Çok geçmiş olsun perim rabbim bir daha yaşatmasın
Sağolasın parem ay bide şimdi sinir oldum dün kadın o kadar kötüydüki o kadar ağrısı vardı geldik nasıl ağlıyor ölüceğini sanıyordu artık birde kanlı ishale çevirmiş. hemen hastaneye nasıl götürdük şaşırdık. Hep gittiğimiz dahiliye doktoru vardı ailecek. Eşim acil doktoruna bağıra çağıra o doktorla iletişim kurdurttu. Doktorun istediği tahliller yapıldı tam şüphelendiği gibi çıktı ve telefondan kullanacağı ilaçları söyledi eğer kan kısmı kesilmezse 2 gün sonra gelsin demiş doktor. Ama çok şükür bugün toparladı kanda kesildi. Biz yinede yarın gidicez ama doktora crp yüksekti düşüş varmı falan baktırcaz muayene olucak. Densizin biri gelmiş bir komşuya diyormuş ki onu dahiliye doktoru anlamaz enfeksiyon doktoruna götürsünler benim annem aylarca hastanede yattı onunda hastanede yatmadan geçmez. Sinir oldum kayınvalidem zaten korku içindeydi birde dengesiz konuştuğu şeye bak. Bu kadın hep böyle moral bozuyor birgün çakcam ağzına
Hadi ya gecmiş olsun cano
Sağolasın canım benim
Geçmiş olsun canım
Sağolasın canım inşallah

Bağırsak enfeksiyonu kızlar ama baya ciddi bir bakteriymiş çok korkuttu bizi
Çok geçmiş olsun perim rabbim bir daha yaşatmasın
Perim öyle densizler var kuzum morel vermek yerine sözüm ona bilgiçlik yaparlar
Testler tahliller var bazen doktorlar benle ilgisi yok deyip diğer doktora yönlendiriyor
Bosver sikma canını aslında ağzının payını vericen de neyse
Aman iyi olsun canım sende üzülme takma kafana
Bitanem

Çak ağzına gerizekalı isleri gücleri moral bozmak

Bende seviyorum ya görmesekte yanyana gelMesekkte insan enerji aliyor ya o belli ediyor insani ❣❣

Azgınlar atasli garular
Gözleri kalpli şeyden mi atayım, kahkaha mı atayım karar veremedim ya ama ikinci mesajına kahkaha atmadan olmazdı
dur birazdan her yerimden kalpler fışkıracak sana karşı
İnan ben seni çok sevdim güzel parem, inşallah bir gün görüşmekte nasip olsun

Bilmem ki belki olur ya belli olmaz
Ay heycan yaptım ya ne güzel olurdunyakin olsak bitanem ya
Gel kız kucaklayım sımsıkı

Bilmem ki belki olur ya belli olmaz
Ay heycan yaptım ya ne güzel olurdunyakin olsak bitanem ya
Gel kız kucaklayım sımsıkı
Ya al işte akşam akşam doğurdun güneşimi
Gerçekten ya kızlar hepiniz İstanbul'a yerleşin, hadi gelin gaaari

Gelmem mi hiç, hemde koşa koşa gelirim, sımsıkı eeeeeen sıkısından sarılırım sana şekerimm, paremmm

Sorma parem valla o kadar sinie bozucuki anlatamam herşeyin bi usulü olur. Ay neyse düzelsede evimede gitsem inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…