Tinosum saol canım daha iyiyiz ama annem çok korkuyor.
Pislikler ya hem maddi hem manevi sıkıntı ah canım benim sürekli o endişeyi yaşarTinosum saol canım daha iyiyiz ama annem çok korkuyor.
Evde nasıl tek kalicam artık korkarım diyor.
Dün hırsız girmiş eve annem işteyken
cemoossum çok geçmiş olsun kuzumTinosum saol canım daha iyiyiz ama annem çok korkuyor.
Evde nasıl tek kalicam artık korkarım diyor.
Dün hırsız girmiş eve annem işteyken
günaydın kuzummGüünaydınnn
Ohhh be sonunda evimdeyim
Ohh be evim evim canım evim
Aaamaann o neydi kız öyle bağırasım geldiydi artık herkes evine sahip çıksın dostlar
Sağol canım neler yaptınız ben yokkengünaydın kuzumm
gözün aydın olsun
biz bıraktığın gibiyiz kuşumSağol canım neler yaptınız ben yokken
kıııııııııııııııııs günaydın
Bol koşturmalı yemekli hizmetli bir hafta gecirdim cAnım ya sonlara doğru çok aşırı sıkıldım bunaldım şükür evime kavuştumbiz bıraktığın gibiyiz kuşumsen naptın asıl durumlar nasıl
gelmiş geçmiş olsun canımBol koşturmalı yemekli hizmetli bir hafta gecirdim cAnım ya sonlara doğru çok aşırı sıkıldım bunaldım şükür evime kavuştum
Aynen öyle oluyor canım 2 3 saate evine gitmek istiyorum her zaman bu sefer hadi mecburiyetten oldu ama kayınpeder kayın aynı evde sürekli ayrı ayrı yemek koy sofra topla insan yıldı vallagelmiş geçmiş olsun canıminsanın gerçekten kendi evi gibi yok yahu. anneme bile gitsem senelerdir yaşadığım eve yine de kendi evimi özlüyom
ayyyyyyyy senin yerinde olmak istemezdimAynen öyle oluyor canım 2 3 saate evine gitmek istiyorum her zaman bu sefer hadi mecburiyetten oldu ama kayınpeder kayın aynı evde sürekli ayrı ayrı yemek koy sofra topla insan yıldı valla
günaydın can parem mis paremGünaydın poncikler
Herkes iyimi
Günaydın ozommmayyyyyyyy senin yerinde olmak istemezdim
günaydın can parem mis parem
iyiyiz kuzum sen nasılsınGünaydın poncikler
Herkes iyimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?