- 17 Nisan 2022
- 2
- 2
- 28
- Konu Sahibi 1cikolata23
Merhaba, ben 6 Nisanda Cerrah Yaman Tip Merkezi/Istanbulda labioplasti ameliyati oldum. Tamamen tarafsiz ve yardim etmek amacli yaziyorum. Bende deli gibi arastirdim, forumdaki butun yorumlari okumustum. Beni nasil bir surecin bekleyecegine bilincli bir sekilde hazirlandim.Asiri korkuyordum, serum takilsa aglayan bir insanim. Hastaneye girdigim andan beridir Yaman Estetik,Mehmet Bey benimle ilgilendi, uc gun oncesindede bisektomi olmustum. Normalde belden uyusturup oyle aliyorlarmis ama ben tamamen uyutulmak istedim. Ameliyatta zaten hicbirsey hissetmiyorsunuz. Ama narkozun etkisi gecince canim gercekten cok acimisti. Aciya direncim cok dusuk ama yinede agrili bi ameliyat. Ilk iki gun hastanede kaldim. Normalde ayni gun taburcu oluyormus bile hastalar. Agri kesicilerle ayakta durdum. Hayatim boyunca boyle bi aci yasamamistim durust olmak gerekirse dayanamicam ustesinden gelemicem sandim. Iki gun sonunda hastaneden taburcu oldum ancak 10 gun boyunca yatakta yattim. Bazi insanlar 4.gun ise gittigini soyluyorlar ben inanamadim. Benimkiside cok abarti biliyorum ama tamamen aci esiginize bagli. Tuvaletimi yaparken batikonlu sargi beziyle siliyordum. Steril tutmak cok onemli. Ve buz kompresi, odemin baska turlu gecmesi imkansiz. 10 gun boyunca her 1 saatte bir buz kompresi yaptim ve batikonla temiz ve kuru tuttum. Suan aynaya baktigimda bile asla pisman olmadigimi ve kendime guvenimin arttigini hissediyorum. Sekil olarak cok kotuydu genetik ama suanda o kadar guzelki, kucucuk gorunuyor:) cektigim aciya degdimi. Kesinlikle degdi. Ve yaman estetikten ozellikle Mehmet beye cok tesekkur ederim. Gercekten cok ilgiliydi ve hastaneden taburcu olduktan sonra bile her gun yazdi, durumumu sordu. Yaptirmak isteyenler , dogru bir doktor bulduktan sonra kesinlikle yaptirmalilar. Ama ilk en az 1 hafta yataktan kalkilabilecegine inanmiyorum.