Bende üzülüyorum arada paylaşım yapıp topluyorum.herkesi sonra herkes dağılıyor perim

Nasılsın kuzum
Nerelere kaçıyorlar yahuu gelin buraya kızlarr

Nasıl olayım parem bende hastaneye gidip geliyorum evde uğraşıyorum transfere hazırlanıyorum bu transfer ilacı beni beter etti şimdiden hamile gibi herşeye miğdem bulanıyo hiçbirşey yapasım gelmiyo yemek yiyesim gelmiyo sanki taş var miğdemde

Sen nasılsın neler yapıyorsun

Çok sevindim perişim sürecin hızlanıyor desene transfer tarihin belli mi kuzumm Allahım inşallah pozitif haberin almayı nasip etsin aminnnnn

Çok sevindim perişim sürecin hızlanıyor desene transfer tarihin belli mi kuzumm Allahım inşallah pozitif haberin almayı nasip etsin aminnnnn
Çok sağolasın tinim evet inşallah sona doğru yaklaşıyoruz. Güzel sonuçlar almaj nasip olursa
Bugün kontroldeydim 1 kasım dedi bir aksilik olmazsa inşallah
Sen nasılsın geliyormusunuz

Çok sağolasın tinim evet inşallah sona doğru yaklaşıyoruz. Güzel sonuçlar almaj nasip olursa
Bugün kontroldeydim 1 kasım dedi bir aksilik olmazsa inşallah
Sen nasılsın geliyormusunuz
Oyy çook sevindimm Dün aklıma geldin biliyor musun yazayım dediim unuttum görünce hatırladım vallahi kuzum bekliyoruz bir haberler gelecek gibi görünüyor ama emin de değiliz aynı devammm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…