• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ICEgirl artık HOTgirl ;))

Ice_girl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2012
548
22
48
Diğer
Bende 11 aralık çarşamba ameliyat oldum 325 kas altı Mentor takıldı..
Ben bu ameliyatı 2-3 yıldır düşünüyordum ergenliğim bittiğinde de hala büyümemiş olursa kesin yaptıracağım diyordum ve özellikle son 1 yıldır bunun kesin kararını vermiştim para biriktirmeye başladım tam tamamlıyordum fiyatlar artıyordu :( olan kişilerin konularının mesajlarını tek tek okuyup resimlerine bakıp iç çekiyordum ben ne zaman olacağım diye düşünür dururdum.. nette bir sürü doktor araştırdım hepsine fiyatlar hakkında sorular sordum bana hep 6-7-8 bin diyorlardı bana da bu fiyat çok yüksek geliyordu çünkü öğrenciyim ve de ailemin haberi olmadan bu parayı biriktiriyordum..
Sonunda şehir dışında olmaktan vazgeçip kendi bulunduğum şehirde olmaya karar verdim. Bulunduğum yerde iyi doktor bulmak zor olanların birçoğu doktorları yeren bir sürü yorumda bulunmuşlardı bende bu yorumlardan sonra ne kadar güvene bilirdim ki bıçak altına yatacağım sonuçta riskleri olan bir ameliyat bu.. onca emek, acı, maddi durum sonrasında her şeyin çöpe gitmesini göze alamazdım..
En sonunda doktorumu buldum fiyatını da bana cazip miktarda söylemişti ama gene birikimim tam değildi :@ :@ Muayeneye gittim beni çok iyi karşıladı, çok ilgilendi önceki hastalarının resimlerini gösterdi ve ben çok şaşırdım resimleri görünce duvar gibi dümdüz göğüs yapısına sahip olan kişilere bile çok seksi göğüsler yapmıştı hani burada o kadar kişinin fotoğrafını gördüm fakat kimsede öle göğüs göremedim ben maalesef ki o.O O_O ve o zaman karar verdim doktorumu seçmiştim para biriktirmeye devam ettim 1.5 ay sonra tekrar muayene için randevu aldım ve gittim ameliyat tarihine karar verdim ölçülerim yapıldı doktorum benim istediğim boyutu göz önüne alaraktan vücut ölçülerime en iyi olabilecek olanı seçtik o gün o kadar mutluydum ki normalde kanı görmeyi bırakın kan kelimesine bile kan şekerim düşüp gözleri kararan başı dönen biriyim mutluluktan o korkum bile kalmamıştı..
Ve büyük gün 11 Aralık 2013, sabah erkenden uyanıp hastaneye gittim yatışım yapıldı doktoru bekledim o sırada hemşire geldi damar yolumu açmaya başladı tabi ben o anda sabah açlığı ile birlikte kan şekerim düştü dedim kendi kendime daha buna dayanamıyorum ben napacam ameliyatta ve sonrasında o.O ama olma hayalimi hep ön plana getirdim olduktan aylar sonra yerine oturmuş vaziyetini mutluluğumu düşündüm hep öle girdim ameliyata.. gittiğimde ameliyat buz gibiydi o.O tam kapının karşısında bir kadın duruyordu sedyede uzerinde sadece çarşef vardı acı çekiodu ameliyat öncesi süper morel oldu yani bana kadının hali.. o.O masaya yattım doktor bana bak bu da anestezi uzmanımız diye doktoru gösterdi ki ben o sırada gözlerim kapandı :D uyku başladı benim için o sırada iyi oldu sabah 6 da kalkmıştım uykusuz şekilde :D :D iyi uyudum vala :D sonra ameliyat bittiğinde bana sesleniyorlardı bizi duyuyor musun bizi duyuyor musun bende kim bunlar ya niye uyandırıyorlar beni uykumdan deyip duruyordum. :D O sırada ameliyatta olduğumun bile farkında değildim :D çok kısa sürmüştü benim için ameliyat başımda dikilen doktorları gördüm bana bak nasıl olmuş dediler o sıra kafamı kaldırıp biran baktım :D kocamandılar sonra geri gözlerimi kapadım hala uykum vardı ağrı hissetmiyordum o sırada.. beni sedyeye alıp götürdüler odaya yatağa yatırırlerken sarsıldım biran o sıra hissettim biraz ağrıyı yatak düzdü o sıra yatınca üzerimde birinin oturduğunu hissettim çok ağrıdı ben ne yaptım ya çok pişmanım deyip duruyordum.. bide üstüne serum çıktı kolumdan yatağa aktı hep ıslattı beni zaten üşüyordum odada da kimse yoktu sesleniyordum kimse duymuyordu sonrasında doktor geldi yanıma baktı tekrar taktı serumu :D çarşafları değiştirdiler o zaman çok ağrı hissetmiştim o.O bu süre zarfında benim yanımda kimsem yoktu ben hep tek başımaydım yemeğimi yiyemediğim için aç kalırdım hep sonunda yemek dağıtan kadın halime acıyıp beni yediriyordu :D ama ilk geceden sonra atlatıyor insan her seyi ilk gece çok önemli..2 gece hastanede kaldım yan taraflarım dan drenler vardı.. ve çok kan aktı benden direnleri 2 kez boşalttı doktor hep kan dolmustu.. gün sonunda eve geldim eve geldiğimde iyiydim 3. günümde laptopumu bile taşıyabiliyordum..
Yani sonuçta istediğimiz güzelliğe sahip olucaksak 3-5 gün acı çekmişiz çok mu :)
Umarım olacak arkadaşlar da benim gibi kısa sürede atlatırlar :)

