- 8 Kasım 2019
- 20.624
- 36.036
- 598
Çok çok inanamazsın böyle yaa salak salak konuşuyorlarÇak ağzına gerizekalı isleri gücleri moral bozmak
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok çok inanamazsın böyle yaa salak salak konuşuyorlarÇak ağzına gerizekalı isleri gücleri moral bozmak
ah guzuummm gel uyu kollarımdauykum varrrrrrrrrrrrrrrrr
naunaunaunau günaydınGünaydın![]()
![]()
Napalımm sebpsiz yeri aa uu ağlamaya başladı bana vurmaya başladı ayaklarıİyiyim şükür siz napiyonuz anası kızı![]()
Ben izleyemiyorum zaten kızim sağolsunEvet bebeğim
Napıyosun, yargıyı izledin mi ahahha
Ben izleyemedim ya
Inşallah bir an evvel düzelsin sende bol bol dinlen perim ❣❣Sorma parem valla o kadar sinie bozucuki anlatamam herşeyin bi usulü olur. Ay neyse düzelsede evimede gitsem inşallah![]()
Allahım nasıl da tatlılar![]()
Gel buraya dut![]()
İnşallah cnmHepimiz için çok güzel olsun herşey insallah
Saolasin canım aynen seninde öyle olsun ❣Hepimiz için çok güzel olsun herşey insallah
Abooo ayip![]()
Gel buraya dut![]()
AboooEmerim![]()
YerimNapalımm sebpsiz yeri aa uu ağlamaya başladı bana vurmaya başladı ayakları![]()
Şimdi salladım teyzoşuu uyudu
Bir kağıda kimleri yazacaksan not al isimleri kuzumşu çoklu etiketleri nasıl yapıosunuz bi anda diyin bakalım bana
her sabah uyandırayım sizi![]()
Sen bal mısın?Bir kağıda kimleri yazacaksan not al isimleri kuzum
Sonra ben burda mesaj yazmaya geliyorum @ yapıp etiketleri yazıp mesajı göndermeden kopyalayıp notlara kopyalıyorum![]()
hee etiketlemeyi biliorum tinoş taBir kağıda kimleri yazacaksan not al isimleri kuzum
Sonra ben burda mesaj yazmaya geliyorum @ yapıp etiketleri yazıp mesajı göndermeden kopyalayıp notlara kopyalıyorum![]()