Rabbim acil şifalar versin inşallah canım sağlıkla çıksın ameliyatından. Ben müsait olamıyorum kuzum

Canım ben okumaya çalışırım 10 eylüle kadarsa Rabbim şifa versin inşallah
Bizde 2 sene önce babam için toplamıştık bu süre teyzemizede şifa olsun güzel haberlerini alalım inşallah

Bizde 2 sene önce babam için toplamıştık bu süre teyzemizede şifa olsun güzel haberlerini alalım inşallah
Tamam bitanem Allah razı olsun

Inşallah şifa olsun istediğiniz rabbim yanında olsun

Lenammm bitanem listeye Nefesi ekle kuzum Lna16

Allah razı olsun, Amin inşallah Ferdammm canım
10 eylüle kadar
Annemin ismi Sevgi ameliyatına hayırlısı ile girip çıkması ve eski sağlığına kavuşması niyetiyle bu niyetle kuzum

Allah razı olsun, Amin inşallah Ferdammm canım
10 eylüle kadar
Annemin ismi Sevgi ameliyatına hayırlısı ile girip çıkması ve eski sağlığına kavuşması niyetiyle bu niyetle kuzum
Senden de kuzum hep içimden geçiriyorum sevgi teyzemide
Hayırlısı ile girip çıkacak ameliyata

Perimmmm 10 eylüle kadar vakti var etikette niyeti de yazdım okursan müsait olursan yaz kuzummm liste alıyorum
Tamam linoşum ben dün operasyon oldum ya kanamam oluyor ara ara. 2 gün falanda duşa giremicem daha. Temiz bir anımda okuyabilirsem okucam haber vericem sana ama 10una kadar okurum nasipse

Ben aldım zaten çiçeğim inşallah bitecek toparlarız kalanınıda

Senden de kuzum hep içimden geçiriyorum sevgi teyzemide
Hayırlısı ile girip çıkacak ameliyata
Aminnn inşallah birtanem
Allah razı olsun iyi ki varsınız
Dualarınız hem içimi ferahlatıyor hem anneme iyi geliyor
Allahıma şükürler olsun 2 gündür daha iyi

Tamam linoşum ben dün operasyon oldum ya kanamam oluyor ara ara. 2 gün falanda duşa giremicem daha. Temiz bir anımda okuyabilirsem okucam haber vericem sana ama 10una kadar okurum nasipse
Haberim yoktu kuzum geçmiş olsun, hayırdır perim ?
Tamam perim listeye alayım mı almayayım mı bekleyeyim mı senden haber kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…