İçeriği temiz, koruyuculuğu iyi çocuk ve yetişkin güneş kremi tavsiyesi

Hızlıca fiyata baktım bu da diğerlerine çok yakın 300 ve üzeri. Teşekkür ederim.
Ben de şoke oldum, gecen yaz almıştım en son ve uygundu yine de.
Koruyucu etkisi cok guzel ve uzun sure gidiyor, azıcık bi sey tüm yüzünüze yetiyor mesela. Umarım indirime girer ama yaza girmek uzereyiz, genelde yüksek olur güneş kremi fiyatları

Aaa öylemi ben mineral filtreli diye biliyordum Mustelayi. Çok şaşırdım içeriğinin temiz olmamasına.

İceriģi cok temiz ve uygun fiyatli günes kremi bulmak bir hayli zor,hipoalerjenik paraben ve parfüm içermiyor oluşu sebebiyle tercih ettim. (Fransız markasi diye biliyorum,fransada dogup büyüyen şu an Türkiyede yaşayan bir arkadaşımda mustela burada epey pahalı olduğu için bu markayı alacağını söyledi.) Koruyuculuğu da iyi,havuza giderken sürüyorum(her gün gidiyorlar yazın)sudan çıkmıyorlar zaten,yemekten sonra bir kez daha sürüyorum yetiyor. Hic kızarmadılar ki ikisi de beyaz tenli.
Birde her içerik herkese iyi gelmiyor. Kızimda herşeyini mustela kullandım hassastı teni bezini bile değistiremezdim ama oglum dogunca ona sebamed almıştım şampuanı ,losyonu vs alerji oldu yanağında kocaman bir leke,ki alerjik bir çocuk değil,bir sürü test yapıldı,en son sebamedi kullanmayı bıraktım düzeldi. 3 yaşına kadar mustela steletopia kullandım. Şu an 4.5 yasında baska markalarda kullanabiliyorum.
Kızım daha hassastı ama geçen yıl iki çocuğuma da sorunsuz kullandım ben. Sizde icerigine bakın öyle karar verin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…