Sivilceli Ciltler İç çamaşırı çekimim :/

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

Fondöten ve pudra sür bacım, pudra pudra
 
burada başlık açmak için illa küresel ısınma,kıtlık,yok kaynanam kedimi yedi tarzı şeylerden dem vurmak gerekmiyor..soru sormuş işte..kimsenin yerini gaspettiği de yok.
 
Vücut fondötenlerinden al kozmetikçilerde vardır illa ki.Bu arada konuya eleştiri yaparak tepki veren arkadaşlar çok komik.Modellik,mankenlik yapmak ne zamandan beri suç kavramına,ahlaksızlığa girdi acaba?Ve derdin büyüğü küçüğü olmaz,arkadaş soru sormuş sadece.Sizin problemleriniz de belki ona saçma ve boş geliyordur.
 
arkadaşımızı eleştirdiğim falan yokta ne bileyim msj ını okuduğunda içimden brşeyler yazmak geldi ama yazacak birşey de bulamadım. ve bunuda belirttim. neyse tabi bu sitede herkes herderdini paylaşmalı iyi güzel oluyor böyle yapıncada bize göre absürd olan konulara da değişik tepki,ler veriryoruz ister istemez..yani arkadaşımızın kıçındaki sivilcelerin derdi bana germedi ayıptır söylemesi güldürdü.
 
Son düzenleme:
güzel bir peeling yap bunu düzenli yaparsan sivilce filan kalmaz, sonra fondoten ve pudrayla kapatabilirsin

zebos sivilce izlerinin rengini acan bir krem önermisti ama ismini unuttum :26:

zebus nirdesinnnn

ayrica bu kaynanalardan korkulur valla kedi de yerler insanin ömrünüde:18:
 
Ben burda bukadar tepki toplayacak kadar elestirili yorumlar göremedim.

Kendi yorumumda şuydu: Dikkat et sözlüklere konu olma.
Hani bir arkadasimiz bir yerindeki tùyleriyle ilgili konu acmisti ve sözluklerde dalga konusu olmustu.
Bu konuyu okuyuncada aklima o geldi.

Tamam Kadinlar kulubu ama burayi sadece kadinlarinmi takip
ettigini saniyorsunuz.
Hem bukadar tuhaf konular neden acilir hic anlamiyorum.
Ya münasip yerlerindeki sivilcelerinin cözümünü internetten bir sekikde
bulabilir. Tövbe yarabbim.


Bazılarıda resmem elestiri yorumlari avına cıkıyor, doğuştan avukat
 

kırmızı donlu kız...nickinede alttakı iletinede bayıldımmmmm
 
Konular ikiye ayriliyor hep. Konu sahibini elestirenler , konu sahibinin avukatligini yapanlar. Mayo cekimim var dese belki de hic elestrilmeyecekti. Sozluge konu olmasi muhtemel, ayni o kizcagiz gibi. O kisimlarda cikan sivilceler ciddidir, doktora gitmen gerekebilir.
 

sözlük dediğiniz ekşi sözlükse ,orada açılan başlıklar ve konular buradakilere rahmet okutur..yok minareye oturan dinci kız,yok erkek mabadı ,yok nutella kavanozumu düşürdüm..heryerde bizce garip gelen insanlar var ..sözlükte de burada da dışarıda da..
 
:)) arkadaşlar kız sorununu yazmış abartcak ne var tek sorunu iç çamaşırı çekimim var yazması.başka bir dille izah etseydi daha mantıklı olurdu diyeceğim ama kimene yani rahatsız olan yazmaz forumda +18 kısmı bile var oralarda neler yazıyor.İç çamaşarı çekimim var diyenden mi rahatsız oluyorsunuz hayret birşey yau.Fondotenle kapatıcıyla olacak hiç bir işlem yok doktora görünün derim.peelingde tabii ki sonuçta cildin yenilenmeside lazım.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…