Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Perim bitanem sana da geçmiş olsun kuzumTamam linoşum ben dün operasyon oldum ya kanamam oluyor ara ara. 2 gün falanda duşa giremicem daha. Temiz bir anımda okuyabilirsem okucam haber vericem sana ama 10una kadar okurum nasipse![]()
Ben haber veriyim linoşum sana okuduğumda. Histereskopi oldum çok sağolasınHaberim yoktu kuzum geçmiş olsun, hayırdır perim ?
Tamam perim listeye alayım mı almayayım mı bekleyeyim mı senden haber kuzum![]()
Sağolasın parem ibşallah geçmiş gitmiştirPerim bitanem sana da geçmiş olsun kuzum
Benim❤
❣
Geçmiş olsun balım, var mı sıkıntı ? Çıktı mı sonuçlar ? Umarım herşey yolundadırBen haber veriyim linoşum sana okuduğumda. Histereskopi oldum çok sağolasın![]()
Çok şükür hafif ağrı dışında sıkıntım yok kuzum. Sonuç olarakta birşey çıkmadı ki sadece regl olunca tekrar rahim filmi istedi ondan sonra bakalım belli olucak bazı şeylerbGeçmiş olsun balım, var mı sıkıntı ? Çıktı mı sonuçlar ? Umarım herşey yolundadır![]()
Hayırlısı olsun kuzummmÇok şükür hafif ağrı dışında sıkıntım yok kuzum. Sonuç olarakta birşey çıkmadı ki sadece regl olunca tekrar rahim filmi istedi ondan sonra bakalım belli olucak bazı şeylerb
Kızlar selamlar
Annem için Hucurat Süresi toplamaya başladık
1 kişi sadece 1 kez okuyabilir
Fazlası okunmuyor ..
Annem. 65 yaşında 65 tane lazım ama ben çevreye söyledim baya toparlandı..
2,5 sayfalık bir süre bana destek olmak ister misiniz?
Niyetim ;
Annemin ismi Sevgi ameliyatına hayırlısı ile girip çıkması ve eski sağlığına kavuşması niyetiyle..
10 Eylüle kadar okunması gerekiyor
Allah razı olsun şimdiden sizden
Her zaman yanımdaydınız, cansınız
Rabbim sizinde sıkıntılarınızı çözsün
Aminnnnn
Kalan : 30![]()
Canım şu an okuyamam da önümüzdeki hafta okusam olur muRamazan esma ve dua topiğinde olan arkadaşlarım sizde destek olmak ister misiniz ?
Rabbim şimdiden sizden razı olsun, sıkıntılarınız varsa çözülsün inşallah
Saliha40
Life light
Aktif Lora
Yazarhanim
Mintimint
tatlicincap
B Buluts34
M Morlale8
Ceren0134
Asiltutku
@Ada-anne
kavs-i kuzah
K karamelli001
Krew
namaste21
5 528mucizemmm
agustos72
Ramazan esma ve dua topiğinde olan arkadaşlarım sizde destek olmak ister misiniz ?
Saliha40
Life light
Aktif Lora
Yazarhanim
Mintimint
tatlicincap
B Buluts34
M Morlale8
Ceren0134
Asiltutku
@Ada-anne
kavs-i kuzah
K karamelli001
Krew
namaste21
5 528mucizemmm
agustos72
Lenosum ben okurum kuzum bir taneRamazan esma ve dua topiğinde olan arkadaşlarım sizde destek olmak ister misiniz ?
Saliha40
Life light
Aktif Lora
Yazarhanim
Mintimint
tatlicincap
B Buluts34
M Morlale8
Ceren0134
Asiltutku
@Ada-anne
kavs-i kuzah
K karamelli001
Krew
namaste21
5 528mucizemmm
agustos72
1 tane aldimRamazan esma ve dua topiğinde olan arkadaşlarım sizde destek olmak ister misiniz ?
Saliha40
Life light
Aktif Lora
Yazarhanim
Mintimint
tatlicincap
B Buluts34
M Morlale8
Ceren0134
Asiltutku
@Ada-anne
kavs-i kuzah
K karamelli001
Krew
namaste21
5 528mucizemmm
agustos72
Perim isim değişmiş ❤Sağolasın parem ibşallah geçmiş gitmiştir![]()
O kimPerim isim değişmiş ❤
Inşallah bu değişiklik sans getirsin güzel❣haberlere vesile olsun fıstığım
Ne kadar değişirsen değiş yine perimsin yine perisiaynen Kurbik gibi
Catlak-kurabiye
![]()
Ahahha ay ne zamandır değiştiresim vardı parem akşam bir istekte bulunuverdimPerim isim değişmiş ❤
Inşallah bu değişiklik sans getirsin güzel❣haberlere vesile olsun fıstığım
Ne kadar değişirsen değiş yine perimsin yine perisiaynen Kurbik gibi
Catlak-kurabiye
![]()
Iyi olmuş bende değiştireyim diyorum cesaret edemiyorumAhahha ay ne zamandır değiştiresim vardı parem akşam bir istekte bulunuverdim![]()
Sana böyle alıştık parem güzel senin nickinIyi olmuş bende değiştireyim diyorum cesaret edemiyorum![]()
Değiştir gülo sana da bir şey bulalımIyi olmuş bende değiştireyim diyorum cesaret edemiyorum![]()