• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İç Döküşlerim

Delft

Gitmek gerekir bazen
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2013
1.382
1.781
333
Bugün aradin donus yolundayiz dedin..artik sende benim gibi buz gibiydin,hissizdin,durgundun kabullendin belkide .inceldigi yerden kopsun der gibi isteksizce kopuk kopuk konustun..kizima verdim tlfnu , yuzune kapatmissin.kizim uzuldu ama ne zamandir bu ani bekliyordu neyse alissin simdiden ne yapalim.

Sonra gizli kamera bakiyorum iyiler fiyatlarda ucuk,wifi sarti var.. 7 gun kayit mi 48 saat kayit mi kafam karisti iyice..benim tlfnum videolari oynatmiyor bozuyor bide bu sorun var..yinede dua ediyorum Rabbim yolumu acsin , islerimi kolaylastirsin..olmazsa ses kayit cihazi alirim veya tablette video kayitkarini saklarim bakicaz henuz kafamda oturmadi..zaten donuyoz derken eve gelmeyecek hazirana kadar bana dedigi en azindan bu.
Nasil bir surece girecegim veya girdim bu belirsizlikte biraz geriyor beni

Bu gözler cok uçuk zenginlikte gordu,cok ucuk fakirlikte.bu dunyadan gocup giderken vahvahlanmayacagim .. iki turlu hayati da dibine kadar yasattirildim

Yarin k.altin bozduracagim...cunku bu sabah aldigim 1 adet ekmegin fiyatini odeyemedim! Her zaman gittigim firin oldugu icin musade ettiler ama ben yarin odeyecegim parasini..
Annemde bi gelemedi gitti ya..
Bu firinda 1 ekmek aldiysam ,2 ekmek askida derdim.. simdi askidaki ekmeklikler gibi oldum cok zoruma gitti ama..unum var aslinda bi muddet evde yapayim ekmek,corek,pogaca,..vs durumlari..
Bu adam.nasil olduysa arabanin deposunu fullemis tek rahatligim burda en azindan..sonra kurumdan aradilar ,15 gunde bir yoklama mi alacaklar nedir ,ihtiyac ,bi durumlar var mi gibilerine...nasil inanayim,nasil guveneyim arayana soylediklerine.."hic bir ihtiyacim yok " dedim.

Annem geldi yarin arkadasina goturcemd.dereye..laf arasi cocuklari hakkinda bilgi verdi , kiziylan arkadas olursun ins dedi..oglu 42 yasindaymis hic evlenmemismismiiisss bananeee... oglani bahane edip erken ayrilcam yanlarindan

Bugun aksam 5-30 gibi kizimi eve birakip ,firina gittim ,dunden odeyemedigin ekmek ile 3 ekmek (1i askida) aldim ,donus yolunda (bir gunde basima bela gelmesin yaa), 35-40 yaslarinda bi adam arabasina bindi ,yolu caprazlama kapatti bende kaldirima ciktim ,manevra yapamadi sandim.. ben kaldirimda adamda caddede paralel vaziyette gidiyoruz..biraz hizlandi apartmanima 2 blok kala durdu indi arabadan ,ve sozde arabasinin arka tamponun tozunu temizliyor ,camina bakiyor ,egiliyor falan bi baktim tovbeee adam kotunu asagi indirmis kasitli bana catalini gosteriyo r 😠😠😠 ayy dondum kaldim ,evim gozukuyo ,ne ileri gidebiliyorum ne geri cok sinirlendim ama!!! Vee orda bekliyo beni ,kesiyo aklinca.. evime bitisik olan apartmanin onune gelmek uzereyken ,komsu apartmandan bi ortaokul cocugu cikti adama tip tip bakinca kendimce dedimki saflik devamm hee bu adam bu cocugu mu bekliyomus..cocuk basina dikilince adam basti gaza gitti...
Uzerimdeki kiyafet kot pantolon,kapsonlu siyah swit,koyu yesil polar hirka ,gri ketenlerim..sacim a kuyrugu ,hic makyajim yok..
Dikkat cekecek hic biseyim yok,sapiga farketmiyo gerci..
Sari tenekeden yuzukmu alsam dedim "sahip cikilmak adina"
Zira kendi alyansim bile alyanstan sayilmiyo ,hic kimse alyans oldgn anlamiyo

Efendime soyliyim unide hoca olan delikanlimiz bu zamana kadar "gelen yemeye gelecek diye evlenmemis "😂😂 onun da kolayi var ""evlilik sozlesmesi"" denilen ' geliyosan parami yimeyceksin' 😉 kanuni hakkini kullansaydin yaa... hep bi bahane iste..

