• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Güne başlayalı çok oldu 🤣🤣🤣 bu üstünün cilası
Hahah kolay gelsin dutum 😅😅
Bamya sevmem kuzumm🤭 ohh sanada afiyet olsun 💜🥰🍒🍒😘
Sağolasın balım bu sene ilk defa deniyorum patlıcanı öyle bakalım nasıl olacak 😅
Aynen kuzu yaaa pestilim çıktı hele bide o eşyaların taşınıp temizlenip yerleşme işi
Düşündükçe kendime gelemiyorum 🤣

Ayy hadi inşallah kolaylıkla olsun arkasına transfer ne zaman🤗

Kızım sen duymadın mı şehirler içinde Konya yemekler içinde bamya🤣
Ahh bende çok severim bamyayu dolapta köşede bir poşet var zor günler için saklıyorum 😅 olur da canım ister bulamazsam 🤪
Yemek arıyorum da canım😅😅

Sağolasın balım bu sene ilk defa deniyorum patlıcanı öyle bakalım nasıl olacak 😅

Ahh bende çok severim bamyayu dolapta köşede bir poşet var zor günler için saklıyorum 😅 olur da canım ister bulamazsam 🤪

Ahhh kuzumm yaa ben bu aralar mutfağa giremiyorum eşim yapıyor yemekleri 😃

Screenshot_20220826-114142_Facebook.jpg

MssPARE MssPARE Catlak-kurabiye Catlak-kurabiye Lna16 Lna16 bir mucizee bir mucizee ASSOSyal ASSOSyal Bal0ncuk Bal0ncuk D u t D u t Jou Jou Seridina Seridina Nosking Nosking Fatmazell Fatmazell Cookiie Cookiie sayfadaki tüm arkadaşlara da hayırlı cumalar 🥰🥰❤️❤️❤️

Aynen kuzu yaaa pestilim çıktı hele bide o eşyaların taşınıp temizlenip yerleşme işi
Düşündükçe kendime gelemiyorum 🤣

Ayy hadi inşallah kolaylıkla olsun arkasına transfer ne zaman🤗

Kızım sen duymadın mı şehirler içinde Konya yemekler içinde bamya🤣
Ya çok zır taşınmak ben 3 aylık evliydim taşındım daha eve yerleşemeden birdaha 🤣🤣 yardım edecek birisi varsa yardım iste canım tek başına çok zOrlanırsın
Ya kendi doktorum bir ay sonrasına dedi ama ameliyat eden doktor ne dicek bilmiyorum canım

Et köfte patates kızartması mercimek çorba😄

Ya çok zır taşınmak ben 3 aylık evliydim taşındım daha eve yerleşemeden birdaha 🤣🤣 yardım edecek birisi varsa yardım iste canım tek başına çok zOrlanırsın
Ya kendi doktorum bir ay sonrasına dedi ama ameliyat eden doktor ne dicek bilmiyorum canım
Hayırlısı olsun inşallah kuzum
Aynen zor yaaa
Bende 17 günlük evliyken taşınmıştır buraya
Şimdi yine geri gidyorz

Back