Bana önlem amaçlı verildi kemoterapi 4 kür canm bugün sonuncuyu aldım bunu hiç beklemediğin için moralim bozuldu yine bir bilinmezin içinde buldum kendimi çok tskr ederim babanıza da rabbim acil şifalar versin inşallah 🤲
Ne vardı canım ameliyatmı gecirdin ardından verildi. Çok sağolasın amin senin için doğru olacak olan neyse o olsun 🤲🏼

Memede kitle vardi canm amaliyat oldum sonrasında yüksek riskli olduğu için kemoterapi başladık
Benim teyzemin kızıda aynı çekilde ameliyat oldu canım. Birkaç doz önlem amaclı kemoterapi aldı ardından da 1 ay radyoterapi aldı. Çok şükür şimdi çok iyi sadece kontrollerine gidiyor. Sen doktorlarına güven yapılması gereken ne varsa yapılsın senin için iyi olanı onlar biliyorlardır 🤲🏼💙

Daha iyi kuzum ağrıları biraz daha hafifledi ...
Ameliyatı var inşallah daha iyi olacak anneciğim 🥺😔
Rabbim yokluklarını göstermesin 🤲🏻🥺
hayırlısı ile güzel sonuçlar almak nasip olsun inşallah lnam
rabbim şifasını versin inşallah

vto.gif
sini yirim yirimm
hadi artık hopla zıpla
az kaldı :KK37:
Tedavinin gidişatında sıkıntı yok kuzum çok şükür değerlerim normal herşey iyi ama bana 4 kür dendi sonra akıllı ilaçla devam edeceksin denmişti ben ağız yoluyla alınan akıllı ilaç sanıyordum meğer haftalık damar yoluyla alacakmisim 😞
kıyamam sana.. buda biter.. buda geçer meralim
Allah'ın izniyle

Iyimiş güzel takip ediyosun vallahi
çöpe gidn bişeye cok para verince insan üzülüp snra uzmanlaşıo joum ya :D
bide prima ciddi anlamda uçtu uçuyor.. hakediyormu evet ediyor.. hiç bir bez onun rahatlığını bana vermedi lakin yani acıorum vallahi.. o yüzden başlarda sana demiştim eminmisin prima die :D

sini yirim yirimm
hadi artık hopla zıpla

Allah'ın izniyle

çöpe gidn bişeye cok para verince insan üzülüp snra uzmanlaşıo joum ya :KK70:
bide prima ciddi anlamda uçtu uçuyor.. hakediyormu evet ediyor.. hiç bir bez onun rahatlığını bana vermedi lakin yani acıorum vallahi.. o yüzden başlarda sana demiştim eminmisin prima die :KK70:
Vallaha haklıymışsın 😂😂

sini yirim yirimm
hadi artık hopla zıpla

Allah'ın izniyle

çöpe gidn bişeye cok para verince insan üzülüp snra uzmanlaşıo joum ya :KK70:
bide prima ciddi anlamda uçtu uçuyor.. hakediyormu evet ediyor.. hiç bir bez onun rahatlığını bana vermedi lakin yani acıorum vallahi.. o yüzden başlarda sana demiştim eminmisin prima die :KK70:
Amin inşallah balonummm 🥹🥹🥹
Allah razı olsun 🤲🏻🌺

Back