İÇ. DARALMASİ

çok mu streslisin son dönemlerde? kaygıların varsa olur diye biliyorum canım

Panik atak ama gün içinde sürekli takip ediliyor hissi karanlıktan korkma yanlız kalmakran korkma sırt ağrısı göğüs yanması oluyor çok daraliyorum
Benimde tekrar ederse psikiyatri gidip ilaç kullanacak, bebeğin var biliyorum ama 8 ay bitmiş. Benim bebeğim okadarr bile ememedi. Bebeği bahane etme dktra git, böyle hayat geçmez

Arkadaşlar merhabalar biraz uzun olucak kusura bakmayın lütfen bana bana bir akıl verin lütfen
Rabbim hepimize şifa versin
Bende yaygın anksiyete bozukluğu var
Geçen sene gittim psikoloji doktoruna ilaç verdi içmeye başladım ama sonrasında ilacı bıraktım
Benim ilk anksiyete ile tanışmam 2017 yılında olundu 9 ay kustum
42 kiloya düştüm bütün doktorları gezdim gastroenteroloji kan sonuçları temiz çıkmıştı endoskopi dendi ama korkudan endoskopi ünitesinde fenalaştım iptal edildi
Doktor psikolojik olduğu dedi
İlaç başladım sonra çevrem ilacı bırak kötü dedi ve bıraktım
Bir iyi bir kötü hayatta devam etmeye çalışıyordum.kizim var sun ada 8 yaşında
Geçen sene 2022 bir anda panik atak mide bulantısı kusma baş dönmesi her gün hastane sonuçlar temiz doktor psikolojik.dedi ilaç başladı sonra ilacı bıraktım gene bir iyi bir kötü hayatta devam ettim
Bu arda birde Vertigo çıktı
Geçen ay bir anda kotulestim
Kusma ağlama nefes alamam kalp çarpıntısı baş dönmesi yemek yiyemez hale geldim
Acile gidiyorum sonuçlar temiz.
Doktor psikolojik olduğu ve vücudumun iyice psikolojik olarak çökmeye başladığı söyledi
Psikolojik ilaç başladım
1 aydır dışarı çıkmaktan korkuyorum
Kızıma kayınvalidem bakıyor
Ben yatıyorum yatmaktan kalkamıyorum
Annem ve babam ben 8 yaşında iken ayrıldı tek çocuğum
Annem de yok babamda yok
İkisi de hayatta ama beni arayıp sormazlar
Ben ararım acmak isterse açarlar telefonu
Babam başkası ile evli
Annemin başka biri ile ilişki var (evli biriyle)
Oda benim başıma bela oldu hiç bir suçum yokken
Annemin ilişki yaşadığı adamın eşi beni buldu
Telefonla bir anda neye uğradığımı şaşırdım kaldım.hic haberim yoktu bile bir ilişkisi olduğunundan dünya başıma yıkıldı bir anda elime kötü fotoğrafları gelmeye başladı
Kadın esime cevreme yazmaya başladı eşime çevreme çok mahcup oldum yüzlerine bakamıyorum.hele de eşimin
Kolu komşu akraba bana mesaj atmaya beni aramaya başladı kadın herkese mesaj atmış fotoğraf atmış herkes beni arayıp soruyor.annemi ariyorlarmıs ama telefonu.acmiyormus bir anda bunla boğuşmaya başladım
annem babam kendileri hasta olunca beni ararlardı
Annem gel ben hastayım bana bak der giderim 1 ay bakarım
İyi olur kendini toplar evime gelirim 1 hafta zaman geçer akrabalar beni arar sen neredesin annen hasta niye bakıyorsun der. Baktım yanından yeni geldim derim ama annen bize hiç gelip bana bakmadı diyor derler
Anneme babama hastayken baktım k tabi bakarım onlar benim annem babam
Onlar beni arayıp sormasada bakarım
İşleri bitince beni kimse aramıyor
Anneme nasıl evli biriyle birlikte oluryorsun dedim
Ve beni hayatından sildi
Babam aramaz annem aramaz bu hayatta tek savaşmaya çalışıyorum
1 aydır ataklar kusmalar baş dönmesi evden cikamaktan korkuyorum evde yanlız kalıyorum
Ağlıyorum içimde çok sıkıntı var ilaçları içiyorum.
Yoruldum.cok.yoruldum
Mutlu olmak istiyorum.enerjim gelsin istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…