Hayirli olsun canimm 1 hafta oyle oluyo ama ondan sonra yavas yavas toplaniyosun merak etme agrilarin gecince pismanlik falan kalmicak:))Bende ameliyat oldum 325 kas altı mentor takıldı anca yazabildim 2 gündür neler çekiyorum ilk ameliyattan çıktığımda çok pişman oldum hani biraz daha büyük olsalardı böyle bir fanteziye hiç girişmezdimbandajlar çok ağrıtıyo göğsüm aşagı düşecekmiş gibi hissediom şimdilik bu kdr anca yazabildim sonrasında detaylı anlatacam inş :)
Hayirli olsun canimm 1 hafta oyle oluyo ama ondan sonra yavas yavas toplaniyosun merak etme agrilarin gecince pismanlik falan kalmicak:))
inş dediğin gibi olur :) 2 gece hastanede kaldım yeni geldim eve :S
geçmiş olsun kas altını burda en zor atlatan benim heraldeçok yorma kendini boy kilo kaçtı 325 damla mı yuvarlak mı biraz bilgi verebilir misin
geçmiş olsun kas altını burda en zor atlatan benim heraldeçok yorma kendini boy kilo kaçtı 325 damla mı yuvarlak mı biraz bilgi verebilir misin
bugün çok daha iyiyim 3. günüm oldu kas üstü olsaymışım demek hiç ağrım olmazmış :) artık kendi başıma yatıp kalkabiliyorum kollarımı da rahat oynatabiliyorum :)
Yok canim ben sana rakibim valla hala gecmedi agrilarim tam anlamiyla sol gogsum sis( bide bugun gogsumde cok hafif iz gibi bisey farkettim catlak olabilir diye odum kopuyo hemen badem yagi falan surdum ama gecermiki cok tedirginim (
deri esnediği içindir o ya da sütyen iz yapmıştır benim d çok oluyodu ama hiç bişey kalmadı sadece kesi izlerim var onlar da hala kaşınıyo, badem yağı tüylenme yapabilir, bebe yağıyla hafifçe masaj yap benim o çok ödemim vardı kramplar giriyodu elimle dokununca su sesi gibi geliyodu masaj yapınca geçti doktor benim de sağ göğsüm daha çok ağrıyodu, 260 takıldığı için şanslısın görünüşte herkes büyük ister ama bunu bir de taşıması var kasın altına konulan daha büyük olunca kaslar daha çok geriliyo örtmekte zorlanıyo sanırım, kas altı çok zor çokk.
çok geçmiş olsun 3 günde toparladıysan maşallahsen Ankara'da mıydın ben mi yanlış hatırlıyorum nerde ameliyat olmuştun acaba ?
Yok canim ben sana rakibim valla hala gecmedi agrilarim tam anlamiyla sol gogsum sis( bide bugun gogsumde cok hafif iz gibi bisey farkettim catlak olabilir diye odum kopuyo hemen badem yagi falan surdum ama gecermiki cok tedirginim (
benimde sol göğsüm daha şiş ve de biraz hissizlik var ama çok sıkınca hissediyom doktor düzelecek dedi :)
Evet canim benimde oyle ama o zamanla gecicekmis en fazla 6 aya kadar gecer dedi doktorum
hayır canım ben mersindeyim ameliyatımı da burda oldum :)
inş ya çok garip oluyom dokununca niye sol oluyo ki böle çoğu kişiye olmuys bide
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?