Dün geldim kimse yoktuBurdayım yavrum ❣
Hani herkes nerde kimse yok ben yokken öksüz kalmış buralar
Dutum kusma mide bulantısı başladı sonra gribe geçti kaç gün hastaneye gittim serum yedimGeçmiş olsun kuzum ya bizd3 hastayız hep çocuklar düzelmedi bi türlü .
Çok çok geçmiş olsun canım çok zor hastalık ya. Bizimkilerde 1 aydır var. Grip balgamlı öksürüğe çevirdi kusarak çıkartıyolar. Şuruplar işe yaramıyo. Buhar veriyom evde. 1 ayda 2. Şişe antibiyotiğe başladıkDutum kusma mide bulantısı başladı sonra gribe geçti kaç gün hastaneye gittim serum yedim
Dünden beri biraz iyiyim inan ki
Kocaman beni böyle etkiledi senin yavrular ne yaptı kuzum ya geçmiş olsun❣❣
Ben döveyim kızları dur senDün geldim kimse yoktu
Yuvarlanip gidiyoruz parişBen döveyim kızları dur sentam dayakliklar
Kızlar kızlar nerdesiniz siz he
ben yokken hastalıkla uğraşırkenburaları öksüz yetim bırakmışsınız dövecem sizi nerdesin siz nerdeeeee uleynnnn nerdesiniz siz çabuk konusun herkes nerdeeeee
unuttunuz beni nerdesin pare demek yok burda kimse yok gelin bakiyim hele gelin bir döven sizisonra da öpücem
Insan sevdiğini hem sever hem diğer
ASSOSyal
Cookiie
Minnosprenses
Catlak-kurabiye
BlueBerry4268
Cemoos
Y yagmurdansonra
mavikelebek34
coconatt
Jou
D u t
bir mucizee
Fatmazell
Tiniminimavihanim
Saliha40
Lna16
N NesNa
Noisy Girl
M MaviMabellee
My_Moonlight06
M Mavi Menekse
karamel Latte
Ballikabak
Madammor
Meral01
Bal0ncuk
M Mutluuu06
Simurgp
Black Light
Seridina
Nosking
Queen Teyze
Wilma11
HALLEYS
Oyyy yavrular yaaa salgın varmış okullarda hatta tatil olsun diyorlar dutumÇok çok geçmiş olsun canım çok zor hastalık ya. Bizimkilerde 1 aydır var. Grip balgamlı öksürüğe çevirdi kusarak çıkartıyolar. Şuruplar işe yaramıyo. Buhar veriyom evde. 1 ayda 2. Şişe antibiyotiğe başladık
Daha iyiyim yavrum şükürler olsunYuvarlanip gidiyoruz parişsen nasilsin gecmis olsun
Sağol bitanem sana da geçmiş olsun❤Oyyy yavrular yaaa salgın varmış okullarda hatta tatil olsun diyorlar dutum
Okuldan gelmiştir yerim ben senin kızları
Çok çok geçmiş olsun
Ulaannn dutunn etiketi gelmedi dün nerden biliyimmmmmBen döveyim kızları dur sentam dayakliklar
ben yokken hastalıkla uğraşırkenburaları öksüz yetim bırakmışsınız dövecem sizi nerdesin siz nerdeeeee uleynnnn nerdesiniz siz çabuk konusun herkes nerdeeeee
unuttunuz beni nerdesin pare demek yok burda kimse yok gelin bakiyim hele gelin bir döven sizisonra da öpücem
Insan sevdiğini hem sever hem döver
ASSOSyal
Cookiie
Minnosprenses
Catlak-kurabiye
BlueBerry4268
Cemoos
Y yagmurdansonra
mavikelebek34
coconatt
Jou
D u t
bir mucizee
Fatmazell
Tiniminimavihanim
Saliha40
Lna16
N NesNa
Noisy Girl
M MaviMabellee
My_Moonlight06
M Mavi Menekse
karamel Latte
Ballikabak
Madammor
Meral01
Bal0ncuk
M Mutluuu06
Simurgp
Black Light
Seridina
Nosking
Queen Teyze
Wilma11
HALLEYS
Len pare nerdesin
MssPARE Minnosprenses Jou Tiniminimavihanim Saliha40 ve diğerleri
Bugün bu şarkıyla dağıtıyom g.tü başı
Sıra sizde
Üşüyorummm kimler sarsın beniğğBen döveyim kızları dur sentam dayakliklar
ASSOSyal
Cookiie
Minnosprenses
Catlak-kurabiye
BlueBerry4268
Cemoos
Y yagmurdansonra
mavikelebek34
coconatt
Jou
D u t
bir mucizee
Fatmazell
Tiniminimavihanim
Saliha40
Lna16
N NesNa
Noisy Girl
M MaviMabellee
My_Moonlight06
M Mavi Menekse
karamel Latte
Ballikabak
Madammor
Meral01
Bal0ncuk
M Mutluuu06
Simurgp
Black Light
Seridina
Nosking
Queen Teyze
Wilma11
HALLEYS
Illa etiket mi olmalı sen yap o zaman etiket suçlusun iste sus otur ulennUlaannn dutunn etiketi gelmedi dün nerden biliyimmmmm
Bende dondum titredim kimsecikler yoktu buralarda buz kesmiş zaten ben nire gidemÜşüyorummm kimler sarsın beniğğ
Sar beni sar beni kendime getir sana ihtiyacım var eheheheGel
ben saram
Çok sovukk yaaIlla etiket mi olmalı sen yap o zaman etiket suçlusun iste sus otur ulenn
Bende dondum titredim kimsecikler yoktu buralarda buz kesmiş zaten ben nire gidem
Aminnn kuzumDaha iyiyim yavrum şükürler olsunsende hep iyi ol Bitanem
Polar ne beSar beni sar beni kendime getir sana ihtiyacım var ehehehe
Gidem de polar donumu giyip gelem
Çok sovukk yaa
beni de dovvvvvv guzummmmmm haklisin vallaha bir dogru durust vakit ayiramiyoruzBen döveyim kızları dur sentam dayakliklar
ASSOSyal
Cookiie
Minnosprenses
Catlak-kurabiye
BlueBerry4268
Cemoos
Y yagmurdansonra
mavikelebek34
coconatt
Jou
D u t
bir mucizee
Fatmazell
Tiniminimavihanim
Saliha40
Lna16
N NesNa
Noisy Girl
M MaviMabellee
My_Moonlight06
M Mavi Menekse
karamel Latte
Ballikabak
Madammor
Meral01
Bal0ncuk
M Mutluuu06
Simurgp
Black Light
Seridina
Nosking
Queen Teyze
Wilma11
HALLEYS
Canom pek zamanim olmuyo eskisi gibi artık eski elço yokIlla etiket mi olmalı sen yap o zaman etiket suçlusun iste sus otur ulenn
Bende dondum titredim kimsecikler yoktu buralarda buz kesmiş zaten ben nire gidem
Seni dövemezzz pataklarımmbeni de dovvvvvv guzummmmmm haklisin vallaha bir dogru durust vakit ayiramiyoruz
hayirdir gecmis olsun neyin var ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?