Ben ne kadar teşekkür etsem azdır Allaha razı olsun beni bu dönemde hiçç yalnız bırakmadınız her zaman yanimda oldunuz güç verdiniz moral verdiniz iyi ki varsınız iyi ki tanımışım sizleri rabbim sizleride hiç üzmesin hep mutlu, sağlıklı ve huzur dolu ömürler versin sevdiklerinizle bırlıkte inşallah @MssPARE Catlak-kurabiye Tiniminimavihanim bir mucizee ASSOSyalASSOSyal hesabı doğrulanmış üye. D u t Noisy Girl Lna16 @coconatt Jou etiket yapamadiklarimda hepinize çok teşekkür ederim iyi ki varsınız iyi ki tanımışım sizleri

Canımmm biz birlikte güzel birlikte güçlüyüz

Kuzum benim sadece kakari kukuri yapmak için bir arada değiliz tatlım hepimizin başına gelebilir hepimiz için geçerli sağlık sorunu yada başka başka sorunlar o zaman asıl birlikte olmak lazım
Her zaman duamda oldun balım
Hepimiz birlikte yine oluruz birimize bir şey olsa
Sende iyi ki varsın iyiki tanıdım
Çok ama çok güzel bir hayatin olsun rabbim bir daha ne sana nede başkasına yaşatmasın
Sağlığımızı huzurumuzu bozmasın imtihanımızı ağır etmesin
Seni seviyorum biliyorsun Meralim

Çiçeğim Rabbim hep hp güzellikler çıkarsın hayatına önce sağlık sonra hayırlı sağlıklı evlatla müjdelesin tez zamanda inşallah

Kızlar bu ara benim gibi meraklı olan varmı cilt bakımına çıldırıyorum

Biliyorum paremm hep yanimda oldun dualarında oldum rabbim o güzel kalbine gönlüne göre versin inşallah bitanem her daim musmutlu yaşa bende seni seviyorum balimmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…