arkadaşlar hamileliyim ve iç çamaşı internetten getirmeyi düşünüyorum tavsiye edebileceğiniz yerler varmı?
birde doğumdan sonra göğüsler çok fazla büyüyormu yoksa normal bedeninizde emzirme sütyeni alsak olurmu?
birde tahmini olarak kaç tane emzirme sütyeni alsam bana yeter?
memeler kocaman oluyor ben 85 ten başladım 100 şimdi.yani düşün.
elijanın korsesini aldım 60 kiloyum şuan ama sanırım biraz büyük aldım l beden büyük müdür ?işe yaramazmı bilmiyorum....
valla benim 3 yada 4 tane vardi sutyenim,,,
bide hastahaneden bi kulot veriyolar ,dogumdan sonra giymen icin,acayip rahat bise,keske satilsa o tur,kulotlar,,,
memeler kocaman oluyor ben 85 ten başladım 100 şimdi.yani düşün.
elijanın korsesini aldım 60 kiloyum şuan ama sanırım biraz büyük aldım l beden büyük müdür ?işe yaramazmı bilmiyorum....
valla benim 3 yada 4 tane vardi sutyenim,,,
bide hastahaneden bi kulot veriyolar ,dogumdan sonra giymen icin,acayip rahat bise,keske satilsa o tur,kulotlar,,,
benım 80di eskiden. ama ben 90 95 ve 100 beden 4-5 tane aldım. diğerlerini kullanamadım 100 kullanıyorum. ayrıca internette ya da başka yerlerde hamile iç çamaşırları çok pahalı. ben soylemesı ayıp tanesi 1 liraya 15-20 tane kilot aldım. xxxlarge beden. çok rahattı. hem hamıleyken kullandım hem dogum sonrasında.
bende hamile kadığımda 80 bedendim ama şimdi 95 kullanıyorum.bende senin gibi erken davranıp 85-90 beden bikaç tane almıştım ama kullanamadım.şimdi 6-7 tane 95 beden aldım kullanıyorum.bence netten alma mağazalarda çok hesaplı,hatta pazardan bile aldım ben 2 tane.gayette kullanışlı.bide hamileyken lohusa kilodu almıştım bikaç tane,hem hamilelikte hem doğum sonrasında kullandım.nerdeyse göğüs hizasına çıkıyolar,çok rahat,tavsiye ederim..
canım emzirme sütyenleri açılıp kapananlardan almıştım ben bedenimden bi numara büyük ve taktığımda inanılmaz ağrı sancı yapıyorlardı sütü dolu olduğu için 100 beden iyi oluyor ilk 4 ay onu kullanıyorsun sonra biraz iniyor bedeninin bi üstünü kullanıyorsun senesine kendi sütyenlerini takarsın
kızlar bilgiler için teşekkür edeim ama ben kütahyada yaşıyorum ve istediğimi mağazdan alamıyorum çünkü öyle çok mağaza yok olanlarda sen iste getirtelim diyorlar ve netten çok daha fazla fiyat istiyorlar ben netten 3 tanesini 20 ye getirttim kilot ama burda tanesine 30 diyorlar
3 kilot 20 liramı :)) ben pazardan babaanne donlarından aldım tanesi 1 liraya ,hemde hem hamileliğimde hemde lohusalığımda çok rahat ettim,sütyen de yarım atlet türü olanlardan aldım 5-6 tane,o biraz daha kaliteliydi 2 lira :))) ve şu anda kullanıyorum çok çok memnunum ..neden o kadar para veriyosun ki pazara çık al canım ..
canım üsttede açıkladım burda pazarda bulamıyorum yok yani büyük beden diye sattıklarından bende aldım ama rahat edemedim çünkü büyük bedende göbek altı yok keşke istanbul izmir ankara gibi bir yerde yaşasaydım böyle sorunlarım olmazdı