- 25 Kasım 2021
- 189
- 83
- 26
-
- Konu Sahibi 1cikolata23
Ozelden yazarmısın canım bana mesaj kutusunu bulamadim srnde söyleyim hemenBana da fiyatı yazar misiniz :)
Fiyat nedir acabaEsra demir yüzere oldum
Özelden yazdım canım fiyatıFiyat nedir acaba
canim hadi gozun aydinnnŞuan ipl lazer cihazıda aldım kendime
Kesinlikle bende böyle düşünüyordum canım. O kadar moralimi bozan özgüvenimi düşüren birseydiki anlatamam... Paramı denklestirir denklestirmez oldum. Verdiğim parayada asla acmıyorum o kadar bunalmıştım artık :) şükürler olsun kurtuldum darısı senin başına canım ben gelişmeleri yazarım yine burdan belki konuda açacağım. Birilerine faydam dokunursa ne mutlu
Normal doğum yapılabiliyor, hicbir sorun olmuyor canım. Fiyat yazıyorum hemencanim hadi gozun aydinnnumarım çok da guzel sonuçlanır
bu ameliyattan sonra normal doğum yapabilir miymisiz doktor bir şey dedi mi?
bir de bana da ozelden fiyat yazar mısın canim ben de ankara’dayim
canisi cevaben icin çok sağ ol mesaj atmışsın cevap yazdım ben deNormal doğum yapılabiliyor, hicbir sorun olmuyor canım. Fiyat yazıyorum hemen
Merhaba ben olmak istiyorum. Yakın zamanda olmuşsunuz. Fiyat hakkında bilgi verebilir misiniz rica etsemEvet bugün 12 de ameliyatımı oldum, bir saat önce eve geldim, odaya çıkar çıkmaz hemen fotograf cekip baktım ve cok güzel görünüyordu o an bile, zaten doktoruma cok guvenerek gitmistim, Umarım pisman olmam, sonunda kurtulmhs olmak beni çok mutku ediyorrr. Sormak istediğiniz birsey olursa cevaplarım. İnsan cok kararsiz kaliyor boylet durumlarda
Merhabalar ben Esra demir yüzere ameliyat oldum memnun kaldım cok bilgili bir doktor. Fiyati özelden yazitoeumMerhaba ben olmak istiyorum. Yakın zamanda olmuşsunuz. Fiyat hakkında bilgi verebilir misiniz rica etsem
Merhabalar ben Esra demir yüzere ameliyat oldum memnun kaldım cok bilgili bir doktor. Fiyati özelden yazitoeum
Fiyatı özelden yazdınız mı acaba mesaj gelmedi deMerhabalar ben Esra demir yüzere ameliyat oldum memnun kaldım cok bilgili bir doktor. Fiyati özelden yazitoeum
Yazdım canımFiyatı özelden yazdınız mı acaba mesaj gelmedi de
Merhaba bende fiyatı öğrenebilir miymYazdım canım
Özelden yazdimMerhaba bende fiyatı öğrenebilir miym
merhabalar bana da fiyat bilgisi verebilir misiniz acaba?Özelden fiyat veriyim isterseniz, burdan yazmam pek doğru olmaz sanırım. Ama verdiğim paraya değdiğini düşünüyorum şuan. Kafamda iki doktor vardı birisi sehir disinda olduğu için eledim
10 bin canımmerhabalar bana da fiyat bilgisi verebilir misiniz acaba?