• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayırlısı olsun kuzummm 🥹🤲🏻
Rabbim gönlüne göre versin inşallah 🤲🏻
Tüp bebek tedavisindeydin diye hatırlıyorum 🥹
1 deneme olmadı di mi daha perimmm öncesinde bu tahlilleri yapıyorlar 🥲
İnşallah hayırlı sonuçlar alırsın kuzuuu 🤲🏻🤲🏻🤲🏻💜💜💜💜
Ay linoşum ben bu mesajı görmemişim çok afedersin 😞
İnşallah canım benim rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah. Evet tedavi sürecindeyim daha transfer öncesi hazırlanıyoruz işte. Embriyolar donduruldu daha transfer olmadım. Rahimde yapışıklık vardı birde t şeklindeydi o düzeltildi. Regliden sonra bakalım belli olcak 2. Bir düzeltme gerekcekmi yoksa transferemi hazırlanıcaz nasip ☺️

İnşallah canım benim rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah. Evet tedavi sürecindeyim daha transfer öncesi hazırlanıyoruz işte. Embriyolar donduruldu daha transfer olmadım. Rahimde yapışıklık vardı birde t şeklindeydi o düzeltildi. Regliden sonra bakalım belli olcak 2. Bir düzeltme gerekcekmi yoksa transferemi hazırlanıcaz nasip ☺️
Önemli değil kuzum estağfurullah 🥹
Rabbim hakkında hayırlısı ne ise onu göstersin kuzummm 🤲🏻🌸
İnşallah bir problem çıkmaz 🤲🏻🤲🏻🤲🏻

Canım nickin değişmiş 💜😍🍒 her şey yolunda mı,histeroskopi oldun.Nasıl oluyor süreci ,kolay degilmi? belki bende olacağım ondan soruyorum🤷‍♀️

Canım nickin değişmiş 💜😍🍒 her şey yolunda mı,histeroskopi oldun.Nasıl oluyor süreci ,kolay degilmi? belki bende olacağım ondan soruyorum🤷‍♀️
Sosyalimm evet bir değişiklik yaptım 😍☺️
Histereskopi evet kolay bir işlem canım yarım saat kadar sürdü genel anestezi ile oldum ben. Kendime geldiğimde biraz regl ağrısı gibi ağrım vardı zamanla oda geçti. 15:40 odama geldim. 1 saat sonra ayağa kalktım 18:30 civarlarıda hastaneden çıktım ☺️
Sadece o akşam kanamam oldu sabahında birşey yoktu ama bugün 2. Günü sabah karnım sağlı sollu bir ağrım vardı bir kaç saat sürdü ama benim rahimi yanlardan açtıkları içindir diye düşünüyorum.
Senin ne için yapılacak

Sosyalimm evet bir değişiklik yaptım 😍☺️
Histereskopi evet kolay bir işlem canım yarım saat kadar sürdü genel anestezi ile oldum ben. Kendime geldiğimde biraz regl ağrısı gibi ağrım vardı zamanla oda geçti. 15:40 odama geldim. 1 saat sonra ayağa kalktım 18:30 civarlarıda hastaneden çıktım ☺️
Sadece o akşam kanamam oldu sabahında birşey yoktu ama bugün 2. Günü sabah karnım sağlı sollu bir ağrım vardı bir kaç saat sürdü ama benim rahimi yanlardan açtıkları içindir diye düşünüyorum.
Senin ne için yapılacak
Çok geçmiş olsun canimcim,sonucu güzel olsun inş 🤲 bu yolda yapılan herşey mubah 🤲💜 polip için yapılacak eğer düşmezse 🥺 inş gerek kalmaz bana 🤲

Balpeyisi mi yapsaydin Acaba 🤭🤤🥰🍒😘

Çok geçmiş olsun canimcim,sonucu güzel olsun inş 🤲 bu yolda yapılan herşey mubah 🤲💜 polip için yapılacak eğer düşmezse 🥺 inş gerek kalmaz bana 🤲

Balpeyisi mi yapsaydin Acaba 🤭🤤🥰🍒😘
Polip alınması çok daha da basit bir işlemmiş sosyalim hiç endişe etme. Gözünü kapayıp açıyosun herşey geçmiş oluyor ☺️
Cokie oldum şimdilik ama 🫣

Bir yandan istiyorum aslında, hani rahim içini goruntulesinler ne var ne yok baksınlar kuzu🤣 cokie bayılırım 🥰🍒😘🤤
Ya çok acayip doktor videoya almış bana gösterdi ameliyattan sonra sosyalim insan canlı canlı içini görüyor. Birde Allah nasip ederse bebişinin büyüyeceği yeri görüyorsun🫣🥰🥰
Bendee 🤤🤤

Aslında bakamam ama icimi bi karıştırsinlar istiyorum delirdim🤣
Ahahah sosyalim ya kendi düşsün tabi inşallah gerek kalmasın böyle birşeye de. Benim ikinci olma ihtimalide varmış 1 kere neysede 2ciyi kaldıramam gibi 😬

Girmeden önce kapıya 3 kez vurun demişsin :KK53:
Tık tık tık
Tık tık tık
Tık tık tık

Canım ben şuan şehir dışındayım, yaklaşık 10 gün kalacağım. Yasin cüzü var fakat Kuranı Kerim yok yanımda.Bir ara Telefondan bakayım okunabilşniyor mu , net sayfa var mı diye, duruma göre mesaj yazarım.
Allahım arkadaımızın annesine ve tüm hasta annelerimize şifa versin. 🤲🏻

Girmeden önce kapıya 3 kez vurun demişsin :KK53:
Tık tık tık
Tık tık tık
Tık tık tık

Canım ben şuan şehir dışındayım, yaklaşık 10 gün kalacağım. Yasin cüzü var fakat Kuranı Kerim yok yanımda.Bir ara Telefondan bakayım okunabilşniyor mu , net sayfa var mı diye, duruma göre mesaj yazarım.
Allahım arkadaımızın annesine ve tüm hasta annelerimize şifa versin. 🤲🏻
Hoşgeldin kapıyı sonuna kadar acayim 🥰🥰

Tamam canım bak sen haber edersin ALLAH razı olsun ❤🌹

Back