- 19 Şubat 2023
- 597
- 463
- 23
- Konu Sahibi depresifbirinsan
-
Arkadaşlar merhaba,
Daha önce bu tip konular açılmış ancak istediğim sonuca ulasamadigim için yeniden açmak durumunda kaldım.
Yıllarca trukid sport kullandım çocuğum için. (Önceden bu kadar çeşit yoktu) Ancak hem tam istediğim korumayı sağlamadı, hem de son zamanda fiyat olarak beni zorlamaya basladi.
Instagram'da muhendisinoglu diye bir sayfaya baktım onda da verilen içeriği temiz kremler benim alabileceğim bütçede değil
Sizlerin kullanıp memnun kaldığı, hem ekonomik hem koruma sağlayan bir ürün var mi?
Maksimum 200 TL lik olsun istiyorum (indirime girdiginde )
Teşekkürler herkese
Ben yıllardır Ersağ kullanıyorum, çok memnunum, hem bitkisel hem de fiyatı da diğerlerine göre daha uygun.Arkadaşlar merhaba,
Daha önce bu tip konular açılmış ancak istediğim sonuca ulasamadigim için yeniden açmak durumunda kaldım.
Yıllarca trukid sport kullandım çocuğum için. (Önceden bu kadar çeşit yoktu) Ancak hem tam istediğim korumayı sağlamadı, hem de son zamanda fiyat olarak beni zorlamaya basladi.
Instagram'da muhendisinoglu diye bir sayfaya baktım onda da verilen içeriği temiz kremler benim alabileceğim bütçede değil
Sizlerin kullanıp memnun kaldığı, hem ekonomik hem koruma sağlayan bir ürün var mi?
Maksimum 200 TL lik olsun istiyorum (indirime girdiginde )
Teşekkürler herkese
Ben kendim için kullandım. Memnun kalmadım ben lekeler oldu yüzümdeBrn bebegime sebamed aldim. Dokusunu begendim. Icerige cok takilmiyorum ben icerigini bilemicem o yuzden
Temiz içerikli mi bu ürün.Ben yüz için simple'ın 30 faktörlü kremini kullanıyorum. Şu anda 90 lira civarı (40 ml).
Vücut için özel bir tercihim yok. Hangisi indirimdeyse ondan stok yapıyorum.
Bir de yaz aylarında dışarıdaysam UV korumalı şapka takmaya çalışıyorum (ama genelde unutuyorum, yalan yok).
Korkunç pahalı yaaaMinoris araştırın, en son onu gördüm tavsiye olarak
Detaylı bilgilendirmeniz için çok teşekkür ederim, hemen bakayım.Mineral filtreli güneş kremlerine bakın derim. cilt tarafından emilmediği ayna görvi görüp güneş ışınlarını yansıttığı için çocuk ve hassas ciltliler için ideal. Biraz beyazlık bırakıyor ama yüze oturduktan sonra kalmıyor.
Soltis markasını tavsiye ederim. Suya Dayanıklıdır. Komedojenik bileşen, paraben, silikon, kimyasal filtreler içermez. Organik sertifikalı ve hayvanlar üzerinde test edilmemiş
Bakayım ona da teşekkür ederim. İçeriği temiz mi?Kendime herbaderm kullanıyorum.
Çocuklara da ambre solaire sensitive hipoalerjenik diye geçen spreyi almıştim geçen yil beğenmiştim de,bu sene de migrosta indirimde görünce onu aldım yine daha yeni.(250 lira küsür fiyatı) şayet zorlamazsa fiyatı tavsiye ederim. Bende vucuduma sürüyorum bundan. Koruyuculuğu iyi.
Önceden mustela aliyordum ama fiyatlar ulaşılabilir seviyenin epey ötesinde bu sene. Nivea bile 500 lira civarındaydı bu arada,fiyatlara şok oldum bakarken.
Ahh keşke 200 300 olsa. Uçmuş fiyatları. 400 500 bandında . Losyon çıkmış bu yıl (belki vardı ben bilmiyordum) onlar fiyat olarak bir tık daha aşağıda. 250 350 gibi bu markalarda.Son dönem kullandiklarim :Ecowell organik , Jil doğal ve baboon natural . Fiyat aralıkları da 200 300 arası olması lazim .
Hızlıca fiyata baktım bu da diğerlerine çok yakın 300 ve üzeri.Ben yıllardır Ersağ kullanıyorum, çok memnunum, hem bitkisel hem de fiyatı da diğerlerine göre daha uygun.
Rica ederim ...Ahh keşke 200 300 olsa. Uçmuş fiyatları. 400 500 bandında . Losyon çıkmış bu yıl (belki vardı ben bilmiyordum) onlar fiyat olarak bir tık daha aşağıda. 250 350 gibi bu markalarda.
Ecowell bebek sampuanini kullandım, cocuguma çok memnundum. Ama güneş kremine bütçem çok zorlanır o nedenle yalnızca baktımteşekkür ediyorum.
Diğerlerine de baktım onların da fiyatı bir hayli yüksek. Soltis güneş kremi şu an benim aradığım fiyat aralarıginda yoluma onunla devam edeceğim gibi gözüküyor.Rica ederim ...
Öyle mi ben bilmiyordum açıkçası . Diğer iki markaya da bakabilirsiniz içerikleri temiz . Çocuklara olmaz belki ama yetişkine olur . Ben bembeyaz ve alerjik bir insanım . Beni koruduysa herkesi korur diye düşünüyorum .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?