Merhaba canlarım, uzun bir aradan sonra fikirlerinize yine ihtiyacım var. Daha önceden hatırlarsınız belki. Fayans renkleri hakkında sizden yardım istemiştim. Banyo ve mutfak fayanslarımız yapıldı. Eskitme bej rengi oldu. Çok güzel. Şimdi kapıları yaptırıyoruz. Başta krem olsun demiştim ama düşündükçe kararsız kaldım acaba beyaz mı yaptırsak. Kullananlar varsa bana fikir verebilir mi? Duvarlarımız dyonun belje beji olacak. Kapılar krem mi daha kullanışlı olur beyaz mı ?
Nişanlım da krem renginden yana. Ama iş arkadaşım kafamı karıştırdı. Kirli gibi durur, her renge uymaz beyaz daha iç açıcı falan dedi. Ben de sizlerin de fikrini almak istedim.
mutfak dolaplarım da bej krem tonlarında olacak. benim korkum krem kapı bej rengiyle boğar mı ?
kayın rengi parkeyle ne renk kapı uyumlu olur acaba?
canım ozaman parke ve duvar koyu renkte olmalı.mesela yer koyu ceviz yada maun tonlarında olabilir.önemli olan koyu renkte olmaması ve kapı rengi ile kontras durması.duvar rengini de yine kapı renginizden koyu tonlarda,mobilyalarınıza uygun seçmeniz gerekli.
canım ceviz renkte boyalar var,fakat en açık renkte olanı seçin çünkü boyalarda renk,pvc den daha koyu tonda çıkıyor.Açık ceviz pvc de açık tonlarda iken boyada daha koyu durabiliyor.burda önemli olan en açık ceviz rengini seçmeniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?