Birtanemmmmm 💜
Nasılsın kuzummm🥹🥹🥹
Iyiyimm kuzumm almirayı uyuttum bende girdim yatağa yorulmuşum ev iş yemek işi falan derken yatağa girince anladım.nekadar yorulduğumu kadin olmak ana olmak kolay değil gerçekten boşuna denmemiş cennet anaların ayağın altındadır diye

MissPare de atmıştı özelden ama aramızda kalsın senin attığın daha okunaklı idi:sus:, az önce okudum Allah kabul etsin. Başarılı bir şekilde ameliyatını olup, eski sağlığına kısa sürede kavuşur inşallah 🤲🏻
Paremmmm duymasın 🤭
Uçurur bizi burdan 🤭🤭
Allah razı olsun canım benim ağzına yüreğine sağlık 🥹🥹🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Aminnnn inşallah çokça Aminnnnnnnnn 🤲🏻
Rabbim seninde güzel gönlüne göre versin inşallah 🤲🏻🥹🥹🥹💜💜💜🌸🌸🌸🌸
Hayırlı cumalar olsun 💜

Iyiyimm kuzumm almirayı uyuttum bende girdim yatağa yorulmuşum ev iş yemek işi falan derken yatağa girince anladım.nekadar yorulduğumu kadin olmak ana olmak kolay değil gerçekten boşuna denmemiş cennet anaların ayağın altındadır diye
Şimdi dinlen kuzummm mis gibi 🥲
Almişimi öpppp kokulu kokulu ...
Rabbim kolaylık versin 🤲🏻🤲🏻
Ana hakkı ödenmez kuzummm.. Sırtımızda da taşısakkk hergün, ayaklarına da dersek dünyayı annelik hakkı ödenmez 😢😢
Annem hep der anne olunca evladın için herşeyi yapacaksın hiç sana zor gelmeyecekk diye😢😢
Kurban olurummmm annemin, saçının bir teline😢😢🥺
Rabbim eksik etmesin başımızdan, nefessiz bırakmasın Rabbim hiçbirimiziii🥺🥺🥺🥺
Aminnnnn 🤲🏻🤲🏻

Hayırlı cumalar canım . Bu mübarek cuma hürmetine rabbim anneciğine tez şifa versin inşallah 💛 duamdasın
Hayırlı cumalar 💜💜💜💜
Allah razı olsun dutummmm 😢😢
Rabbim seninde sıkıntıları gidersin inşallah canım benim çok sağol 🥹🤲🏻💜
Ne güzel sizin dualarınızda olabilmek 🥹🥹🥹

Hayırlı cumalar 💜💜💜💜
Allah razı olsun dutummmm 😢😢
Rabbim seninde sıkıntıları gidersin inşallah canım benim çok sağol 🥹🤲🏻💜
Ne güzel sizin dualarınızda olabilmek 🥹🥹🥹
Amin canım cümlemizin 💛 burda birbirimize destek olabilmek için varız. Eşim bypass olduğu dönemde az mı desteğinizi gördüm

Hayırlı cumalar bebeğim ❤️
cilgin-smiley-hareketli-resim-0043.gif

Kötiydim cnm ama daha iyiyim
Hastaydm
oyy bebekim neyin vardııı
Herkes bir hastalıkla, yavrusuyla, sıkıntılarla imtihan halinde 😢😢😢😢
Gerçekten dağıldık părem 🥺🥺🥺
Allahım yardım etsin 🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Canım lenoşumm o imtihandan biz de geçtik gerçi hala devam ediyor da Allah sabrını versin herkese . imtahanlarımızdan günahsız hayırlı güzel şekilde çıkalım inşallah 🥰

annenin neyi vardı kuzumm

Amin canım cümlemizin 💛 burda birbirimize destek olabilmek için varız. Eşim bypass olduğu dönemde az mı desteğinizi gördüm
Güzel kalpli dutum benim 💜💜🥹🥹
Hatırlıyorum o zamanları tek yürek olmuştu herkesss 🥹🥹🥹
Çok iyi yürekli insanlar gerçekten var, Rabbim sayılarını arttırsın hep böyle güzel insanlara çıksın yollarımız 🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Görmeden dua edebilmek, onun duasında olabilmek kadar huzur verici birşey olabilir mi?

Back