Nasıl bakayım şöyle iyi mi
7 tane kaynım var tatlım
5 tanesi evli yani nur topu gibi 5 tane eltim varKalan 2 bekar kaynım da evlenirse 7 eltim olacak İnşaAllah
Neeeeeeeeeeeeeeeeeeee Allahım benim bir eltim var hala tanışmadım
Yokkkk tatlım ne aşireti kaynanamın çalışkanlığıAaaa altın kısmını hiç düşünmedim
Hele çabuk de Nesna altın kemer yakılıyor mu
Nikahına beni çağır sevgilimYaaa için parçalanıyor ama amaa
Bu devirde biraz zor kızEvet olabilir neyse komşuda pişer bize de düşer
Ooo yaşadın kız kesin Aşiret 8 oğlanı kim olur başkaAaaa altın kısmını hiç düşünmedim
Hele çabuk de Nesna altın kemer yakılıyor mu
Emma biz öyle çok altın takamayız sen Nesna yı seç olmazsaAnam nasibim açıldı
Isteyen isteyene
Maaşallah fabrika sağlammışYokkkk tatlım ne aşireti kaynanamın çalışkanlığı
Bu kadın kim diye soran olursaaaaağğğ kk dan tanıdık dersin sevgilimmmNikahına beni çağır sevgilim
İstersen şahidinnn olurum seninnn
Elinden öpüyorum kaynanamınYokkkk tatlım ne aşireti kaynanamın çalışkanlığı
Vallahi çok güzel amaaaaa
Neeeeeeeeeeeeeeeeeeee Allahım benim bir eltim var hala tanışmadım
Yine de bakınca beleşe gittik gibime geliyorBu devirde biraz zor kızonlar bile takılar için bi sözleşme gibi bişey yapmışlardı şu kadar takı şu kadar harcama fazlası olmayacak gibisinden
Zaten bi ara minnoş dedi sana kaçiceymm diye gitti evlendi zalımBu kadın kim diye soran olursaaaaağğğ kk dan tanıdık dersin sevgilimmm
Hee doğru Ben çok beleşe geldim de seni bilmemYine de bakınca beleşe gittik gibime geliyor
Napsın minnoş seni kuma mı olcak sana gider evlenir tabi besbekar enişteyleZaten bi ara minnoş dedi sana kaçiceymm diye gitti evlendi zalımMinnosprenses
Şimdi de pare
Ah ah fakirin yüzü gülür mü
Benim de öyle oldu galibaHee doğru Ben çok beleşe geldim de seni bilmem
Gel kaderimize ağlayalım üğğğğğğğBenim de öyle oldu galiba
A a a ama ben onu Maldivlere lahmacun yemeye götürecektimNapsın minnoş seni kuma mı olcak sana gider evlenir tabi besbekar enişteyle
Maldivler bize yakın gel ben seni götürem mangalda tavık kanadı yaparım sağaaA a a ama ben onu Maldivlere lahmacun yemeye götürecektim
Gel bacımsu gell
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?