benim eşim şuan şehir dışında çalışıor ama burda olsada kalkacam kahvaltı hazırlıacam ohoolmaz o iş
bende çalışıom o bana hazırlasın
ben şöyleki sabah kalkarım 6da kızımın bühüüüüüü die ağlamasına
sonra bir koşturma.. kızıma yemek yedir altını değiş ben giyin hazırlan anneanneye götür bırak işe git
haftasonları c.tesi günlerim temzlik
offf düşündümde şimdi yemek ütü felan derdm yk
eşim gelince o olacak
ee kız büyünce kek pastada olacak
ben haftasonlarıda çalışmak istiorum
Zeytin napiyo acaba anasiiiiçalışınca en azından ay sonunda paranı alıp tüm yorgunluklarını unutuyon. Benimkinin sonu yok
Zeytin napsın dolanıyo evin içindeZeytin napiyo acaba anasiiiigaradutum ya
Anamla babam tatili mahvettiler ama ben yılmadım abimlerle gidicem inşallahKuzu tatile mi gittin
Bu beni üzdüEn garanti 2 seneye rahatlarsıno zaman da konuşmaya başla başın şişer
Kemirecem onun totisiniKiyamamsu sana vur totosuna uyusun❣ ❤
Neeee maşallah maşallahHer gün değilsabah 6 da kocişkorellama kahvaltı hazırlamak için kalkıyom yedir içir işe gönder 7 de kızlar uyanır. Sonra etraf topla yatakları topla. Mutfak topla banyo tuvalet lavabolar yıkanır. Sonra ev süpürülür. Kahvaltı hazırlanır. Kahvaltıdan sonra mutfak toplanır. Bulaşıktan sonra mutfak dolap kapakları silinir. yerler silinir .ama halıların altından beri dip köşe her gün.tozlar alınır. Çamaşır yıkanacaksa çamaşır yıkanır. Çocuklar yıkanır paklanır. Dolap içleri dağınıksa onlar düzenlenir. Sonra kek pasta yapılacaksa yapılır . Yemek yapılır. Akşama kadar 35474884 kez mutfak toplanır
yk unutmuosun bacımçalışınca en azından ay sonunda paranı alıp tüm yorgunluklarını unutuyon. Benimkinin sonu yok
sana seviyoreeeBallllllloncukuuummmmmmmmmmmmmmm
yk unutmuosun bacım
çünkü geldiği saniye bitior
hatta daha cok acı çekiosun
sana seviyoreee
Adanaliyim ama burada yaşamıyorum hastane için gelip gidiyorum 1 hafta zor dayanıyorumAhhh keşkee adanayı düsünemiyorum yaşayamam orda ben
Kesin eriyosundurr tabiii bosuna evlerinde klima yokAdanaliyim ama burada yaşamıyorum hastane için gelip gidiyorum 1 hafta zor dayanıyorumbildiğin eriyosunn
Annem de 3 klima var zavallım bu yaz yazlığa da gidemedi benim yüzümden binada klima motoru sesinden balkonda oturamiyoruzKesin eriyosundurr tabiii bosuna evlerinde klima yok
yk hataydaym ama cok sık adanaya damlarımEvet sende mi
Bide o derdi var dimi balkonda 3klimada hangi odalarda kızAnnem de 3 klima var zavallım bu yaz yazlığa da gidemedi benim yüzümden binada klima motoru sesinden balkonda oturamiyoruz
Günaydın canımGünaydın kızlar ❣❣❣❣
telâşlar tatiller derken unuttuk burayı
herkes iyimi nasılsınız❤
özledim yahu dağıldınız toplanın hele ⚘
ASSOSyal
@-Cookie
@Minnosprenses
Catlak-kurabiye
@BlueBerry4268
@Cemoos
@yagmurdansonra
@mavikelebek34
@coconatt
Jou
D u t
@bir mucizee
@Fatmazell
@Tiniminimavihanim
@Saliha40
@Lna16
@NesNa
@ozo1907
@MaviMabellee
@My_Moonlight06
@Mavi Menekse
karamel Latte
@Ballikabak
@madammor
Meral01
Bal0ncuk
@Biblolitanin annesi
@Simurgp
@J a n e
@Seridina
@Nosking
@Semra12345
@LimonluAyran
@_HALLEY_
Bende Ankaradayım kuzum ama hastane isleri için 3 hafta da bir geliyorum annemlerde burada olunca ama aşırı sıcakyk hataydaym ama cok sık adanaya damlarım
bebeğim güzel kalplimGünaydın canım
geçmiş olsun cnmBende Ankaradayım kuzum ama hastane isleri için 3 hafta da bir geliyorum annemlerde burada olunca ama aşırı sıcak
Y.odasi, oturma odası, salon anneme diyorum bi tanede mutfağa taktirBide o derdi var dimi balkonda 3klimada hangi odalarda kız
Olsun yazlık herzaman duruyo cano senin saglığın önemli canım benimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?