Iç dudak küçültme ( labioplasti) ameliyatı

Şuana kadar iyi gidiyor benim iyilesme sürecim, hafif sızlama oluyor ama normal bence sonucta bir ameliyat ve kesi yapılmış bir bölge

Kızlar bugün tam 48 saat oldu ameliyat olalı. Benim biraz problemliydi ve tüm bölgeye mudahele edildi buna rağmen fazla ağrı sızım olmadı hatta nerdeyse hiç olmadı. Sadece olucaklara tavsiyem kesinlikle kendinizi zorlamayın oturmaya çalışmayın çünkü direkt o bölgeyi tahris ediyor ve ister istemez bir ameliyat bu mutlaka ödem oluyor ki benim büyük bir parca kesi alındı ve ödemeden dolayı oturmak hassasiyet ve tahrise sebep olabilir. Dün geceden beri yatıyorum sürekli bacaklarımı hic birleştirmedim ve bugün cok rahatım şükürler olsun. Çamaşır giymemeye çalışıyorum hava alsın diye. Ve sabırla bekliyorum o güzel görüntüyü

canim hadi gozun aydinnn umarım çok da guzel sonuçlanır
bu ameliyattan sonra normal doğum yapabilir miymisiz doktor bir şey dedi mi?
bir de bana da ozelden fiyat yazar mısın canim ben de ankara’dayim

Merhaba ben olmak istiyorum. Yakın zamanda olmuşsunuz. Fiyat hakkında bilgi verebilir misiniz rica etsem

Benim cok fazla agrim yok, arada batma oluyor. Dikislerim dusmedi henuz.11. Gunum, psikolojik olarak bitik durumdayim yine de..Asimetri sebebiyle yaptirdim. Estetik kaygilarla asla yaptirmayin. Saglik icin zorunluluksa yaptirin. COK COK COK PISMANIM. Ölü gibi hissediyorum. Çok kötüyüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…