Amann neyse mantikli aslinda ailemden bana gelecek miras cocuklarimin hakki,dunki kocamin degil !! Ailem kocam yesin diye vermeyecek, sonucta nesilden nesile aktarilmasa bunun adida miras olmazdi.

Cocukluk hayalimdi..belki gerceklesir 😉 kardesim ,yanima yerlesirsen sana bakkal acariz..koye lazim zaten dedi..koyluler beni isteyecek ki bakalim 😉 ben bir yabanci olacagim sonucta..kardesimde ekmek satsan yeter..taa kac km yol yapiyo yazlikcilar diyo...yazdan yaza mevsimlik bi is buluruz ,bakariz..kismet..
Kardesimin bulundugu koy buyuk saglik ocagi,anaokuldan ortaokula kadar okulu.. tupcusu..2 tane marketi falan filan..ama kardesimin evi gibi koye uzak yazlik koyler mevcut..adi yazlik koy diye geciyo ama koyede uzak yani.. ciddi oraya bi bakkal lazim 😉😂 bide mobilet alip evlere servis desem bakkal ihtiyaclarini millet bayilir..velhasil kac kusak esnaf ailesiyiz..esnaf kafasi genlerden geciyor belliki.. hemen bi ticaret kafasi..olmazsa gozlemeci olurum 😉

Annem ne zaman gelmisti yaa,biz kabgaya tutustuk bilee...
Konu bosanmadan acildi..neymis bi anlik kizginla bosaniyorr sonra iclerinde bi yalnizlik oluyooo pisman oluyoolar.. tabii bosanmak farketmez tekrar evlenebilirler,kosullar bunu gerektirir cocuklar nolacak...anam ele gunee laf vermeyeliim diyee dinimizi hice sayiyor..

Ve ici icini yiyooo... bosancam diye..

Oluru yok diyorum,cocuklarin hatrina diyo..yaa salak kadin damadin benim ve cocuklarin hangi masrafi karsiladi? Dugun salonunu tutmakla basladin ? Nikahta,dugunde bi cicegi cok gordu.. Evlilik sorumlugunu almadi ?? Daha neler neler

İcim sogudu benim oluru yok ,anlayin artik yaa..

Sevda sinemalarda..

Eklentiler

• Screenshot_2020-02-22-13-35-19-579.webp
    Screenshot_2020-02-22-13-35-19-579.webp
    9,4 KB · Görüntüleme: 45
Bugün daha iyiydim sanki sadece yolcu otobusuyle yol kavgasi yaptik ,ben soldayim otobusu geciyorum ,otobusun yarisina geldimki ,otobus onume kirdi ben sıkıstim celik bariyerlere..selektor ,korna filan delirdim ama manyak adam!!etraf manyaklarla dolu !!!
Bunun disinda genel olarak iyiydi..
Yarin yine cikacagim 😂 2-3 saatte yeter ...mesela bugun daha az yoruldum ,daha az kastim kendimi,radyom acikti kendimi dinlemedim..deprem olmus iranda vandan hissedilmis onu dinledim 😉
Ayni yol olunca belkide "yolu bilmek" bu olsa gerek 😉 yaaa bide bakiyom kirmizi,goruyom ve yaklasiyom hala kirmizi..yahuu dursana kizim ,niye frene basmiyosam son anda aaa kirmizi durdurdur kizim dedim kendime 😠😠
Baskadaa bu kadar..yarinki gelismeleri yazarim 😜

