlık sorunu yada başka başka sorunlar o zaman asıl birlikte olmak lazımBen ne kadar teşekkür etsem azdır Allaha razı olsun beni bu dönemde hiçç yalnız bırakmadınız her zaman yanimda oldunuz güç verdiniz moral verdiniz iyi ki varsınız iyi ki tanımışım sizleri rabbim sizleride hiç üzmesin hep mutlu, sağlıklı ve huzur dolu ömürler versin sevdiklerinizle bırlıkte inşallah![]()
![]()
@MssPARE
Catlak-kurabiye
Tiniminimavihanim
bir mucizee
ASSOSyal
D u t
Noisy Girl
Lna16 @coconatt
Jou etiket yapamadiklarimda hepinize çok teşekkür ederim iyi ki varsınız iyi ki tanımışım sizleri
Aminnnnn hayırlı cumalarEki Görüntüle 3152652 Eki Görüntüle 3152653
ASSOSyal
Cookiie
Minnosprenses
Catlak-kurabiye
@BlueBerry4268
@Cemoos
@yagmurdansonra
@mavikelebek34
coconatt
Jou
D u t
bir mucizee
Fatmazell
Tiniminimavihanim
Saliha40
Lna16
@NesNa
Noisy Girl
@MaviMabellee
My_Moonlight06
M Mavi Menekse
@karamel Latte
Ballikabak
@madammor
Meral01
Bal0ncuk
@Biblolitanin annesi
@Simurgp
@Black Light
@Seridina
@Nosking
Queen Teyze
@_HALLEY_
Çiçeğim Rabbim hep hp güzellikler çıkarsın hayatına önce sağlık sonra hayırlı sağlıklı evlatla müjdelesin tez zamanda inşallahBen ne kadar teşekkür etsem azdır Allaha razı olsun beni bu dönemde hiçç yalnız bırakmadınız her zaman yanimda oldunuz güç verdiniz moral verdiniz iyi ki varsınız iyi ki tanımışım sizleri rabbim sizleride hiç üzmesin hep mutlu, sağlıklı ve huzur dolu ömürler versin sevdiklerinizle bırlıkte inşallah![]()
![]()
@MssPARE
Catlak-kurabiye
Tiniminimavihanim
bir mucizee
ASSOSyal
D u t
Noisy Girl
Lna16 @coconatt
Aminn kuzum Aminn inşallahÇiçeğim Rabbim hep hp güzellikler çıkarsın hayatına önce sağlık sonra hayırlı sağlıklı evlatla müjdelesin tez zamanda inşallah![]()
Biliyorum paremm hep yanimda oldun dualarında oldum rabbim o güzel kalbine gönlüne göre versin inşallah bitanemKuzum benim sadece kakari kukuri yapmak için bir arada değiliz tatlım hepimizin başına gelebilir hepimiz için geçerli sağlık sorunu yada başka başka sorunlar o zaman asıl birlikte olmak lazım
Her zaman duamda oldun balım
Hepimiz birlikte yine oluruz birimize bir şey olsa
Sende iyi ki varsın iyiki tanıdım
Çok ama çok güzel bir hayatin olsun rabbim bir daha ne sana nede başkasına yaşatmasın
Sağlığımızı huzurumuzu bozmasın imtihanımızı ağır etmesin
Seni seviyorum biliyorsun Meralim![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Biliyorum paremm hep yanimda oldun dualarında oldum rabbim o güzel kalbine gönlüne göre versin inşallah bitanemher daim musmutlu yaşa bende seni seviyorum balimmmm
![]()
![]()
Amiinn kuzum hayırlı cumalarHayırlı Cumalar Bonbon şekerlerim benim.. Bütün dualarımız kabul olsun aminnn
Eki Görüntüle 3152796Tiniminimavihanim
Lna16
Jou
MssPARE
Minnosprenses
Catlak-kurabiye
bir mucizee @
Saliha40
Fatmazell @D u t
Ballikabak
ASSOSyal
Bal0ncuk
coconatt @Hogwartss M Mavi Menekse
D u t
ASSOSyal
Hayırlı cumalar kuzum benimmHayırlı Cumalar Bonbon şekerlerim benim.. Bütün dualarımız kabul olsun aminnn
Eki Görüntüle 3152796Tiniminimavihanim
Lna16
Jou
MssPARE
Minnosprenses
Catlak-kurabiye
bir mucizee @
Saliha40
Fatmazell @D u t
Ballikabak
ASSOSyal
Bal0ncuk