Günaydın paremm mügeyi açtım yatak keyfi yaparak onu izleyeceğim
Sen kimsinn sevişirumm bal gibi
Her taraf pislik içinde piiiissssher yanım çamaşır suyu kokiiiiy mis gibi
Kuzum arkadaşlar falan hep geldi onlarla takılıyorum evin işi falan derken pek giremiyorumSen nerdesinnn hiç görünmüyorsun izdivacami cekildin ..
Yat yat kuzu yatak keyfi en güzeliAğlayan birinin sesi geliyor annem açtı ben yatiyim
götürüyor her yeri sorma durum ama tembellik çok güzel yaa
Buyurun burdayım o dil niye cıktı Kız
Günaydın canım ben şu sıralar çok uykusuzum kafa bi milyon oğlan uyumuyor uyutmuyor
Kimyonun oğlu varnerdesiniz siz
Ağlayan birinin sesi geliyor annem açtı ben yatiyim
götürüyor her yeri sorma durum ama tembellik çok güzel yaa
yaa bitmedimi daha bu kalçalarKimyonun oğlu var
Benim salçalar hanı nerde kalçalar Hahahha
kızzzzzzzzzzzvallah bence de güzel tembellik ama napim oturamıyom
off bakma öyle dediğime
off bakma öyle dediğime
bütün hafta iş yerinde çalıştığım yetmior gibi
bide haftasonları evde dip köşe temizlik yapıorum
hyr cnm o kadarda manyak olamazsınsabah 6 dan akşam 11 e kadar totoşum yer görmüyo
Her gün değilhyr cnm o kadarda manyak olamazsın
o süreçte saderce temzlik değildir be
bacım sen aklını kaçırmışsınHer gün değilsabah 6 da kocişkorellama kahvaltı hazırlamak için kalkıyom yedir içir işe gönder 7 de kızlar uyanır. Sonra etraf topla yatakları topla. Mutfak topla banyo tuvalet lavabolar yıkanır. Sonra ev süpürülür. Kahvaltı hazırlanır. Kahvaltıdan sonra mutfak toplanır. Bulaşıktan sonra mutfak dolap kapakları silinir. yerler silinir .ama halıların altından beri dip köşe her gün.tozlar alınır. Çamaşır yıkanacaksa çamaşır yıkanır. Çocuklar yıkanır paklanır. Dolap içleri dağınıksa onlar düzenlenir. Sonra kek pasta yapılacaksa yapılır . Yemek yapılır. Akşama kadar 35474884 kez mutfak toplanır
bacım sen aklını kaçırmışsın
Kuzu tatile mi gittinGünaydın kızlar ❣❣❣❣
telâşlar tatiller derken unuttuk burayı
herkes iyimi nasılsınız❤
özledim yahu dağıldınız toplanın hele ⚘
ASSOSyal
@-Cookie
@Minnosprenses
@Kimyonsu
@BlueBerry4268
@Cemoos
@yagmurdansonra
@mavikelebek34
@coconatt
Jou
D u t
@bir mucizee
Fatmazell
@Tiniminimavihanim
@Saliha40
@Lna16
@NesNa
@ozo1907
@MaviMabellee
@My_Moonlight06
@Mavi Menekse
@karamel Latte
@Ballikabak
@madammor
@Meral01
Bal0ncuk
@Biblolitanin annesi
@Simurgp
@J a n e
@Seridina
@Nosking
@Semra12345
@LimonluAyran
@_HALLEY_
Ahhh keşkee adanayı düsünemiyorum yaşayamam orda benAdana ya gönder serinliktren biraz kuzummm
benim eşim şuan şehir dışında çalışıor ama burda olsada kalkacam kahvaltı hazırlıacam oholaaan hös. Bu benim günlük rutinim
kız sen adanadamısınAdana ya gönder serinliktren biraz kuzummm
MasaaalllaaaahhhhhhhhhHer gün değilsabah 6 da kocişkorellama kahvaltı hazırlamak için kalkıyom yedir içir işe gönder 7 de kızlar uyanır. Sonra etraf topla yatakları topla. Mutfak topla banyo tuvalet lavabolar yıkanır. Sonra ev süpürülür. Kahvaltı hazırlanır. Kahvaltıdan sonra mutfak toplanır. Bulaşıktan sonra mutfak dolap kapakları silinir. yerler silinir .ama halıların altından beri dip köşe her gün.tozlar alınır. Çamaşır yıkanacaksa çamaşır yıkanır. Çocuklar yıkanır paklanır. Dolap içleri dağınıksa onlar düzenlenir. Sonra kek pasta yapılacaksa yapılır . Yemek yapılır. Akşama kadar 35474884 kez mutfak toplanır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?