canım gecmıs olsun insallah en kısa zamanda bomba gibi olucaksın darisi olmak ıstıyenlerın basına çooook guzel anlatmıssın yasadıgın herseyı bunları bızlerle paylasdıgın için sana çoook tsk ederim ....
fotoları gördüm canım daha çook yeni ve şişler inmemiş sanırım ama zaman geçtikçe çok güzel olacaklarından eminimm zaten son fotolarda bile fark var arada çok zaman olmamasına rağmen.ben öncelikle mustafa cömertten randevu alacam yarın çok memnun kalan bi yakınıma denk geldim sonrada volkan bedene gidecem bakalım neler diyecekler.hafta içi gidecem görüşmeye detayları yazacam.tekrar hayırlı olsun canım cicilerinndarısı en yakın zamanda banaa en sorunsuz şekildeeee inşş
En azından şimdi bırak canım 2gün bile olsa temizlensin vücut.anestezi konusunda soru olabiliyormuş bende çok zorlanacam ama mecbur bırakacam 15 gün önceden ve sonrada inş hiç başlamam ama 1ay içmem ondan eminim.kendin için tut kendini derim canım şimdiden hayırlı olsun memişlerin;-) sürecinin detaylarını bekliyoruz.
yorumun için teşekkürler canım ameliyatımı oldum 2. gecem ve iyi hissdiyorum allaha şükür ve umarım böyle devam eder bi sorun çıkmaz
Yeni resim istiyorsan koyarım :) 28 gün oldu bugün doktor ne diyorsa dinle bence çünkü benim tam istediğim sonuç oldu :) Bende öle çok çok büyük göğsü sevmiyorum zaten büyüğü bende kötü olurdu çünkü dümdüz karnım var benim sıfır yağ ve de doktorda daha büyüğü çok önde olur senden önde giderler göğüslerin demişti
sevindim cnm sonucdan memnun olmana 28 gun oldumu yaa sen amelıyat olalı sımdı nasılsın
Yeni resim istiyorsan koyarım :) 28 gün oldu bugün doktor ne diyorsa dinle bence çünkü benim tam istediğim sonuç oldu :) Bende öle çok çok büyük göğsü sevmiyorum zaten büyüğü bende kötü olurdu çünkü dümdüz karnım var benim sıfır yağ ve de doktorda daha büyüğü çok önde olur senden önde giderler göğüslerin demişti
evet canım aslında yeni bir foto koysanda son halini görsek çok iyi olur...sanırım ben 325 ccde karar verdim
Tamam akşam koyarım o zamanseninde istediğin sonuç çıkar inşallah :)
begüm cnm msj atamiyorum kimseye 50 yorumum olmasi lazimmisburdan yaziyorum o yüzden cok iyiyim tatlim cok sükür rabbime 4.günden sonra hizla iyilesme var kendim kalkiyorum yatiyorum kiyafetimi giyine biliyorum sadece sertler hala biran önce yumusasaydi merak ediyorum :))
inşallah tatlımsadece 4 güncük kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?