selam kızlar. umarım herkesler iyidir 🧡

çok reklam çıkıyor bir şey okurken falan çok zorlanıyorum. ne okuduğumu anlamıyorum bi anda kayboluyo kayıyo ekran. bazen hiç bakasım gelmiyor sırf bu yüzden :işsiz: :rolleyes:
Nasılsın kuzum 😍 aynen o reklamlardan gına geldi artık 😞😀

selam kızlar. umarım herkesler iyidir 🧡

çok reklam çıkıyor bir şey okurken falan çok zorlanıyorum. ne okuduğumu anlamıyorum bi anda kayboluyo kayıyo ekran. bazen hiç bakasım gelmiyor sırf bu yüzden :işsiz: :rolleyes:
Iyiyim canım sen nasılsın opera uygulamadı indir ordan gir reklam hiç yok 😊🥰👍

Iyiyim.meralim işlerim.vardi bahçeyi temizledik bahçe işi bitti yün dövdüm dün bugün kollarım tutulmuş hiç halim.keyfim yok

Sen nasılsın balım bi tanem 🥰♥️
İyiyim kuzum son 2 gün kaldı Allahın izni ile pazartesi son ışını alacağım parisimm 🤩🥰😍😘 onun heyecanı var. Maşallah 🧿🧿 çalışkan kadın rabbim güç kuvvet versin bitanemmm kendini de çok yorma balım

İyiyim kuzum son 2 gün kaldı Allahın izni ile pazartesi son ışını alacağım parisimm 🤩🥰😍😘 onun heyecanı var. Maşallah 🧿🧿 çalışkan kadın rabbim güç kuvvet versin bitanemmm kendini de çok yorma balım
Bitti canım.bahce isi kislik işi bitti dinlenicem annem.babam iş cikartmazsa🤣🤣

Senin de az.kalmis bitanem ohh aman sende rahatla dinlen meralim benim 🥰♥️💐🌻🌸🤲🤲🤲

Bitti canım.bahce isi kislik işi bitti dinlenicem annem.babam iş cikartmazsa🤣🤣

Senin de az.kalmis bitanem ohh aman sende rahatla dinlen meralim benim 🥰♥️💐🌻🌸🤲🤲🤲
😀 artık cikarmasinlar iş sende yorulmussundur bitanem kolay değil bahçe işleri . Bitti oldu kuzum hastaneye günlük gidip gelmek çok yordu çok şükür bitti sayılır 🤲🤩❤️😘💕

😀 artık cikarmasinlar iş sende yorulmussundur bitanem kolay değil bahçe işleri . Bitti oldu kuzum hastaneye günlük gidip gelmek çok yordu çok şükür bitti sayılır 🤲🤩❤️😘💕
Sende dinlen kış geldi zaten evdeyiz bol bol dinlenelim inşallah 👍👍♥️🥰

Iyiyim biraz işlerim vardı sen nasılsın yine kimse yok buralar da😔😔😔
Canim nasılsın 😍

allah kolaylık versin cnm parem
meralim sende iyisindir inşallah

bende yoktum uzun zamandır ondan yazamadım biraz işle alakalı sorunlarım vardı halada var
keyfim yok
keşke bu dünyadan hak yiyenler ve kötüler defolup gitse

bende yoktum uzun zamandır ondan yazamadım biraz işle alakalı sorunlarım vardı halada var
keyfim yok
Ne oldu kuzum anlatmak istersen dinleriz rahatlarsin👍🥰😊

Noisy Girl Noisy Girl
iove-bite.gif

keyfim yok
İyiyim kuzum maalesef o tarz insanlar hergün biraz daha artıyor dürüst olanın kiymeti bilinmiyor Allah yardımcın olsun canım benim 🤲😞

Back