Son düzenleme:
Bende ameliyat oldum 325 kas altı mentor takıldı anca yazabildim 2 gündür neler çekiyorum ilk ameliyattan çıktığımda çok pişman oldum hani biraz daha büyük olsalardı böyle bir fanteziye hiç girişmezdim :( bandajlar çok ağrıtıyo göğsüm aşagı düşecekmiş gibi hissediom :( şimdilik bu kdr anca yazabildim sonrasında detaylı anlatacam inş :)
Hayirli olsun canimm 1 hafta oyle oluyo ama ondan sonra yavas yavas toplaniyosun merak etme agrilarin gecince pismanlik falan kalmicak:))

bugün çok daha iyiyim 3. günüm oldu kas üstü olsaymışım demek hiç ağrım olmazmış :) artık kendi başıma yatıp kalkabiliyorum kollarımı da rahat oynatabiliyorum :)

geçmiş olsun kas altını burda en zor atlatan benim heralde :14: çok yorma kendini boy kilo kaçtı 325 damla mı yuvarlak mı biraz bilgi verebilir misin

geçmiş olsun kas altını burda en zor atlatan benim heralde :14: çok yorma kendini boy kilo kaçtı 325 damla mı yuvarlak mı biraz bilgi verebilir misin

boy 162 kilo 50 gibi bişi zayıfladım ameliyattan sonra 1 öğün az yesem atlasam hemen veriyorum ,,, yuvarlak protez koyuldu :)

Son düzenleme:

Yok canim ben sana rakibim valla hala gecmedi agrilarim tam anlamiyla sol gogsum sis:(( bide bugun gogsumde cok hafif iz gibi bisey farkettim catlak olabilir diye odum kopuyo hemen badem yagi falan surdum ama gecermiki cok tedirginim:((

bugün çok daha iyiyim 3. günüm oldu kas üstü olsaymışım demek hiç ağrım olmazmış :) artık kendi başıma yatıp kalkabiliyorum kollarımı da rahat oynatabiliyorum :)

çok geçmiş olsun 3 günde toparladıysan maşallah :nazar: sen Ankara'da mıydın ben mi yanlış hatırlıyorum nerde ameliyat olmuştun acaba ?

