• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelin İç Giyim iç çamaşırlarımın bi kısmı:))

Hepsi çok güzeller ben şimdilik sadece bu ikisini alabildim olarıda annem almış Nbb ye ait, jartiyeri gelinliğin altına giyerim diye düşünüyorum, şimdilik bi tane babydoll var ama bn de senn gibi fantazi iç çamaşırları alıyorum :51:

NBB-Destekli-Bustiyer-String-Tak_1379_1.jpg
NBB-Dantelli-Babydoll-Gecelik-38_1458_2.jpg

bu çamasırınızda çok güzel

allahım bunlar ne yaaa çokmu geri kafalıyım neyim :27: ..... film afişi gibi :52:

komik hisseder insan bunlarla kendini yaaa :9:

Son düzenleme:
Şu en son eklenen babydolla bayıldım yaa ne kadar narin ve çekici:21:
Ay şöyle şeylere baktıkça evlenesim geliyo valla bayılıyorum iç çamaşırlara :52:

Lazim lazim kizlar artik boyle seyler,adamlar heryerde herseyi goruyor,
Zaptetmek icin degisime ayak uydurmak gerekli.))

ayyyy onlar ne öle yaaa:53::53::53::53::53:
ben alıp çekmeceye gönderiyorum.bide magazada alışımı bi görseniz sanki gizli görev:1::1::1::1:

Bende yakında evleneceğim,sanırım evliliğin en güzel kısmı tüm bu cicili bicili şeyleri toplayabilcek hihih :9: benim çamaşırlarımında bir kısmı , gerisinin resimlerini bulamadım kızlar

$bgfbgbg.jpg $images85D2PPCJggfdgf.jpg $NBB-Siyah-fd.jpg $mgfmdgfml.png $NBB-Sutyen-Kulot-Takimi-fdd.jpg

, bunları almışsın ama bence biraz seçici olsan daha iyiydi.
neyse güle güle kullan.

Son düzenleme:
ayyyy onlar ne öle yaaa:KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:
ben alıp çekmeceye gönderiyorum.bide magazada alışımı bi görseniz sanki gizli görev:KK1::KK1::KK1::KK1:

Ben mağazadan alamıyorum çok utangaç olduğum için :)....com diye bir site buldum kapalı kutuda geliyor her şey çok rahat bu online alışverişler baya iyi oldu iç giyimde :) Aldıklarım nasıl :)
[MENTION] $le-jardin-7034-gogsu-2-beden-buyuk-gosteren-sutyen-210x315.jpg [/MENTION]
$kom-marta-dantelli-sutyen-230x345.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Back