- 8 Kasım 2019
- 20.614
- 35.977
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlı cumalar balımmEki Görüntüle 3148730
ASSOSyal
Cookiie
@Minnosprenses
Catlak-kurabiye
@BlueBerry4268
@Cemoos
@yagmurdansonra
@mavikelebek34
@coconatt
@Jou
@Nau Nau
bir mucizee
@Fatmazell
Tiniminimavihanim
@Saliha40
@Lna16
@NesNa
Noisy Girl
@MaviMabellee
@My_Moonlight06
@Mavi Menekse
@karamel Latte
@Ballikabak
@madammor
@Meral01
@Bal0ncuk
@Biblolitanin annesi
@Simurgp
@Black Light
@Seridina
@Nosking
Queen Teyze
@LimonluAyran
@_HALLEY_
Burdayım pelinsu paniksu Kimyonsu karabiberimsu zeytinimsu kurabiyemsu
İyim bende canım anneme geldim bu yaşta diş çıkarıyorum huysuzumyirimmmmmiyiyim canım çalışıyorum her zamanki gibim. sen napıyon bakim. bebiş nasıl kıs
Hahha en son saçma sapan bi su da kalcamBurdayım pelinsu paniksu Kimyonsu karabiberimsu zeytinimsu kurabiyemsu![]()
haahhah 40'lık diş miİyim bende canım anneme geldim bu yaşta diş çıkarıyorum huysuzum
Bebede iyi şükür kuzum büyüyor öyle böyle![]()
Bende de iyi kuzum özlüyorum eski sohbetleri bakim ddm herkes iyi miKurabiyemm iyidir senden naberr![]()
Hahah enercik baağğyyaann he kırklıkhaahhah 40'lık diş mişaka şaka geçmiş olsun kuzummm
onu da ısırırım, öp benim için kokla çek içineee
ahahahahahahhaHahah enercik baağğyyaann he kırklıkömür yiyen
![]()
Hayırlı nurlu cumalarrr paremmmm beniimmmmEki Görüntüle 3148730
ASSOSyal
Cookiie
@Minnosprenses
Catlak-kurabiye
@BlueBerry4268
@Cemoos
@yagmurdansonra
@mavikelebek34
@coconatt
@Jou
@Nau Nau
bir mucizee
@Fatmazell
Tiniminimavihanim
@Saliha40
@Lna16
@NesNa
Noisy Girl
@MaviMabellee
@My_Moonlight06
@Mavi Menekse
@karamel Latte
@Ballikabak
@madammor
@Meral01
@Bal0ncuk
@Biblolitanin annesi
@Simurgp
@Black Light
@Seridina
@Nosking
Queen Teyze
@LimonluAyran
@_HALLEY_
Kimse uğramıyor canım ya neden böyle oldu bilmem bende özlüyorum vallaBende de iyi kuzum özlüyorum eski sohbetleri bakim ddm herkes iyi mi
Bende üzülüyorum arada paylaşım yapıp topluyorum.herkesi sonra herkes dağılıyorKimse uğramıyor canım ya neden böyle oldu bilmem bende özlüyorum valla![]()
Nerelere kaçıyorlar yahuu gelin buraya kızlarrBende üzülüyorum arada paylaşım yapıp topluyorum.herkesi sonra herkes dağılıyorperim
Nasılsın kuzum
Çok sevindim perişim sürecin hızlanıyor desene transfer tarihin belli mi kuzummNerelere kaçıyorlar yahuu gelin buraya kızlarr
Nasıl olayım parem bende hastaneye gidip geliyorum evde uğraşıyorum transfere hazırlanıyorum bu transfer ilacı beni beter etti şimdiden hamile gibi herşeye miğdem bulanıyo hiçbirşey yapasım gelmiyo yemek yiyesim gelmiyo sanki taş var miğdemde
Sen nasılsın neler yapıyorsun![]()
Bende iyiyim şükür sekerparemŞükür daha iyiyim kirazlı tatlım
Sen nasılsın![]()
Patlak mısır mı koyan aman yapma sakın yapmaHahha en son saçma sapan bi su da kalcamsürem dolsun yeni bombe nickimle gelcem
ev hayatı nasıl kız
Çok sağolasın tinim evet inşallah sona doğru yaklaşıyoruz. Güzel sonuçlar almaj nasip olursaÇok sevindim perişim sürecin hızlanıyor desene transfer tarihin belli mi kuzummAllahım inşallah pozitif haberin almayı nasip etsin aminnnnn
![]()
Oyy çook sevindimm Dün aklıma geldin biliyor musun yazayım dediim unuttum görünce hatırladımÇok sağolasın tinim evet inşallah sona doğru yaklaşıyoruz. Güzel sonuçlar almaj nasip olursa
Bugün kontroldeydim 1 kasım dedi bir aksilik olmazsa inşallah
Sen nasılsın geliyormusunuz![]()
Kuzum oturduğun yerde kıl eğilmeden perimCatlak-kurabiye kurabiyem sen düzenli namazlarını kılıyordun diye hatırlıyorum. Transferden sonra aynı şekilde kılmaya devam ettinmi. Burada bazı topiklerde transferden sonra eğilmek yasak falan diye duydum da