İç Dudak Sarkması?

genellikle labıumlar ergenlikle birlikte büyüyebilir sizdede öyle olmuş sanırım. öncelikle jınekolojik muayenenizi yapıldıktan sonra gerçektenn hekiminizle beraber büyük olduğuna karar verirseniz 18 yaşınızın ardından operasyon yapılab,lir . kızlık zarına zarar vermez. doğumunuz v ecinsel hayatınızı etkilemez. dr.aslı alay

Merhaba bayanlar, ben sali gunu oldum. Agrim sizim olmadi. Kanama da oyle aman aman olmadi, ilk gun cok az. Dudaklar kucultuldu ve ic dis dudak arasinda deri kivrimi vardi (klitorise kadar uzanan) onuda olabildigince temizlemis. Dikisler dusucekmis belli olmiycakmis ama suan sekli icin yorum yapmak erken. Surekli buz uyguladigim icin morluk ya da sislik olmadi. Ankarada oldum, 2500tl. Olmak isteyen oluraa surecten haberdar ediyim. Doktor tavsiye edemem ama sureci bilirsiniz en azindan

Son durumunuz nedir acaba ? Ben de olmayı düşünüyorum. Devlet hastaneleri yapıyor mu bu ameliyatı ? Bir de sorması ayıp cinsel hayatınızı etkiledi mi ? Klitorisin üzerinde ki deri alınınca daha çok haz alınabildiğini okumuştum. Ameliyat kaç saat sürüyor. Normal hayatınıza ne kadar süre sonra döndünüz ?. Çok sordum ama cevaplarsaniz sevinirim

Benimkide oyle cok dert etmiyorum cunku bircok kiside var olan bir durummus pantolon vs giydigimde bazen rahatsiz ediyor bazende afedersin yapisiyo gibi oluyo agri gibi hissediyorum hafiften hemen duzeltmem gerektigini hissediyorum evet goruntu olarakta kotu ama o kadar dert etme

Benimde öyle zaten doğuştan iç dudağın uzun olma gibi bi durumu olmaz ki ergenlikte ortaya çıkar sen büyürken şeyin büyür oda uzar
Biri kısa biri uzun olur genelde...
Bende öyleyim bizde genetik teyzeminde aynıymış
Çok rahatsız edici bi durum dantelli iç çamaşırı giyemiyorum araya sıkışıyor
Pantolonada sıkışıyor çok darsa
Ama ameliyat olmayıda düşünmüyorum ya napıyım benimkide böyle değişik

Bende 20 yaşındayım ve sol iç dudakta sarkma kararma var. Küçüklüğümde vajinamla oynadığımdanmı başka bişeydenmi bilmiyorum nedenini ama çok moralimi bozucu. Kimseye anlatamıyorum. Evlilikte vs sorun olurmu diye çok düşünmüyorum şuan ama zaman zaman onada üzülüyorum. Ameliyatını desen henüz okuyorum öğrencide para hakgetire. Seninde yaşın küçük ameliyat işi zor iş. Bizde bekliycez madem ameliyat parasını çıkarmayı. Sende zaten diyosun ameliyat olacagını, yani inşallah çaresiz bi durum değil. Üzülmemeye çalış, çalışalım.

Benim şuan en çok sorum ettiğim şey lazer. Genital bölgeye lazer düşünüyorum ama durum bu olduğundan onada gidemiyorum. Durumlar bundan ibaret. Ekstra konu açmıyım, banada akıl verin. Lazer yaptırırken sorun olurmu.

Kızlar ameliyattan sonra yeniden tekrarlıyor diyenlere itibar etmeyin komşum yaptırdı daha doğrusu beraber gittik.Şimdi gayet memnun ondada çok sarkikti genetik bir durummuş.Bende yok çok şükür ama olsaydı da yaptirirdım moralimi bozamazdim bu gibi konulara.1-2 gün açısına dayaniyorsunuz hepsi bu sonra gecmis gitmiş oluyor..Duyumlarima göre devlet hastaneleri de yapıyor artık kafanıza takacağınıza bence bir muayene olun doktorun kendisi karar versin derim :)

33 yaşındayım bende de aynı sorun var 18 yasımda doktora gidip düzelttirmek istedim doktor cok genc oldugumu evlenip dogum yaptiktan sonra gerekirse yaptirmamin daha dogru oldugunu soyledi. Su an ona hak veriyorum. Cunku o gunden bu yana sarkma bir miktar daha oldu.dogum kesisi yapildiginda vaginada bazen hatalar olabiliyor ve siz tektar bir estetige ihtiyac duyuyorsunuz. En dogrusu dogum sonrasi vagina son halini aldiginda yaptirmak. O yaslarda insan gercekten cok takinti yapiyor ama emin olun sizi begenen oylede begeniyor sevgiler

Kızlar öncelikle merhabalar . Bu ameliyatı yıllarca araştırıp olsam mi olmasam mi diye yüzlerce kez tereddüt yaşadıktan sonra en sonunda oldum ve su an çok mutluyum. Bu durum artık bende takıntı halini almıştı, tuvalete gitmek dahi istemiyordum elime gelen koca bir et parçası. Ameliyatı oldum üzerinden 1 ay geçti. Şu an şişlik falan da kalmadı. Benim ameliyatimi Nişantaşı intermed hastanesinde Kadın hastalıkları ve doğum doktoru Şükrü Sanus yaptı. Doktorum öncesi ve sonrasında beni hem rahatlattı hem de güven verdi. İşini çok iyi yapan bir doktor her türlü sorun ve tereddutunuze sabırla cevap verecektir, kesinlikle tavsiye ediyorum.

Genç kızken inanılmaz takardım kafama baktıkça "bu ne böyle ya" derdim...
Evlendim eşime teklif ettim yaptıralım diye eşim sorun etmedi "sadece ben görüyorum ben de rahatsız olmuyorum" dedi...

Şu an takıntım kalmadı...
Biraz araştırdım çok fazla sarkık olanlar var sarkıklık çok abartılı değilse sende takma kafana bence...

Çünkü ilişkide his kaybı yaşayanlar varmış. Bir kadının ameliyat sonrası yaşadıklarını okumuştum ameliyatta klitorise müdahale edilmiş, kusursuz bir seks hayatım varken resmen hayatım kabusa döndü ilişkiden zevk alamamak vajinamın görüntüsünden çok daha önemliymiş diyordu...

Hassas bölge bu, müdahale ettirirken 1 değil 5 kez düşünmek gerek...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…