- 11 Mayıs 2016
- 6.368
- 13.985
- 248
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynenn paremm yaa bazen gercekmi diye düşünüyorumBende iyiyim Bdv de dolaşıyorum hamileyim eşimin kızı konumundayım ne insanlar var meralim ya
❤❣
![]()
Aynen kuzum bu ne böyle cidden ne tazicagini bilemiyorsunAynenn paremm yaa bazen gercekmi diye düşünüyorum![]()
Allah tüm insanlara merhamet duygusu versinAynen kuzum bu ne böyle cidden ne tazicagini bilemiyorsun
Canım pareemm çok sağol çok şükür iyiyim, herkes iyi mi sen iyimisinNasılsın kuzum iyi misin merak ettik![]()
Oyyy beni netsiz bıraktılar kuzuuummmmKıyamam çen İnternetsiz mi kaldın
Oyy oyy cicegim üzülme sen iyiysen her şey hal olurOyyy beni netsiz bıraktılar kuzuuummmm![]()
Iyiyim bitanem şükür ❣❣Canım pareemm çok sağol çok şükür iyiyim, herkes iyi mi sen iyimisin![]()
Soldaki onceden kadınmış meralcımm ama erkek olmuş sadece k.k.su duruyo yumurtalık duruyoEki Görüntüle 3152307
MssPARE
ASSOSyal
Catlak-kurabiye
bir mucizee
Tiniminimavihanim
Jou
D u t
Noisy Girl beynim yandı ben çözemedim
![]()
Soldaki onceden kadınmış meralcımm ama erkek olmuş sadece k.k.su duruyo yumurtalık duruyoondan yandaki de erkekmiş önceden kiz olmuş ama diğerler duruyorr
![]()
Tobe yarabbi tobeEki Görüntüle 3152307
MssPARE
ASSOSyal
Catlak-kurabiye
bir mucizee
Tiniminimavihanim
Jou
D u t
Noisy Girl beynim yandı ben çözemedim
![]()
TamamTobe yarabbi tobe
Allah sonumuzu hayır etsin bunu profilde paylaşsana merak![]()
![]()
![]()
![]()
Kız allah seni
Nedemekk canemm![]()
teşekkür ederim canım benim aydınlattığın için bildiğin kördüğüm olmuş
Canım benim çok şükürOyy oyy cicegim üzülme sen iyiysen her şey hal olur![]()