• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İç çamaşırlarım yok 😮

başka bir çamaşırın arasına sıkışmıştır ya da yıkamışsındır unutmuşsundur, ben ne zaman ne çıkardım aklımda bile kalmaz,sık değişirim zaten, bir ton kilot olur kirlide, hayatta anlayamam,

Ben yıllar önce Bi hikaye duymustum. Bir evde yaşayan 2 üveykardeş. Erkek olanı engelli yürüyemiyor.
Kız sürekli camasırının eksildiği farkediyoe ama kardeşi engelli birşey yapamaz, babada çalışıyor diye düşünüyor. Birgün Anne-kız gezmeye gidiyorlar, birden kız birşey unuttuğunu farkedip eve dönüyor. Odasında birde ne görsün engelli kardeşi sürüne sürüne gelmiş çamaşırını kokuyor, zevke gelmiş 😱 ilk duyduğumda cok korkmuştum. Ogün bugun dur camaşırımı odama alırım. Yani olur mu olur.

Iyy igrenc ya. Kirli camasir sepetinizi yataknl odaniza koyun bence.

Ahir zamandayiz etraf sapık kayniyor kimseye guven kalmadi dikkat etmek lazim olmaz demeden once tedbiri almak lazim

Online 2ci el satış uygulamasında ismini vermiyim 1 kez giydiğim korse yi koydum 10dan fazla erkek yazdı ve giyilmiş iç çamaşırı sordu özellikle don :KK57:
Korsenin 3 katını vereyim dediler korseyi satmaktan vazgeçtim.

Back
X