Misal benim emoji toplamımda beğenmedimlerin yarısı bu vatandaşa aitAnlıyorum tanıdığınız, sohbetiniz muhabbetiniz olduğu üyelere karşı daha ılıman olmanızı ama ortada yanlış bir düşünce yanlış bir konu varsada eleştirmesini bilmek karşıdakine daha çok yardımcı olur.
Şahsen benim burda gerçekten sevdiğim sohbetini mubabbetini sevdiğim arkadaşların bile bana ters bir yorumunu görünce basıyorum eksiyi sırf arkadaşım, seviyorum diye iltimas geçmiyorum onlarında bana öyle davranmasını tercih ederim!
Sorma. Bana da beğenmedim atıyor sürekliMisal benim emoji toplamımda beğenmedimlerin yarısı bu vatandaşa ait
adam intihara meyilli ve yakin akrabalarda ayni zamanda bence.Kendi yazmıstı canım,ben de okudum.Küçük oglunu biliyorum,büyüğü koca adammış,sanırım ya baba onlara,ya da oglu babaya birşey yapar diye korkuyor=/
Hepimize hayırlı geceler olsun .
Depremi yaşayan herkeslere çok geçmiş olsun , ölen kardeşlerimize Allahtan rahmet yakınlarına sabırlar diliyorum .
Depremin üstüne böyle bi konu çok saçma olur ama saçmaladığım için hepinizden özür diliyorum .
Az önce konulara bakınırken bi kelime gördüm " eskort " ben bu kelimenin ne olduğunu kulübe ilk geldiğim zamanlarda öğrenmiştim .
Eskort Ankara
Eskort İstanbul
Eskort Almanya vs vs
Diyordumki iş yaptığı insanlar herhalde şirket falan zannediyordum .
Tabi o zaman anlamını öğrendiğimde çok üzülmüştüm . Şirket sanıyodum ama ben ama öyle değilmiş .
Demekki her gittiği yerde ...
Şimdi üzülmüyorum , valla öyle içimi dökmek istedim .
Okuyan herkese teşekkür ediyorum beni anlayan herkese .
Aslinda boyle adamla surkeli ayni evde yasamak tehlikeliiyide sizofren birinin canina kast etmesi icin bosanmasina gerek yok her daim topun agzinda yani oyleyse
hemde çok tehlikeli saatli bombaAslinda boyle adamla surkeli ayni evde yasamak tehlikeli
Bunun yakinlikla ilgisi yok ki bibi , ben mesela hannaz ile bir kere bile ozel yazidmadim , birbirimizi alintilamadik bile bugune kadar ama konularini biliyorum , burda olay sevdigimiz uye olmasi degil konunun gecmisini bilmemizZamanında bende yakin olduğum bi uyeye daha yumuşak yorumlar yaptim diye ne iki yuzlüğüm kalmıstı ne birşey diyeceklerim bu kadar
Bence boşanHepimize hayırlı geceler olsun .
Depremi yaşayan herkeslere çok geçmiş olsun , ölen kardeşlerimize Allahtan rahmet yakınlarına sabırlar diliyorum .
Depremin üstüne böyle bi konu çok saçma olur ama saçmaladığım için hepinizden özür diliyorum .
Az önce konulara bakınırken bi kelime gördüm " eskort " ben bu kelimenin ne olduğunu kulübe ilk geldiğim zamanlarda öğrenmiştim .
Eskort Ankara
Eskort İstanbul
Eskort Almanya vs vs
Diyordumki iş yaptığı insanlar herhalde şirket falan zannediyordum .
Tabi o zaman anlamını öğrendiğimde çok üzülmüştüm . Şirket sanıyodum ama ben ama öyle değilmiş .
Demekki her gittiği yerde ...
Şimdi üzülmüyorum , valla öyle içimi dökmek istedim .
Okuyan herkese teşekkür ediyorum beni anlayan herkese .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?