- 10 Nisan 2016
- 8.541
- 12.631
- 248
- 36
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
He kuuuzz M Mavi Menekse di herhalde yanlış hatırlamıyosamkiz bu bizimmm tweety nerde yine mi isim degisti
Oyy uşağumm kızi uyuttum yatağa koymaya korkuyom hahahahanasilsin usagummmmmm bebito nasilll![]()
uyyyy mashaallh insallah benimde islerimi yarim biraktiracak bebelerim olurOyy uşağumm kızi uyuttum yatağa koymaya korkuyom hahahahagözler fıldır fıldır hemenn daha yemek etcem dogranmış sogan öyle duruyo
![]()
anaaaaaa gizzzzz M Mavi Menekse noruyonnnnn laaaHe kuuuzz M Mavi Menekse di herhalde yanlış hatırlamıyosam
Grip oldum baya ağır geçtibeni de dovvvvvv guzummmmmm haklisin vallaha bir dogru durust vakit ayiramiyoruz
hayirdir gecmis olsun neyin var ???
Linos annesini kaybetti oda girmiyor kk ya canımLna16 canimm sen nasil oldun kuzummm
Ne yapıyor kızın AlmişCanom pek zamanim olmuyo eskisi gibi artık eski elço yokbilin kıymetimii
![]()
Pareee geçmiş olsun bebeğim neyin var noldu hayırdırBen döveyim kızları dur sentam dayakliklar
Kızlar kızlar nerdesiniz siz he
ben yokken hastalıkla uğraşırkenburaları öksüz yetim bırakmışsınız
dövecem sizi nerdesin siz nerdeeeee uleynnnn nerdesiniz siz
çabuk konusun herkes nerdeeeee
unuttunuz beni nerdesin pare demek yok burda kimse yok gelin bakiyim hele gelin bir döven sizisonra da öpücem
Insan sevdiğini hem sever hem döver
ASSOSyal
Cookiie
@Minnosprenses
@Kimyonsu
@BlueBerry4268
@Cemoos
@yagmurdansonra
@mavikelebek34
@coconatt
Jou
D u t
@bir mucizee
@Fatmazell
@Tiniminimavihanim
@Saliha40
Lna16
@NesNa
@ozo1907
@MaviMabellee
My_Moonlight06
M Mavi Menekse
@karamel Latte
@Ballikabak
@madammor
@Meral01
@Bal0ncuk
@Biblolitanin annesi
@Simurgp
@Black Light
@Seridina
@Nosking
@Semra12345
@LimonluAyran
@_HALLEY_
Kuzum grip oldum baya uzun ağır geçti bide şu yorgunluk halsizlik geçsePareee geçmiş olsun bebeğim neyin var noldu hayırdır
Bende kaç kere geldim kimseler yok![]()
Uyutmaya çalışıyorum canım pek uyumuyo daha yemek yapcam kaldı sogan ortadaNe yapıyor kızın Almiş❣❣
![]()
Insallahh canim benimm ama zor genede yetiştirmek bile zorr adam eve aç geliyo yemek yokuyyyy mashaallh insallah benimde islerimi yarim biraktiracak bebelerim olur![]()
Len pare nerdesin
MssPARE @Minnosprenses
Jou @Tiniminimavihanim @Saliha40 ve diğerleri
Bugün bu şarkıyla dağıtıyom g.tü başı
Sıra sizde
Hemen siraya giriyorum dayak için paremBen döveyim kızları dur sentam dayakliklar
Kızlar kızlar nerdesiniz siz he
ben yokken hastalıkla uğraşırkenburaları öksüz yetim bırakmışsınız
dövecem sizi nerdesin siz nerdeeeee uleynnnn nerdesiniz siz
çabuk konusun herkes nerdeeeee
unuttunuz beni nerdesin pare demek yok burda kimse yok gelin bakiyim hele gelin bir döven sizisonra da öpücem
Insan sevdiğini hem sever hem döver
ASSOSyal
Cookiie
@Minnosprenses
@Kimyonsu
@BlueBerry4268
@Cemoos
@yagmurdansonra
@mavikelebek34
@coconatt
Jou
D u t
@bir mucizee
@Fatmazell
@Tiniminimavihanim
@Saliha40
Lna16
@NesNa
@ozo1907
@MaviMabellee
My_Moonlight06
M Mavi Menekse
@karamel Latte
@Ballikabak
@madammor
@Meral01
@Bal0ncuk
@Biblolitanin annesi
@Simurgp
@Black Light
@Seridina
@Nosking
@Semra12345
@LimonluAyran
@_HALLEY_
ŞahanemBeni etiketlemem7s bile hain dut galan![]()
![]()
Zeytinimin balıŞahanemcanımmm çok kişi etiketlemedim be alınma her daim aklımdasın ❤❤