Bugun 11 ileee 14 arasi yollardaydim..daha mi rahatyim bilemiyorum ilk gune gore iyiydim ama..bugunde tira biciliyodum g.zekali adam..senin okadar hizli gitmeye yetkin yok aptal!! Bide kasasida yokmus beni savurup kenara attiginda farkettim , bugunde olmadi iste..kazayla olemedim..belki baska zaman desemmi yok demiyim olmek garanti olsa eyvallah ,ilk sirada yerimi alirim..olurda olmek varken sakat engelli olarak daha zor bi hayatim olursa ,yataga bagli kalirsam falan..o sebepleeen kaza yapayim deme delft..canini koru,bedenini koru ; cocuklarin icin..
Bugun symbole gittim ,bodrum kattaki dar yerlere park ettim ,gelmisken bi lahmacun yiyim dedim 😉😂 birazda evdekilere paket yapip ,geri dondum evime..
Bunun disindaa arada seritten kaydiriyorum yaa,onu neden yapiyosam 5.viteste dumduz yolda habire sol seriti isgal ediyom..millet iyi bi sovmustur artik..serit degistirmelerim eskiye gore daha serii oldu..ben bu isi hallediceeem diyorum okadar!keeeskeeee yanimda tecrubeli biri olsaydi diyorum,yani beni onaylasin,hatami soylesin,dogrusunu anlatsin..cook sey mi istiyoruuuum caağniiiiiim

Anneme gore sacma salak bi inatlasmanin icindeyim..huzuru bozan benim bu durumda niye adamin hayatini cehenneme ceviriyosam zaten ne gerek vardiysa bunlara.

Yarin cikmasam mi trafige asiri sinirliyim..anneme ,,,defol git evimden bi daha da gelme demek istiyorum...ama diyemeyip zor tutuyorum kendimi..
Cikolata diyen öldün mü acaba ne henen actinda icinden 5 tane yedinnn..simdi x ben yedim sanacak...bana gelen bi kargo var ve sen beni aramak yerine kargoyu kabul ediyosun ne haddine ,benim geri gonderecegim aklina nasil gelmez??!!! Cicegi balkona cope koyuyorum alip geliyosun ,gozume sokuyosun..bu gecede ciddi ciddi sigara aradim evde ,dolaplarda,cantalarimda belki 1 tane vardir diye..delirdim yaa ve sen bdni hala delirtmek icin cabaliyosun anne..sana islerime karisma demistim!!!! Filancanin torunuda bosanmis vahhh tuuuhh cumlelerini duymamak icin beni harciyosun suan..baksen demek gereksiz bi inatmis...isime burnunu soktugun yetmiyomus gibi tlfnumu kurcalamaya kalkiyosun..neymis istese kkya girip takipleyecekmis beni sanki bisey yapiyorum sanki burasi sevgili arama siteside ben kasarlik yapiyorum..dibime oturup nereye ne yazmisim,uye adimi aklinda tutmaya calismslar falan...
Damadindan nefret ediyorum..oldu mu..sendende mi nefret edeyim onumu istiyosun ,,aklima geldikce sinirim tepeme cikiyo..hadi aldin kargolari acma paketlerini,yeme cikolatalari kitliktan cikar gibi derdin nedir senin yaaa,aptak kadin.

Kaza gecirmis bi insan veya engelli dogan insanlara neden spor branslari tavsiye edilir bilir misiniz? Cunku sporun zorluk asamalari vardir ve bu zorluklar antremanlarla bedeni ve akli hazirlar,gelistirir ve yapabilecegine inandirilir.. ve bu insanin en buyuk odulu ise "zor" olani yaptigi icin kendiyle gurur duymasidir..bu antremanlarda azimedip sabretmesi de akliyla kabullenip bedenini yonlendirmesidir.sporcularin hayata bakis acilari da farklidir bu sebeple.hep bi alternatif yedek planlari vardir..yedek planin adi metanetli davranmaktir.paniklemek hata yapmayi gerektirir cunku.bazende hic bisey yapmamaktir hayatin negatifligini dalga dalga uzerlerinde hissetmek isterler , beklerler ilk tehlikeyi farkettiklerinde ; ilk hamleyi hayat yapsin sonra savunmaya gececek gerekirse saldirip ölümune kapisacaktir.

