Evdeki durumu bilmiyoriz ki belki de sadece aynı evdeler ...Boşanmazsan bi gün hiv falan kapıp hakkın rahmetine kavuşacaksın korkarım
Baya eski bir konu yanlış anlaşilma o yuzden mesajı düzenledim ;(Hangi konu ayol , ben mi sana iki yuzlu dedim
Erkeklerin şu cinsellik yaşamayı aldatma olarak kabul etmeyip bunu doğal karşılamaları beni dehşete düşürüyor.Allah yardımcın olsun Allah kimseye yaşatmasın çok acıHepimize hayırlı geceler olsun .
Depremi yaşayan herkeslere çok geçmiş olsun , ölen kardeşlerimize Allahtan rahmet yakınlarına sabırlar diliyorum .
Depremin üstüne böyle bi konu çok saçma olur ama saçmaladığım için hepinizden özür diliyorum .
Az önce konulara bakınırken bi kelime gördüm " eskort " ben bu kelimenin ne olduğunu kulübe ilk geldiğim zamanlarda öğrenmiştim .
Eskort Ankara
Eskort İstanbul
Eskort Almanya vs vs
Diyordumki iş yaptığı insanlar herhalde şirket falan zannediyordum .
Tabi o zaman anlamını öğrendiğimde çok üzülmüştüm . Şirket sanıyodum ama ben ama öyle değilmiş .
Demekki her gittiği yerde ...
Şimdi üzülmüyorum , valla öyle içimi dökmek istedim .
Okuyan herkese teşekkür ediyorum beni anlayan herkese .
Ölse Allahın bir Fatihasını okumucam diye yemin ettiğim insanla niye evli kalayım , mecburum diyorum , deşmeyin diyorum , antacaklarım bu kadar diyorum .
Yorumlarınızı tek tek okudum .
Sizi çok iyi anlıyorum beni de anlayın lütfen .
Hepinize tekrar tekrar teşekkür ediyorum .
Senden özür diliyorum kuzum başkasıyla karıstırmışım seniHangi konu ayol , ben mi sana iki yuzlu dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?