İç dökmedir " Boşan " demeyin boşanamıyorum deşmeyin içimi .

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Hannaz

Nirvana
Pro Üye
29 Aralık 2015
8.774
260.573
598
Hepimize hayırlı geceler olsun .
Depremi yaşayan herkeslere çok geçmiş olsun , ölen kardeşlerimize Allahtan rahmet yakınlarına sabırlar diliyorum .
Depremin üstüne böyle bi konu çok saçma olur ama saçmaladığım için hepinizden özür diliyorum .
Az önce konulara bakınırken bi kelime gördüm " eskort " ben bu kelimenin ne olduğunu kulübe ilk geldiğim zamanlarda öğrenmiştim .
Eskort Ankara
Eskort İstanbul
Eskort Almanya vs vs
Diyordumki iş yaptığı insanlar herhalde şirket falan zannediyordum .
Tabi o zaman anlamını öğrendiğimde çok üzülmüştüm . Şirket sanıyodum ama ben ama öyle değilmiş .
Demekki her gittiği yerde
...
Şimdi üzülmüyorum , valla öyle içimi dökmek istedim .
Okuyan herkese teşekkür ediyorum beni anlayan herkese .

çok üzüldüm inşallah çok mutlu olacağın günler gelir

Allah yardımcın olsun ablam. Bilmiyorum, anlamaya çalışıyorum, çok ağır bi şey. Çok ağır. Biri vardı tanıdığım, şu an 45 yaşlarında daha. 5-6 çocuğu var. Adam çocuklarının ve karısının gözünün içine baka baka aldatırdı giderdi kadınlara. Yıllar önceydi boşanamadi hala beraberler.
Kadın çok çaresizdi, boşanamıyordu da çok ağır gerçekten çok.

A
Allah yardımcın olsun.belki bugün için acıyor mantıklı duşünemiyorsun fakat içini kemirdikce bu ihanet inan istesen de susamiycaksin.hatta var gücünle çığlık atacaksın apansizin plansiz yani buna kendin bile şaşiracaksin.yanliz durum ne kadar kötü olursa olsun inan tepkisizlikten daha kotu olamaz.ve işte ozaman kendine gelip doğru karar verme sürecin başlayacak.ne olursa olsun korkma canım.Allah büyük inşallah hayat sana güzel sürprizler sunar

Kocası şizofrendi galiba, yanlışım varsa özür dilerim. Bir konusunda öyle yazmıştı diye hatırlıyorum. Eğer öyleyse boşanması kolay olur zaten. Niye boşanamıyor ben de anlamadım.
Bizler kimin ne durumda ne halde olduğunu bilmeyiz neden boşanmadığını da.
Boyunca çocuğu var ama boşanamıyor muhakkak sebebi vardır, çaresizdir. Ben susuyorum sadece sabır diliyorum. Çünkü bilemeyiz..

Allah sabır versin demekten başka söyleyecek bir şey kalmadı ki şimdi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…