Aynenn paremm yaa bazen gercekmi diye düşünüyorumBende iyiyim Bdv de dolaşıyorum hamileyim eşimin kızı konumundayım ne insanlar var meralim ya
❤❣
Aynen kuzum bu ne böyle cidden ne tazicagini bilemiyorsunAynenn paremm yaa bazen gercekmi diye düşünüyorum
Allah tüm insanlara merhamet duygusu versinAynen kuzum bu ne böyle cidden ne tazicagini bilemiyorsun
Canım pareemm çok sağol çok şükür iyiyim, herkes iyi mi sen iyimisinNasılsın kuzum iyi misin merak ettik
Oyyy beni netsiz bıraktılar kuzuuummmmKıyamam çen İnternetsiz mi kaldın
Oyy oyy cicegim üzülme sen iyiysen her şey hal olurOyyy beni netsiz bıraktılar kuzuuummmm
Iyiyim bitanem şükür ❣❣Canım pareemm çok sağol çok şükür iyiyim, herkes iyi mi sen iyimisin
Soldaki onceden kadınmış meralcımm ama erkek olmuş sadece k.k.su duruyo yumurtalık duruyoEki Görüntüle 3152307
MssPARE ASSOSyal Catlak-kurabiye bir mucizee Tiniminimavihanim Jou D u t Noisy Girl beynim yandı ben çözemedim
Soldaki onceden kadınmış meralcımm ama erkek olmuş sadece k.k.su duruyo yumurtalık duruyoondan yandaki de erkekmiş önceden kiz olmuş ama diğerler duruyorr
Tobe yarabbi tobeEki Görüntüle 3152307
MssPARE ASSOSyal Catlak-kurabiye bir mucizee Tiniminimavihanim Jou D u t Noisy Girl beynim yandı ben çözemedim
TamamTobe yarabbi tobe
Allah sonumuzu hayır etsin bunu profilde paylaşsana merak
Kız allah seni
Nedemekk canemmteşekkür ederim canım benim aydınlattığın için bildiğin kördüğüm olmuş
Canım benim çok şükürOyy oyy cicegim üzülme sen iyiysen her şey hal olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?