Birtanemmmmm
Nasılsın kuzummm
Iyiyimm kuzumm almirayı uyuttum bende girdim yatağa yorulmuşum ev iş yemek işi falan derken yatağa girince anladım.nekadar yorulduğumu kadin olmak ana olmak kolay değil gerçekten boşuna denmemiş cennet anaların ayağın altındadır diye

Paremmmm duymasın
Uçurur bizi burdan
Allah razı olsun canım benim ağzına yüreğine sağlık
Aminnnn inşallah çokça Aminnnnnnnnn
Rabbim seninde güzel gönlüne göre versin inşallah
Hayırlı cumalar olsun

Şimdi dinlen kuzummm mis gibi
Almişimi öpppp kokulu kokulu ...
Rabbim kolaylık versin
Ana hakkı ödenmez kuzummm.. Sırtımızda da taşısakkk hergün, ayaklarına da dersek dünyayı annelik hakkı ödenmez
Annem hep der anne olunca evladın için herşeyi yapacaksın hiç sana zor gelmeyecekk diye
Kurban olurummmm annemin, saçının bir teline
Rabbim eksik etmesin başımızdan, nefessiz bırakmasın Rabbim hiçbirimiziii
Aminnnnn

Hayırlı cumalar canım . Bu mübarek cuma hürmetine rabbim anneciğine tez şifa versin inşallah duamdasın
Hayırlı cumalar
Allah razı olsun dutummmm
Rabbim seninde sıkıntıları gidersin inşallah canım benim çok sağol
Ne güzel sizin dualarınızda olabilmek

Hayırlı cumalar
Allah razı olsun dutummmm
Rabbim seninde sıkıntıları gidersin inşallah canım benim çok sağol
Ne güzel sizin dualarınızda olabilmek
Amin canım cümlemizin burda birbirimize destek olabilmek için varız. Eşim bypass olduğu dönemde az mı desteğinizi gördüm

Kötiydim cnm ama daha iyiyim
Hastaydm
oyy bebekim neyin vardııı
Herkes bir hastalıkla, yavrusuyla, sıkıntılarla imtihan halinde
Gerçekten dağıldık părem
Allahım yardım etsin
Canım lenoşumm o imtihandan biz de geçtik gerçi hala devam ediyor da Allah sabrını versin herkese . imtahanlarımızdan günahsız hayırlı güzel şekilde çıkalım inşallah

annenin neyi vardı kuzumm

Amin canım cümlemizin burda birbirimize destek olabilmek için varız. Eşim bypass olduğu dönemde az mı desteğinizi gördüm
Güzel kalpli dutum benim
Hatırlıyorum o zamanları tek yürek olmuştu herkesss
Çok iyi yürekli insanlar gerçekten var, Rabbim sayılarını arttırsın hep böyle güzel insanlara çıksın yollarımız
Görmeden dua edebilmek, onun duasında olabilmek kadar huzur verici birşey olabilir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…