Eki Görüntüle 3141633
ASSOSyal ASSOSyalASSOSyal hesabı doğrulanmış üye.
@-Cookie
@Minnosprenses
Catlak-kurabiye Catlak-kurabiye
@BlueBerry4268
@Cemoos
@yagmurdansonra
@mavikelebek34
@coconatt
@Jou
@Nau Nau
@bir mucizee
Fatmazell Fatmazell
Tiniminimavihanim Tiniminimavihanim
Saliha40 Saliha40
@Lna16
@NesNa
Noisy Girl Noisy Girl
@MaviMabellee
@My_Moonlight06
@Mavi Menekse
karamel Latte karamel Latte
@Ballikabak
Madammor Madammor
Meral01 Meral01
Bal0ncuk Bal0ncukBal0ncuk hesabı doğrulanmış üye.
@Biblolitanin annesi
@Simurgp
@Black Light
@Seridina
@Nosking
@Semra12345
@LimonluAyran
@_HALLEY_

rabbim bütün dualarımızı kabul etsin kimin gönlünde ne varsa hayırlısı ile rabbim versin mübarek gece cumayla birleşti bu güzel iki gün hürmetine içimizde fırtına kopan dileklerimizi Rabbimle sessizce konuştuğumuz her ne varsa kabul olsun ve her birimiz kabul olmuş dua sevinci yaşıyalım inşallah

HAYIRLI KANDILLER HAYIRLI CUMALAR kızlar canlar ❣🥰😇🤲😇🤲😇🤲😇🤲😇🤲😇🤲😇🤲😇🤲🌷🌻🌷🌻🌷🌻🌷🌻🌷🌻🌷🌻🌷🌻🌷🌻
Allah razı olsun canım. Rabbim dualarımızı kabul etsin🤲🏻Hayırlı Kandiller🥰

Ozomm canım benim Allah razı olsun kuzum hayırlı kandilin mübarek olsun bitecek kuzum bitecek az kaldı Allahın izni ıle 😊 güzel duaların için teşekkür ederim bitanem sen nasilsin yoktun bayağıdır
ne demek canım benim. herkes iyi olsun sağlıklı olsun 🧡 güzel haberlerini alırız inşallah yakında

babamın biraz sağlık problemleri var onunla uğraşıyorum canım o yüzden çok giremiyorum . inan benim de psikolojim bozuldu artık. rabbim hastanelere düşürmesin de aratmasın da 🙄

Eki Görüntüle 3141633
ASSOSyal ASSOSyalASSOSyal hesabı doğrulanmış üye.
@-Cookie
@Minnosprenses
Catlak-kurabiye Catlak-kurabiye
@BlueBerry4268
@Cemoos
@yagmurdansonra
@mavikelebek34
@coconatt
@Jou
@Nau Nau
@bir mucizee
Fatmazell Fatmazell
Tiniminimavihanim Tiniminimavihanim
Saliha40 Saliha40
@Lna16
@NesNa
Noisy Girl Noisy Girl
@MaviMabellee
@My_Moonlight06
@Mavi Menekse
karamel Latte karamel Latte
@Ballikabak
Madammor Madammor
Meral01 Meral01
Bal0ncuk Bal0ncukBal0ncuk hesabı doğrulanmış üye.
@Biblolitanin annesi
@Simurgp
@Black Light
@Seridina
@Nosking
@Semra12345
@LimonluAyran
@_HALLEY_

rabbim bütün dualarımızı kabul etsin kimin gönlünde ne varsa hayırlısı ile rabbim versin mübarek gece cumayla birleşti bu güzel iki gün hürmetine içimizde fırtına kopan dileklerimizi Rabbimle sessizce konuştuğumuz her ne varsa kabul olsun ve her birimiz kabul olmuş dua sevinci yaşıyalım inşallah

HAYIRLI KANDILLER HAYIRLI CUMALAR kızlar canlar ❣🥰😇🤲😇🤲😇🤲😇🤲😇🤲😇🤲😇🤲😇🤲🌷🌻🌷🌻🌷🌻🌷🌻🌷🌻🌷🌻🌷🌻🌷🌻
Aminnn kuzummm hayırlı kandiller hayırlı cumalar 🤲🏻❤️

ne demek canım benim. herkes iyi olsun sağlıklı olsun 🧡 güzel haberlerini alırız inşallah yakında

babamın biraz sağlık problemleri var onunla uğraşıyorum canım o yüzden çok giremiyorum . inan benim de psikolojim bozuldu artık. rabbim hastanelere düşürmesin de aratmasın da 🙄
Çok geçmiş olsun canım Rabbim Şafi adı ile şifalar versin inşallah babana 🤲🤲 aynen inan 8 aydır hastaneden çıkamadım psikoloji falan kalmadı artık Rabbim kimselere dert verip derman aratmasın

Çok geçmiş olsun canım Rabbim Şafi adı ile şifalar versin inşallah babana 🤲🤲 aynen inan 8 aydır hastaneden çıkamadım psikoloji falan kalmadı artık Rabbim kimselere dert verip derman aratmasın
Allah razı olsun canım benim. kıyamam sana . hepimiz bi sınavın içindeyiz işte. sınanıyoruz bir şeylerle. rabbim bu sınavlardan hayırlısıyla güzel bir şekilde çıkmamızı nasip etsin diyorum. başka ne diyebiliriz ki. her şey Allahtan :(

MssPARE MssPARE canımmm çok geçmiş olsun parem benim 🧡

Meral01 Meral01 dayan kuzum bitecek gidecek inşallah. rabbim tez zamanda sağlığına kavuşmanı nasip etsin inşallah 💖

Tiniminimavihanim Tiniminimavihanim tatlı kuşum konuşamıyoruz artık 😏

Catlak-kurabiye Catlak-kurabiye canım bebekim çocuk olunca farklı oluyo sanırsam😁 giremez oldun artık 😁

Bal0ncuk Bal0ncukBal0ncuk hesabı doğrulanmış üye. benim uçan baloncukummm 🧡

@Minnosprenses 🥰

@Nau Nau naum naum canım naum 🧡

@Lna16 canım tatlım sen nerelerdesin? annen nasıl oldu ya hiç konuşamadık 🙄

@bir mucizee sen nerelerdesin gııızz 🤔
Özooomm evet denk gelemiyoruz çiçeğimmm🥹 Hayırlı kandiller hayırlı cumalar kuzumm💕❤️😍🌸🤲🏻🥰

Allah razı olsun canım benim. kıyamam sana . hepimiz bi sınavın içindeyiz işte. sınanıyoruz bir şeylerle. rabbim bu sınavlardan hayırlısıyla güzel bir şekilde çıkmamızı nasip etsin diyorum. başka ne diyebiliriz ki. her şey Allahtan :KK43:
Öyle kuzum rabbim sinavimizi kolaylaştırsın inşallah güzel kalpli ozomm 😘😘💕💕🌺🌺🌺

Back