Yok canim ben sana rakibim valla hala gecmedi agrilarim tam anlamiyla sol gogsum sis:(( bide bugun gogsumde cok hafif iz gibi bisey farkettim catlak olabilir diye odum kopuyo hemen badem yagi falan surdum ama gecermiki cok tedirginim:((

deri esnediği içindir o ya da sütyen iz yapmıştır benim d çok oluyodu ama hiç bişey kalmadı sadece kesi izlerim var onlar da hala kaşınıyo, badem yağı tüylenme yapabilir, bebe yağıyla hafifçe masaj yap benim o çok ödemim vardı kramplar giriyodu elimle dokununca su sesi gibi geliyodu masaj yapınca geçti doktor benim de sağ göğsüm daha çok ağrıyodu, 260 takıldığı için şanslısın görünüşte herkes büyük ister ama bunu bir de taşıması var kasın altına konulan daha büyük olunca kaslar daha çok geriliyo örtmekte zorlanıyo sanırım, kas altı çok zor çokk.

deri esnediği içindir o ya da sütyen iz yapmıştır benim d çok oluyodu ama hiç bişey kalmadı sadece kesi izlerim var onlar da hala kaşınıyo, badem yağı tüylenme yapabilir, bebe yağıyla hafifçe masaj yap benim o çok ödemim vardı kramplar giriyodu elimle dokununca su sesi gibi geliyodu masaj yapınca geçti doktor benim de sağ göğsüm daha çok ağrıyodu, 260 takıldığı için şanslısın görünüşte herkes büyük ister ama bunu bir de taşıması var kasın altına konulan daha büyük olunca kaslar daha çok geriliyo örtmekte zorlanıyo sanırım, kas altı çok zor çokk.

Bende ayni seyleri sol gogsumde yasiyorum canim ilk baslarda su sesi gibi geliyodu simdi gecti o ama baya sis digerine gore doktorum zamanla gecicegini soyledi bekliyorum bende:( arada batma gibi bi agri giriyo gercekten cok zor kas alti ki benim dual plan oldu tam kasalti degil ona ragmen cok zor gecti simdi bide gogus arasi cok aciyo batma gibi bi sey hissediyorum orada benim gogus aram cok acikti simdi birlesti baya haliyle oda gerildiginden acitiyo:( bana en buyuk 260 olmus canim daha buyugunu almamis ama ben cok memnunum buyuklugunden suanda

benimde sol göğsüm daha şiş ve de biraz hissizlik var ama çok sıkınca hissediyom doktor düzelecek dedi :)

hayır canım ben mersindeyim ameliyatımı da burda oldum :)

özelde mi oldun peki yoksa üniv. hast. falan mı sana ne kadara mal oldu bu ameliyat ?

Hiç alakası yok ama çok canımı sıkan bişey var yaklaşık 1 yıldır gögüslerimdeki hasasiyet beni deli ediyo daha önce de bahsetmiştim aslında başka ark konularında. şöyle ki her adet döneminden 10-15 gün kadar önce gögüslerim öyle bi hale geliyo ki ağrı ve gerginlikten dokunamıyorum bile banyoda falan yumuşuyo da biraz rahatlıyorum sonra yine aynı taki adet olana kadar işte bitimine yakın göüslerimde rahatlıyo ama nerdeyse ayın yarısı bunu yaşayarak geçiyo BELKİ DE BURDA AMELİYAT OLAN ARKADAŞLARIN 1 HAFTA 10 GÜN YAŞADIĞI AMELİYAT SONRASI SIKINTIYI BEN HER AY YAŞIYORUM :50: Dr gittim genel cerraha bana süt hormonlarımın fazla yoğun olduğunu bundan kaynaklandığı söyledi ilaç bile vermedi ama bu şekilde mi gitcek ömür boyu anlamadım ve daha önce de yoktu şimdi hayırlısıyla buna rağmen ameliyat olcam ama şuanda bile bana o dönemlerde gögüslerim o kadar ağırmış gibi geliyo ameliyattan sonra inanın korkuyorum misal 350 cc kondu herhalde 1 kilo gibi hissederim bu durumu yaşayan arkadaşlar var mı ya da cevrelerinde yaşayanlardan duyan var mı ? nasıl bi çözüm bulsam bilmiyorum. gögüslerim üzerine yüz üstü uzanamıyorum mesela ağrıyo hassas ameliyattan hiç yüz üstü yatamıcam galiba.

Back
X