İç Çamaşırı Önerileriniz

sa1525

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2012
636
23
98
Ankara
Kızlar herkese selam. Bir konuda sizin engin bilgilerinizden faydalanmak istiyorum. Külot ve sütyen... Bana kullandığınız külot ve sütyen markalarından hangilerini önerebilirsiniz? İnanın bu konuda çok bilgisizim. Yani sütyen olarak nbb ve orkide kullanıyorum. İç çamaşırları çok seviyorum böyle dantelli, şık şeyler kullanmaya bayılırım ama bana nedense çok sağlıksız ve kalitesiz geliyor. Şöyle çok pahalı olmayan hem kaliteli hemde iç rahatlığı ile kullanabileceğim hangi markaları önerirsiniz? (Evet başımdan bir mantar vakası geçti ve doktor pamuklu çamaşır kullanmamı önerdi)

Kızlar herkese selam. Bir konuda sizin engin bilgilerinizden faydalanmak istiyorum. Külot ve sütyen... Bana kullandığınız külot ve sütyen markalarından hangilerini önerebilirsiniz? İnanın bu konuda çok bilgisizim. Yani sütyen olarak nbb ve orkide kullanıyorum. İç çamaşırları çok seviyorum böyle dantelli, şık şeyler kullanmaya bayılırım ama bana nedense çok sağlıksız ve kalitesiz geliyor. Şöyle çok pahalı olmayan hem kaliteli hemde iç rahatlığı ile kullanabileceğim hangi markaları önerirsiniz? (Evet başımdan bir mantar vakası geçti ve doktor pamuklu çamaşır kullanmamı önerdi)
pahalı olmayan, ama kaliteli ve seksi iç çamaşırı arıyorsan
direk h&m mağazalarına bak canım. hem fiyatları uygun hemde cok kaliteliler.

bide kipada f&f var onunkileri begeniyorum ucuz ve kaliteli oluyor. ama penti falan
cok kötü 2 giymede esniyor sütyenin arkası. hiç tavsiye etmem pentiyi.

fiyatı önemsiz dersen victoria's secret(yalnızca istanbulda satılıyo) iyidir.

F.k diye bi marka var çok kaliteli 8 ay oldu aldığından beri hiç demirleri çıkmadı ve çamaşır makinesinde yikiyorum o halde bile kırılma yok ve sadece 15 TL gibi bi fiyata almıştım

Görünüş olarak koton dakiler çok his oluyor
Sağlık ve dayanıklılık açısından da pek fena değil

F.k diye bi marka var çok kaliteli 8 ay oldu aldığından beri hiç demirleri çıkmadı ve çamaşır makinesinde yikiyorum o halde bile kırılma yok ve sadece 15 TL gibi bi fiyata almıştım
Ya ben f&k yi hep yol üstü mağazalarında görüyorum 7 tlye satıyorlar takımı 10 tl. O yüzden bana pek kaliteli gelmedi. Ama böyle rengarenk çiçekli falan oluyorlar güzel gözüküyor ama ne biliyim sanki bu tip şeylerin pahalisi makbüldür gidi geliyo

Dün 1 tane orkideden 1 tane de le jardinden sütyen aldım. Ikiside klasik siyah dolgulu. Bakalım memnun kalacak miyim. Bi de kozan diye bi iç çamaşır markası varmış sanırım ilk kez duydum ondan aldım çok güzel on tarafı dantelli siyah külot. Tanesi 4.5 tl idi. % 96 pamuk % 4 polyester yazıyordu.

Ya ben f&k yi hep yol üstü mağazalarında görüyorum 7 tlye satıyorlar takımı 10 tl. O yüzden bana pek kaliteli gelmedi. Ama böyle rengarenk çiçekli falan oluyorlar güzel gözüküyor ama ne biliyim sanki bu tip şeylerin pahalisi makbüldür gidi geliyo
Doğrudur canim ben f&k nin push up modelli iç cmasirindan aldım henüz hicbiyerinde kırılma olmadi. Hatta bnm bulunduğum sehirdei iç çamaşırı satan dükkânda ebru marka iç çamaşırı ve bu f&k vardı ebru markadan memnun kalmadim 2. Giydiğinde demirleri rahatsız etmişti. Kaliteli olarak satanlar önerdi hiç sorun yasamadim. Burda pahalı dediğim marka sutyen şaşırdım aslinda

bnde bılıncsız sutyen kullanımdan dolayı pısmanım.mantar olustu bendede doktor pamuklu onerdıgı halde cıddye almadım yıne basladı mecbr alıcam bnde sız alıp kullandıgınız varmı acaba

bnde bılıncsız sutyen kullanımdan dolayı pısmanım.mantar olustu bendede doktor pamuklu onerdıgı halde cıddye almadım yıne basladı mecbr alıcam bnde sız alıp kullandıgınız varmı acaba
Ben şu anda orkide ve le jardin kullanıyorum. Öyle çok pamuklu değil ama iç kısmında pamuk var. Şu an için memnunum

hmm benim için 100 100 pamuk olsa daha iyi olucak.tşk ederim tavsyenız ıcınız dkkate alırım araştırcam

ben genelde internetten alıyorum. ..Çok sayıda model ve markaya ulaşabiliyorum.Yeni keşfim muniteks hem rahat ve şık hem de seksi her türlüsü var..

Leydigo isimli e-ticaret sitemizden bir çok iç giyim ürününü uygun fiyatlara bulabilirsiniz. Yılbaşı kampanyalarımızı kaçırmayın :)

Back
X