- 18 Ocak 2022
- 15.367
- 70.917
- 513
Menü yok kimyonumsuyum bugun İstanbul yolcusuyum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Menü yok kimyonumsuyum bugun İstanbul yolcusuyum
Kurabiyem dün tavuk sote yapmıştım yanınada erişte makarnası. Onlardan kaldı ama yeter heralde diye düşünüyorum bol bi salata yaparım yanına
Oyy ne etcen kız İstanbul daMenü yok kimyonumsuyum bugun İstanbul yolcusuyum![]()
O bir aşkkkAayyy buuu neee![]()
Ahh tavuk sote mi en son seninle geçen sene yapmıştım galibaKurabiyem dün tavuk sote yapmıştım yanınada erişte makarnası. Onlardan kaldı ama yeter heralde diye düşünüyorum bol bi salata yaparım yanına![]()
bamya yapcim yuavyum
Ay dimi bir ara yine konuşmuştuk yine denk geldiAhh tavuk sote mi en son seninle geçen sene yapmıştım galiba![]()
![]()
Mucizem neler yapıyorsunbamya yapcim yuavyumüşenmezsem makaranna da yaparım belik yanına ama en önemlisi ev toplicam püüfff asıl sıkıntı
![]()
Yavru bugün yemek yapmıyorum dünden yemeğim var
Hayırlı cumalar paremmmmEki Görüntüle 3119661
@ASSOSyal
Cookiie
@Minnosprenses
Catlak-kurabiye
@BlueBerry4268
@Cemoos
@yagmurdansonra
@mavikelebek34
@coconatt
@Jou
D u t
bir mucizee
@Fatmazell
@Tiniminimavihanim
@Mavis40
Lna16
@NesNa
@ozo1907
M MaviMabellee
@My_Moonlight06
M Mavi Menekse
@karamel Latte
@Ballikabak
@madammor
@Meral01
Bal0ncuk
@Biblolitanin annesi
@Simurgp
@J a n e
@Seridina
@Nosking
@Semra12345
@LimonluAyran
Kıyamam yavruma yaBöyle bihaftadırr bilemedim esimin yegenleri burdaydı bagırıyolar çağırıyolarr bian bi bağırdı bi kızz başladı buda aglamaya yüksek seslere gelemiyo bizde böyle yokya şimdi
Napim kuzum yarın işyerinde son günüm olacak çıkabilirsem inşallahMucizem neler yapıyorsun![]()
Oy taşınıyorsun çok yoğunsundurnşimdi sendeeNapim kuzum yarın işyerinde son günüm olacak çıkabilirsem inşallah
Pazar da ev taşicam akşam toparladım biraz
Sen napıyosun histeroskopi ne zaman olcak![]()
Hayatimin en az aciktigim donemini yasiyom desemOyy taze hamiş hemen kahvaltıya o zamanbebiş acıkmış içeriden tekmeliyor
![]()
Bugün bamya günü de benim mi haberim yok ya pare de bamya yapıyorbamya yapcim yuavyumüşenmezsem makaranna da yaparım belik yanına ama en önemlisi ev toplicam püüfff asıl sıkıntı
![]()
Anneme görcemOyy ne etcen kız İstanbul da
O bir aşkkk![]()
Pöff herkesin de dünden yemeği varYavru bugün yemek yapmıyorum dünden yemeğim var
Kuru fasulye, pilav, cacık, ev yapımı çikolatalı puding![]()
Bilmiyom fikirlere açığım