Bende iyiyim şükür bitanemiyiyiz kuzum sen nasılsın
Canım bayadir yoktum buralarda yaaa siirte gelin biz ordayız bir sene oldu geleliSanırım öyleyok hayır oda Aksaraylı seneye tayinciyiz Eşim Askeri personel
biz memleket tarafları istiyoruz doğu görevimizi yapıyoruz şu anCanım bayadir yoktum buralarda yaaa siirte gelin biz ordayız bir sene oldu geleli
Yaaa Aksaray dogumuymus ne guzelbiz memleket tarafları istiyoruz doğu görevimizi yapıyoruz şu anseneye nasipse bitiyor tayin isteyeceğiz
Hosgeldin ama kimsin tanıyamadımMerhaba kızlar nasılsınız birkaç aydır yoktum buralarda en son Haziran topuğu açılmış sonra açılan olmadım biz birkaç ay ara verdik oyuzden buralarda da yoktum
Canım eski topiklerdeydim bende seni ilkkez gördüm ismin değişmesiyleHosgeldin ama kimsin tanıyamadım
Yok ismim hep böyleydiCanım eski topiklerdeydim bende seni ilkkez gördüm ismin değişmesiylehoşbuldum
Miskokulubebis di ama aylar öncesinde değişmiştim ben gebelik topiklerdeydim genelde canım bizim birkaç kızı burda görünce yazmak istedimYok ismim hep böyleydi
Sizin eski isminiz neydi belki öyle tanırım
Tekrar hoş geldiniz
Iyi yaptınMiskokulubebis di ama aylar öncesinde değişmiştim ben gebelik topiklerdeydim genelde canım bizim birkaç kızı burda görünce yazmak istedim
Yok alıntıladığın mesajımda eşim aksaraylı yazmıştım yanlış anlaşılma olmuş sanırım biz Diyarbakırdayız şu anYaaa Aksaray dogumuymus ne guzelbiz yeni geldim bir sene oldu bakalım bitecekmi
Hemso can ne yapiyon kuzummYok alıntıladığın mesajımda eşim aksaraylı yazmıştım yanlış anlaşılma olmuş sanırım biz Diyarbakırdayız şu an
İyiyim çiçeğim bir yandan dizi izliyorum bir yandan da yemeği hazır ediyorum sen napıyorsun bahçe işlerine devam mıHemso can ne yapiyon kuzumm❤⚘
Kız paniksuuu sen misin yoksaaamm
Kimyonsu nerden çiktı laaa ayyy cokta severim kimyonu beeee
Bebe seni kimyona çevirmiş
Çok mu seversinKimyonsu nerden çiktı laaa ayyy cokta severim kimyonu beeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?