Günaydın kızlar ❣❣❣❣
telâşlar tatiller derken unuttuk burayı 😇😇😇😇
herkes iyimi nasılsınız 💜💚
özledim yahu dağıldınız toplanın hele ⚘🌹🌷🌼🌻💐🌸💮

lily-flower.gif

ASSOSyal ASSOSyalASSOSyal hesabı doğrulanmış üye.
Cookiie Cookiie
@Minnosprenses
@Kimyonsu
@BlueBerry4268
@Cemoos
@yagmurdansonra
@mavikelebek34
@coconatt
Jou Jou
@Nau Nau
@bir mucizee
@Fatmazell
Tiniminimavihanim Tiniminimavihanim
@Saliha40
Lna16 Lna16
@NesNa
@ozo1907
@MaviMabellee
@My_Moonlight06
@Mavi Menekse
@karamel Latte
@Ballikabak
@madammor
Meral01 Meral01
Bal0ncuk Bal0ncukBal0ncuk hesabı doğrulanmış üye.
@Biblolitanin annesi
@Simurgp
@J a n e
@Seridina
@Nosking
@Semra12345
@LimonluAyran
@_HALLEY_
Selamm paremm iyiyim ben şükür sen nasılsınn evdeyim uğraşıyorum 🤣

ah meralim... hiç sıkma canını... her kışın sonu bahar...
herşey iyiye gidecek inşallah

evet kuzum deneme paket.. ben mavi paket kullanıorum bu arada
Tedavinin gidişatında sıkıntı yok kuzum çok şükür değerlerim normal herşey iyi ama bana 4 kür dendi sonra akıllı ilaçla devam edeceksin denmişti ben ağız yoluyla alınan akıllı ilaç sanıyordum meğer haftalık damar yoluyla alacakmisim 😞

evt cnm ama benm nasılsa stoklarım var die hep indirim bekliyorum..aldığım zaman aylık paket alıorum 120lik 144 lük felan
en son bezin tanesi 1,30 krş denk eglmişti geçen ay sanırım
2 tlye kadar her türlü alınır
Iyimiş güzel takip ediyosun vallahi

Tedavinin gidişatında sıkıntı yok kuzum çok şükür değerlerim normal herşey iyi ama bana 4 kür dendi sonra akıllı ilaçla devam edeceksin denmişti ben ağız yoluyla alınan akıllı ilaç sanıyordum meğer haftalık damar yoluyla alacakmisim 😞
Dayan Meralim az kaldı kuzum inşallah en kısa sürede eski sağlığına kavuşacaksın Rabbim gücüne güç katsın işini kolaylaştırsın inşallah:KK200::dua: :anne: :anne:

Babamda o şekilde alıyor canım hiç sıkıntı yaşamadı çok şükür bozma moralini hepsi geçicek güzel günler yakın💙

Dayan Meralim az kaldı kuzum inşallah en kısa sürede eski sağlığına kavuşacaksın Rabbim gücüne güç katsın işini kolaylaştırsın inşallah:KK200::dua: :anne: :anne:
İnşallah kuzum ama yorulduğumu hissediyorum gücüm kalmadı 😞 Önümde ki süreci bilmiyorum nasıl olaca kafam allak bullak oldu

Yok canım daha hafif hatta kemoterapi aldığo zamanlar kanı falan çok düşüyordu şimdi gayet düzeldi ☺️
Bana önlem amaçlı verildi kemoterapi 4 kür canm bugün sonuncuyu aldım bunu hiç beklemediğin için moralim bozuldu yine bir bilinmezin içinde buldum kendimi çok tskr ederim babanıza da rabbim acil şifalar versin inşallah 🤲

Back