- 15 Aralık 2019
- 13.897
- 51.318
- 548
- 26
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tam şeker pare taaammYa yerim sizi seviyom ben ne yapayım hem döverim hem severim uleynnnn![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
tamam tatliskomm msj alındı
![]()
![]()
Oyyy parişim benim kayınvalide hasta yine onda kalıyorum çok giremiyorum o yüzdennerdesiniz sizler henereye kayboldunuz merhaba diyen yok günaydın diyen yok
niye dağıldınız uleynnnn
herkes nerde çabuk gelin bakemmm buraya
@ASSOSyal
Cookiie
@Minnosprenses
@Kimyonsu
@BlueBerry4268
@Cemoos
@yagmurdansonra
@mavikelebek34
@coconatt
Jou
@Nau Nau
@bir mucizee
@Fatmazell
@Tiniminimavihanim
@Saliha40
@Lna16
@NesNa
@ozo1907
@MaviMabellee
@My_Moonlight06
@Mavi Menekse
@karamel Latte
@Ballikabak
@madammor
@Meral01
@Bal0ncuk
@Biblolitanin annesi
@Simurgp
Black Light
@Seridina
@Nosking
Queen Teyze
@LimonluAyran
HALLEYS
Kiz sen eski nickinemi döndünAy noluyo noluyo
Nesi var canım çok geçmiş olsunOyyy parişim benim kayınvalide hasta yine onda kalıyorum çok giremiyorum o yüzden![]()
Hayırdır kuzuOyyy parişim benim kayınvalide hasta yine onda kalıyorum çok giremiyorum o yüzden![]()
Bende seviyorum ya görmesekte yanyana gelMesekkte insan enerji aliyor ya o belli ediyor insani ❣❣Tam şeker pare taaammkız ben de seni seviyorum, Tatlı, şeker, güzel paremmm
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Azgınlar atasli garularBurada neler olmuş öyle, oooo kimler neler emiyor![]()
![]()
![]()
![]()
Paremimmm yeni gördüm kuzum okula başladım bugün yeni geldim evenerdesiniz sizler henereye kayboldunuz merhaba diyen yok günaydın diyen yok
niye dağıldınız uleynnnn
herkes nerde çabuk gelin bakemmm buraya
@ASSOSyal
Cookiie
@Minnosprenses
@Kimyonsu
@BlueBerry4268
@Cemoos
@yagmurdansonra
@mavikelebek34
@coconatt
Jou
@Nau Nau
@bir mucizee
@Fatmazell
@Tiniminimavihanim
@Saliha40
@Lna16
@NesNa
@ozo1907
@MaviMabellee
@My_Moonlight06
@Mavi Menekse
@karamel Latte
@Ballikabak
@madammor
@Meral01
@Bal0ncuk
@Biblolitanin annesi
@Simurgp
Black Light
@Seridina
@Nosking
Queen Teyze
@LimonluAyran
HALLEYS
Ne okulu kızParemimmm yeni gördüm kuzum okula başladım bugün yeni geldim eve![]()
Ya ne güzel hadi inşallah mezun olÜniversite![]()
Felsefe bölümü kuzum inşallah bir yandan da kpss önlisans çalışıyorum hangisi olursaYa ne güzel hadi inşallah mezun ol
Hangi bölüm merak ettim sevindim ya en iyisi geleceğine en güzel yatırım semram ❣![]()
Hayırlısı ne ise senin için o olsun en güzeli olsun semramFelsefe bölümü kuzum inşallah bir yandan da kpss önlisans çalışıyorum hangisi olursa![]()
Nesi var canım çok geçmiş olsun![]()
Hayırdır kuzu
Çok geçmiş olsun perim rabbim bir daha yaşatmasınBağırsak enfeksiyonu kızlar ama baya ciddi bir bakteriymiş çok korkuttu bizi![]()
Hadi ya gecmiş olsun canoBağırsak enfeksiyonu kızlar ama baya ciddi bir bakteriymiş çok korkuttu bizi![]()
Geçmiş olsun canımBağırsak enfeksiyonu kızlar ama baya ciddi bir bakteriymiş çok korkuttu bizi![]()
Allah razı olsun kuzum hepimiz için herşeyin hayırlısı olsunHayırlısı ne ise senin için o olsun en güzeli olsun semram![]()