• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meral01 Meral01 Kuzum daha gidecek çok güzel yollarımız var Allahın izniyle Rabbim sana yeniden bir hayat sundu ve bundan sonrası çook daha güzel olacak. Bizlerde hep senin yanındayız en güzel teşekkürü kendine et bence
bu dönemde hem pozitiftin ve kendine çok güzel baktınn kuzumm Rabbim bir daha yaşatmasın inşallah hasta olan bu illetle Savaşan bütün kardeşlerimize Rabbim ya Şafii ismi ile şifa versin aminnnn ♥️♥️♥️😍😍🥰🥰🤲🏻🤲🏻

Bayılırım sekere çikolataya off
seulisasoo-korean-kids.gif

Ben ne kadar teşekkür etsem azdır Allaha razı olsun beni bu dönemde hiçç yalnız bırakmadınız her zaman yanimda oldunuz güç verdiniz moral verdiniz iyi ki varsınız iyi ki tanımışım sizleri rabbim sizleride hiç üzmesin hep mutlu, sağlıklı ve huzur dolu ömürler versin sevdiklerinizle bırlıkte inşallah 🤲❤️🤲 :KK68: :KK68::KK60::KK200::KK60::KK200::KK74::KK200::KK74:@MssPARE Catlak-kurabiye Catlak-kurabiye Tiniminimavihanim Tiniminimavihanim @bir mucizee ASSOSyal ASSOSyalASSOSyal hesabı doğrulanmış üye. @Nau Nau Noisy Girl Noisy Girl @Lna16@coconatt Jou Jou etiket yapamadiklarimda hepinize çok teşekkür ederim iyi ki varsınız iyi ki tanımışım sizleri
Canım benim sen iyi ki varsın iyi ki buradasın 🤲💜🍒 tanıştık kaynaştık😇🤗🍒🍒 iyi günde kötü gunde🤲💜😍🤩🥰🍒🍒🍒🍒😘

Ben ne kadar teşekkür etsem azdır Allaha razı olsun beni bu dönemde hiçç yalnız bırakmadınız her zaman yanimda oldunuz güç verdiniz moral verdiniz iyi ki varsınız iyi ki tanımışım sizleri rabbim sizleride hiç üzmesin hep mutlu, sağlıklı ve huzur dolu ömürler versin sevdiklerinizle bırlıkte inşallah 🤲❤️🤲 :KK68: :KK68::KK60::KK200::KK60::KK200::KK74::KK200::KK74:@MssPARE Catlak-kurabiye Catlak-kurabiye Tiniminimavihanim Tiniminimavihanim @bir mucizee ASSOSyal ASSOSyalASSOSyal hesabı doğrulanmış üye. @Nau Nau Noisy Girl Noisy Girl @Lna16@coconatt Jou Jou etiket yapamadiklarimda hepinize çok teşekkür ederim iyi ki varsınız iyi ki tanımışım sizleri
Yaaaa ben kacırmışım bunu 🥲 yoksa hayatta cvpsız bırakmam pek sevmem zaten
Neseki canim benimm teşekkuru kendine et tabiki kendine cok iyi baktınn maşaallahh sana o güzel kalbinle öpüyorumm hernekadar cok yanında olamasamda hep aklımdasın inan bu kız fırlama pek birakmiyo buara benii hep kucağımda sabah beri başum döney da 😀😀

Yaaaa ben kacırmışım bunu 🥲 yoksa hayatta cvpsız bırakmam pek sevmem zaten
Neseki canim benimm teşekkuru kendine et tabiki kendine cok iyi baktınn maşaallahh sana o güzel kalbinle öpüyorumm hernekadar cok yanında olamasamda hep aklımdasın inan bu kız fırlama pek birakmiyo buara benii hep kucağımda sabah beri başum döney da 😀😀
Canım benim :KK68::KK200::KK68::KK200::KK60::KK200::KK60: öpüyorum güzel gönlüne göre versin rabbim 🤲🥰🤲

Sende iyi ki varsın canım benim 🥰🥰 ben çok giremiyorum ama Bi yüzünde tebessüm oluşturduysam ne mutlu bana 🥰🥰
Rabbim sana ve sevdiklerine en güzel en hayırlı en sağlıklı günler yazsın 🥰🥰 hep musmutlu olun 🥰🥰
Anammmmmmm biri beni bu resmin içine atsınnnnn
Bu neeeeee 🤤🤤🤤🤤🤤🤤🤤🤤🤤🤤🤤🤤🤤🤤🤤🤤🤤🤤🤤🤤🤤🤤🤤🤤🤤🤤🤤🤤🤤🤤
Aynen kuzum yöresel yarışmayı vok beğenmiş kazen👏👍🙏🤩😍
Aaaaaa başka yok muuu tühhh😒

kıs seni yerim. biz bir şey yapmadık sen kendi gücünle, sabrınla atlattın canım benim 🧡 çok tatlısın sen. biz de seni iyi ki tanımışız. rabbim bundan sonrasını güzel eylesin senin için tabii hepimiz için inşallah. sağlıklı ömürler versin canımın içisiiii 😍🥰

kıs seni yerim. biz bir şey yapmadık sen kendi gücünle, sabrınla atlattın canım benim 🧡 çok tatlısın sen. biz de seni iyi ki tanımışız. rabbim bundan sonrasını güzel eylesin senin için tabii hepimiz için inşallah. sağlıklı ömürler versin canımın içisiiii 😍🥰
:KK68::KK68::KK60::KK60: Aminn bitanem Aminn hepimize rabbim güzellikler versin 🤲❤️🤲 inşallah

Back