Sen nerdesinnn hiç görünmüyorsun izdivacami cekildin ..
Kuzum arkadaşlar falan hep geldi onlarla takılıyorum evin işi falan derken pek giremiyorum
Sen nasılsın
Ağlayan birinin sesi geliyor annem açtı ben yatiyim

götürüyor her yeri sorma durum ama tembellik çok güzel yaa
Yat yat kuzu yatak keyfi en güzeli

hyr cnm o kadarda manyak olamazsın
o süreçte saderce temzlik değildir be
Her gün değil sabah 6 da kocişkorellama kahvaltı hazırlamak için kalkıyom yedir içir işe gönder 7 de kızlar uyanır. Sonra etraf topla yatakları topla. Mutfak topla banyo tuvalet lavabolar yıkanır. Sonra ev süpürülür. Kahvaltı hazırlanır. Kahvaltıdan sonra mutfak toplanır. Bulaşıktan sonra mutfak dolap kapakları silinir. yerler silinir .ama halıların altından beri dip köşe her gün.tozlar alınır. Çamaşır yıkanacaksa çamaşır yıkanır. Çocuklar yıkanır paklanır. Dolap içleri dağınıksa onlar düzenlenir. Sonra kek pasta yapılacaksa yapılır . Yemek yapılır. Akşama kadar 35474884 kez mutfak toplanır

bacım sen aklını kaçırmışsın

laaan hös. Bu benim günlük rutinim
benim eşim şuan şehir dışında çalışıor ama burda olsada kalkacam kahvaltı hazırlıacam oho olmaz o iş
bende çalışıom o bana hazırlasın
ben şöyleki sabah kalkarım 6da kızımın bühüüüüüü die ağlamasına
sonra bir koşturma.. kızıma yemek yedir altını değiş ben giyin hazırlan anneanneye götür bırak işe git
haftasonları c.tesi günlerim temzlik
offf düşündümde şimdi yemek ütü felan derdm yk
eşim gelince o olacak
ee kız büyünce kek pastada olacak
ben haftasonlarıda çalışmak istiorum

Masaaalllaaaahhhhhhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…