oyy bebekim neyin vardııı

Canım lenoşumm o imtihandan biz de geçtik gerçi hala devam ediyor da Allah sabrını versin herkese . imtahanlarımızdan günahsız hayırlı güzel şekilde çıkalım inşallah 🥰

annenin neyi vardı kuzumm
Amiinn inşallah ozommm, insanoğlu imtihanı biter mi hiç ?
İmtihan dünyasındayızzz en nihayetinde ..
Annemin beyin kanseri olduğunu öğrendik 😢😢🥺🥺🥺 Ve ameliyata giricek çok riskli bir ameliyat kuzu 🥺🥺😢😢😢😢
Ameliyat sonrası ışın tedavisi görecek 🥺
Rabbim anneme şifa versin üzgünüm 😔😔😔

Annemin beyin kanseri olduğunu öğrendik 😢😢🥺🥺🥺 Ve ameliyata giricek çok riskli bir ameliyat kuzu 🥺🥺😢😢😢😢
yaaaa canım benim çok geçmiş olsun. benim bi arkadaşımın eşi de beyin kanseriymiş. ben de yeni öğrendim ama iyiymiş şükür. kemoterapi görüyomuş sanırım. hatta ilk defa böyle bi hastalık olduğunu öğrendim :(

rabbim şifasını versin kuzum. hayırlısıyla inşallah güzel geçsin sağlıkla çıksın ameliyatından :dua: düzelecek kuzum iyi düşünelim iyi olsun 💗

Ben bunu çiğnemeden yutarim 🤭😍🥰😘
IMG-20220901-WA0009.jpg

😃😃

Güzel kalpli dutum benim 💜💜🥹🥹
Hatırlıyorum o zamanları tek yürek olmuştu herkesss 🥹🥹🥹
Çok iyi yürekli insanlar gerçekten var, Rabbim sayılarını arttırsın hep böyle güzel insanlara çıksın yollarımız 🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Görmeden dua edebilmek, onun duasında olabilmek kadar huzur verici birşey olabilir mi?
Güzel arkadaşlarım benim iyi ki varsınız💛💛😍

Rabbim şifasını versin bitanem inşallah sağ salim atlatacak Allahın izni ile Rabbim imtihanınıni kolaylaştırsın 🤲🤲😘❤️❤️❤️

MissPare de atmıştı özelden ama aramızda kalsın senin attığın daha okunaklı idi:sus:, az önce okudum Allah kabul etsin. Başarılı bir şekilde ameliyatını olup, eski sağlığına kısa sürede kavuşur inşallah 🤲🏻
Paremmmm duymasın 🤭
Uçurur bizi burdan 🤭🤭
Allah razı olsun canım benim ağzına yüreğine sağlık 🥹🥹🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Aminnnn inşallah çokça Aminnnnnnnnn 🤲🏻
Rabbim seninde güzel gönlüne göre versin inşallah 🤲🏻🥹🥹🥹💜💜💜🌸🌸🌸🌸
Hayırlı cumalar olsun 💜
:63::63::63::63:

Back