Artik takinti olan ruyamin yorumunu yapabiliyorum.. apartmanin bi tarafi dibe cokuklugu ,evimindeki esyalarin yerle bir olmasi bunlar evliligimdi..evliligim yerle bir oldu evet.depremse bilimsel olan degil hayatimin kokten mi desem tamamen degisecek olmasiydi..deprem degisim demekti.. evden disari cikiyorum deniz carsaf gibi ,gokyuzu yagmur sonrasi ara ara gunes huzmeleri var..ayrildiktan sonra ins cok daha aydinlik,rahat,sakin bir hayatim olacak..zaten eve girmek istedigimde girememistim evin esyalari yolu tikamisti..amannn neyse bende sanmistimki hep deprem olucak...depremin bilimsel olarak yili geldi zaten olacak..meger kalbimdeki aklimdaki deprenmis..evliligimdeki depremmis..neyse kafa patlatmaya gerek yok..sadece nasilsa körmusum,nasilda gorememisim bunca yil aslinda sadakatsizlik aktigini , sevmeyip rol yaptigini..sirf maddiyat ve itibar icin beni sectigini belki bir ihtimal yalniz kucuk bi ihtimal cinsellikte her anlamda bakire olmammiydi neydi..ilk optugum erkek olman mi dugun gecesi... bu muydu takintin ... senin gibi erkeklerden nefret ediyorum.."elde ettin dugun geceside olsa" sonra bitiimi o heves,isilti ne dersen...zavallisin sen.

Yarin araba kullanmayi dusunuyordum yine 2-3 saatligine ama hic keyfim yok..bugunde gotureyim kizimi avm falan yok valla yaa hic bi yere gidesim yok.. biraz netten habere bakindim sehitlerin isimleri yaslari hayatlari memleketleri okurken zaten gozyasi durmuyor ki yerinde..Allah ailelerine cok sabir versin..

Belkide bugune hastir kimbilir..yine agrilarim varoldu simdiyse sanki artiyor..rahim kasik agrilarimvar belkide agirkaldirdim epey ondandir..camasir mskinesi degilde mermerin agirligi epey fazlaydi neyse agrilar gecmezse mecbur dra gidilcek

Arabanin altini acayip surttum kisaca e.. b.. diyebiliriz..
Aksam 4 gibi tekrar cikicam ... farkettimde gecen haftaya gore daha sakinim,gerginlik yok alistim sanki..yollari,tabelalarida ogrendigimden olsa gerek kasmiyorum kendimi..
Pztsi veya sali esese gitme karari aldim arabayla..
Zaten ben kizim 1.5 yasindayken izmirden esese gelmistim..eseste tip fak . hastane kavsaginda ... ic uyumasi denilen sey oldu.. isigi gordugum halde ne vites kuculttum ne frene bastim..isikta bekleyen jeepin altina girmistim..dandik ucuz jeep olsaydi oda benim.araba gibi pert olurdu.. neyseki kazayi eseste yapmistim hemen tanidik,hemseriyim bende diyeerekten..once babami sonra dayimi aradim bu sekilde tutanagi 3.vites olarak kayitlara gecirdik..sonra esimde ayni yil yapti,bana dunya laf sayan..onun memleketine giderken ,sabaha karsi esim dahil uyumusuz.. gozumu actigimda tarlada yuvarlaniyorduk ,kizim allahtan oto koltugunda bagliydi.o yil kurban kestik niyetimiz yoktu normalde..veee ders olsun uykusuz,yorgun ,stresli,kizgin cikmadik yola..gerci ben kizim 4 yasina geldiginde okulun uzakligini bahane edip es kisisinden zoraki almistim arabayi..arabayi degistirdi ben kullanmayim diye amaas ben vaxgecmiyceerm..inatsa inat 😂

Bogazlarim yaniyo bide hasta olucsm sanirim

Birde tlfna sifre koydum..vee simdi duzeltemiyom..bu dandik tlfda ne gerek vardiki sifre ! Simdi fabrika ayarlarina dondigunde ancak sifreden kurtulacakmisim..off bi bu eksikti..
Boyle kalsin desem diyemiyom.. 7890k boyle sacma bi sifre iste..sirf anam tlfnumu kurcalamasin diyeydi.. simdi diyeceklerki hadi rakamlari anladikta bu k nerden cikti..neden baska harf degil.. ne diye aciklayavagim simdi ben bu k harfini.. 8in altindaydi mi diyeyim..o zaman dicekler neden l koymadin...
Biomiyorum k geldi aklima o an, anlik yani bende k dedim desem art niyet mi ariyacaklarki uff bide bunu dusuneyim simdi hey allahim

Back
X