- 11 Eylül 2015
- 3.268
- 12.535
- 208
- Konu Sahibi depresifbirinsan
Temiz içerikli mi bu ürün.
Paraben, alkol ve koku yok. Benim cildim hassas olduğu için dikkat ediyorum içeriklere.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Temiz içerikli mi bu ürün.
Ben de şoke oldum, gecen yaz almıştım en son ve uygundu yine de.Hızlıca fiyata baktım bu da diğerlerine çok yakın 300 ve üzeri. Teşekkür ederim.
Aaa öylemi ben mineral filtreli diye biliyordum Mustelayi. Çok şaşırdım içeriğinin temiz olmamasına.Bakayım ona da teşekkür ederim. İçeriği temiz mi?
Biraz araştırdım mustela bir çok kişi tarafından önerilmiş ve çok memnun kalınmış anca içeriği temiz değil. Hem onca para verip hem de kimyasallarla dolu bir ürün kullanmak istemiyorum açıkçası. Kendim neysede çocuğa dikkat etmeye çalışıyorum bu konuda
Fiyatlar zaten beni yaktı geçti güneşten beter
İceriģi cok temiz ve uygun fiyatli günes kremi bulmak bir hayli zor,hipoalerjenik paraben ve parfüm içermiyor oluşu sebebiyle tercih ettim. (Fransız markasi diye biliyorum,fransada dogup büyüyen şu an Türkiyede yaşayan bir arkadaşımda mustela burada epey pahalı olduğu için bu markayı alacağını söyledi.) Koruyuculuğu da iyi,havuza giderken sürüyorum(her gün gidiyorlar yazın)sudan çıkmıyorlar zaten,yemekten sonra bir kez daha sürüyorum yetiyor. Hic kızarmadılar ki ikisi de beyaz tenli.Bakayım ona da teşekkür ederim. İçeriği temiz mi?
Biraz araştırdım mustela bir çok kişi tarafından önerilmiş ve çok memnun kalınmış anca içeriği temiz değil. Hem onca para verip hem de kimyasallarla dolu bir ürün kullanmak istemiyorum açıkçası. Kendim neysede çocuğa dikkat etmeye çalışıyorum bu konuda
Fiyatlar zaten beni yaktı geçti güneşten beter